Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 11, 2010 11:16 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Obiecany banerek wkleiłam do swojego postu na pierwszej stronie
:arrow: viewtopic.php?p=6788665#p6788665 :wink:

Tutaj przytoczę tylko kod:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=121302][img]http://miau.strefa.pl/Szczytno-2rudaski.gif[/img][/url]
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Sob gru 11, 2010 12:21 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

[quote="graszka-gn"]Edit: Obiecany banerek - wklejam tutaj aby był na pierwszej stronie ;)

Kod z ramki proszę kopiować do podpisów :D :
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=121302][img]http://miau.strefa.pl/Szczytno-2rudaski.gif[/img][/url]

Dziękujemy :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Sob gru 11, 2010 12:24 Re: Pytanie...

Agor-ia pisze:
Mam pytanie, chodzi o schronisko w Gdansku czy w Gdyni ?
Bo wczoraj bylam w Ciapkowie i chcialam nawet wziac kociaka, jednak powiedziano mi, ze jest w chwili obecnej nieadopcyjny, w trakcie leczenia, ale nie powiedziano konkretnie na co jest chory.

Agor-ia,
maluszki są w Szczytnie. Ja jestem z Gdańska, ale tylko założyłam wątek aby im pomóc.

Zapraszamy do pobierania banerka :ok:
po_prostu_kaska

Post » Sob gru 11, 2010 12:26 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Wiem, ale horacy7 napisala o tym, do niej skierowalam pytanie :)
Nie wiem czy jeszcze moge wcisnac jakis banerek do podpisu, zaraz spr ;)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Sob gru 11, 2010 14:37 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Napisałam o schronisku ale oczywiście o schronisku w Szczytnie nie wiem czemu pomyślałaś o schronisku w innym mieście.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob gru 11, 2010 14:47 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Podnosimy krajanów :D Fajne rudaski, pewnie dlugo miejsca nie zagrzeją. A Feluś też ma kolor w miarę poszukiwany, pingwinek :D
Przy okazji, może zechcecie zaglosować w miauowej ankiecie Krakvetu? Link w moim podpisie, nazwa mojego ulubionego, bardzo potrzebującego (groźba eksmisji) kandydata też... Wygrany z tej ankiety dostaje wsparcie forum w ankiecie sklepu Krakvet, a więc szansę na zasilenie w darmową karmę...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob gru 11, 2010 14:49 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Jest zainteresowanie kotkami ,jeden telefon był od pani z Bydgoszczy .Domek wydaje się sensowny rodzice i dwoje dzieci na razie mieszkanie w bloku od wiosny w domku jednorodzinnym.Jedyne co mnie zastanawia to to ,że mąż tej pani uważa że kot powinien być wychodzący bo w domu się męczy.Drugi domek u siostry znajomej pani Ewy u której obecnie kotki są -tutaj mają dać odpowiedź na którą czekam od wczoraj.Czyli dwa domki na jednego kociaczka bo drugi jeszcze bojący ale podobno robi postępy dzisiaj dał się pogłaskać pani Ewie.Odzew jest więc mam nadzieję ,że nie trafią do schronu tam niestety czeka je śmierć.

horacy 7

Post » Sob gru 11, 2010 14:51 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Tylko nie do schronu :( ... Niechjuż lepiej bedzie wychodzący! Może ten mąż przez zimę sie przekona , że kot sie przyzwyczaił do bloku!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob gru 11, 2010 15:12 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Wiem ,że schron to śmierć wyciągam z niego koty i ratuję.Ostatnio wiem ,że była panleukopenia bo telefonowała do mnie pani w sprawie poprzedniego tymczasowicza Marleya którego chciała adoptować.Kilka dni wcześniej adoptowała dwa kociaczki ze schronu niestety obu nie uratowała odeszły za TM.Marley pojechał do Warszawy a pani powiedziałam aby odczekała i wzięła w przyszłości zaszczepionego kotka bo wirus długo się utrzymuje.Dlatego też pomagam rudzielcom chociaż problem jest z przekazem informacji ponieważ są nie u mnie na dt a u starszej pani i ciągle muszę do niej telefonować o informacje.Mam nadzieję że znajdą domki bo nie mam już pomysłu gdzie je przetrzymać.W Szczytnie tylko ja biorę koty na dt.Więc cieszę się ,że mają chociaż kilka dni.

horacy 7

Post » Sob gru 11, 2010 17:09 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Horacy7 - cos mi sie pop... z inna miejscowoscia, teraz to widze, bo u nas na kaszubach tez jest Szczytno ;)
Rudasie do domku :ok:
Swego czasu bardzo marzyl mi sie dwupak czarno-rudy, to naprawde super koty :mrgreen:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Sob gru 11, 2010 18:09 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Nie wiedziałam ,ze na Kaszubach też jest Szczytno.Wszystko już jasne,martwię się tylko bo tak współpraca z panią u której są koty tak średnio się układa.Najpierw prosiła o pomoc ,teraz jak telefonują zainteresowani to ona czeka na jakiś znajomy domek dla jednego który miał już wczoraj odpowiedzieć i dalej nic nie wiadomo.Ja rozmawiam przekierowuje do pani później ona nie informuje mnie co uzgodniła za każdym razem dzwonię drugi raz by wiedzieć co ustaliła.Wcześniej mówiła ,że koty mogą być kilka dni i trafią do schronu a teraz takie dziwne zachowanie.Boję się żeby domki okazały się cierpliwe lub żeby pani w ostatniej chwili się nie znudziło i nie oddala kotów do schronu.

horacy 7

Post » Sob gru 11, 2010 22:43 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

graszka-gn pisze:Edit: Obiecany banerek - wklejam tutaj aby był na pierwszej stronie ;)

:ok:
Obrazek

Kod z ramki proszę kopiować do podpisów :D :

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Koteczki w całej okazałości, banerek zrobię ...za dnia :D
(Zanim zrobię, pewnie już będzie kolejka chętnych :mrgreen: )
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:1luvu: :love: :1luvu:

Kociaki śliczne. DZIWI MNIE CO INNEGO.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Sob gru 11, 2010 23:45 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Co Cię dziwi bo nie rozumiem o co chodzi?

horacy 7

Post » Nie gru 12, 2010 11:27 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Do góry rudaski .

horacy 7

Post » Nie gru 12, 2010 12:39 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Nie lubię jak się mnie cytuje w takim dziwnym kontekście - bo właściwie o co biega? :evil:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

[poprzednia][następna]