Schronisko KRK - pilnie domek dla Czarki i Helmutki!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 9:15 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

dzięki za bannerki :1luvu:
podrzucajcie proszę ogłoszenia Dudka :(
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Wto lis 23, 2010 9:51 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

zaznaczam wątek..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto lis 23, 2010 10:20 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

Filemon "rozkminił" kolejność działania i pojął że albo bijesz, albo jesteś bity
I goni inne.
Filemon musi do domu natentychmiast.
Mordor jest oazą spokoju, dopóki nie trafi na Pastuszka.Ale przy trawie zgodnie siedza.
Trinik widząc trawę schodzi z gałęzi.
Trinika można drapac za uszkiem na gałęzi, na rękach nie bo robi syk paszczą
Dudka można gnieść do wolii
Dudek chyba na nic już nie czeka, i na nic nie liczy
Ostatnio edytowano Wto lis 23, 2010 10:24 przez BarbAnn, łącznie edytowano 1 raz
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto lis 23, 2010 10:23 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

Dziewczynki krówki -Makita, przerazona, daje się wziąc na ręce, można ją wygnieść do wolii
fajny kot

Pyszotka-raczej kot zen, ale też można głaskac

Szarotka-cos a la Trinik
Przede mną uciekała po gałęzi wysoko i chciała się wbic pazurami w sufit.
Gadzina-przerazony wypłosz -do rozpracowania
Kaja siostra Kajtka-można gnieść do woli, dużo kota w kocie

Sisi-kocha głaski i mozna wygnieść do wolii.

Bura Lusia-akrobatka, przekochany kot bardzo spragniony człowieka, takie kocie dziecko.jeszcze nie rozumie dlaczego jest w schronisku i nie boi się innych kotów.Bardzo chce do Filemona a Filemon robi syk paszcza.
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Wto lis 23, 2010 12:42 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

:kotek:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 23, 2010 15:07 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

mahob pisze:Melduję się.

Biedny ten Dudek :(

już nie :mrgreen: , chyba się przeliczył że uda mu się "zniknąć"
specjalnie po Dudka przyjechali dziś fajni, młodzi ludzie, trochę się żalił w kontenerku ale od kilku godzin grzeje kuper we własnym domu (państwo wiedzą że może go początkowo grzać pod łóżkiem lub innym ustronnym miejscu)

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Wto lis 23, 2010 15:10 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

dzięki gumtree wczoraj do domu zabrano Mitę :1luvu: (ta rodzina z którą rozmawiałam o niej w sobotę)
do przedyskutowania byłą jeszcze Helmutka ale ona do dzieci to tak średnio..

Tunisia

Post » Wto lis 23, 2010 15:13 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

Tunisia pisze:

specjalnie po Dudka przyjechali dziś fajni, młodzi ludzie, trochę się żalił w kontenerku ale od kilku godzin grzeje kuper we własnym domu (państwo wiedzą że może go początkowo grzać pod łóżkiem lub innym ustronnym miejscu)

Alleluja :)
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Wto lis 23, 2010 15:20 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

cóż na jego miejsce przywieziono młodą białą kotkę ze znaczeniami tri. przywieziona przez właściciela, zrzeczona bo nie ma komu się nią opiekować

Tunisia

Post » Wto lis 23, 2010 15:24 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

Tunisia pisze:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
super!
mam nadzieje, ze sie zaaklimatyzuje
zdecydowanie mam teraz lepszy humor
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Wto lis 23, 2010 15:26 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

Tunisia pisze:cóż na jego miejsce przywieziono młodą białą kotkę ze znaczeniami tri. przywieziona przez właściciela, zrzeczona bo nie ma komu się nią opiekować

:evil: on śmie się jeszcze właścicielem nazywać :?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 23, 2010 15:29 Re:

to teraz kto najpilniejszy? Lowelas? Fizia?

jak się miewa Buba?
A jak Pufka?
czy Majkel J. nie ma ogonka? dopisze to w jego opisiku..
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Wto lis 23, 2010 15:38 Re: Re:

j3nny pisze:to teraz kto najpilniejszy? Lowelas? Fizia?

jak się miewa Buba?
A jak Pufka?
czy Majkel J. nie ma ogonka? dopisze to w jego opisiku..

to Majkel nie ma ogonka??
hmmm
nie zauważyłam
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Wto lis 23, 2010 15:41 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

1. Gerard, kocię z czerwca (chyba na równi z Rozalką, Manolą i Wincenetem tyle że ta trójca wymaga jeszcze oswajania)
2. Lowelas i Buba (oboje zaokrąglają się powolutku, same skubią jedzenie, dziś Buba do mnie wyszła i to zupełnie pewnym a nie chwiejnym krokiem i wspinała się na kolana więc kryzys zażegnany)
3. Sonia i Fizia
4. niebieska Balerina i Holl - ze względu na wiek
Majkel nie ma ogonka tzn ma taki jak króliczek
Pufka niemożliwie przylepna i nie sposób się od niej uwolnić

Tunisia

Post » Wto lis 23, 2010 15:43 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

czyli mogłabym tu wymienić wszystkie :? ale tak się się wydaje z ta kolejnością

Majkel nie ma ogonka ale jak się go bierze na ręce to tak się cały kuli że można nie zauważyć

Tunisia

[poprzednia][następna]