Poszukiwany spokojny i towarzyski młody kocurek w Warszawie!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 14, 2010 13:09 Re: Poszukiwany spokojny i towarzyski młody kocurek w Warszawie!

Mam jeszcze Frodo, też z fullserwisem (szczepienia itd.) tyle, że też jeszcze z klejnotami, ma ok. 6 miesięcy. Poza tym spełnia wszystkie warunki

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Czw paź 14, 2010 20:47 Re: Poszukiwany spokojny i towarzyski młody kocurek w Warszawie!

poszukujący domek już "podgląda" wątek - więc zgłoszenia kandydatów będą rozpatrywane na bieżąco - zapraszamy nieustająco do podrzucania propozycji!!! :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw paź 14, 2010 20:58 Re: Poszukiwany spokojny i towarzyski młody kocurek w Warszawie!

Ujawniam się :). To ja jestem Panią z Warszawy i poszukuję 3 kotka dla moich rusków i dla siebie oczywiście.
Interesuje mnie żeby kotek miał już w miarę "widoczny" charakter, więc niestety małe, urocze kociaczki odpadają!
Katarzyna

kaska_a_g

Od: Pt sty 25, 2008 12:32

Post » Czw paź 14, 2010 22:13 Re: Poszukiwany spokojny i towarzyski młody kocurek w Warszawie!

kaska_a_g pisze:Ujawniam się :). To ja jestem Panią z Warszawy i poszukuję 3 kotka dla moich rusków i dla siebie oczywiście.
Interesuje mnie żeby kotek miał już w miarę "widoczny" charakter, więc niestety małe, urocze kociaczki odpadają!
Katarzyna

To ja nieustająco reklamuję Shreka :wink: - to wesoły, towarzyski kot. Śpi na łóżku ( w łóżku też :twisted: )

Obrazek

Jeśli to Pani dziś do mnie dzwoniła bez większego skutku, to przepraszam :oops: - w pracy ginie czasem zasięg a w tramwaju nie zdążyłam odebrać :oops: . Ktoś dzwonił z zastrzeżonego numeru, wiec nawet nie miałam jak oddzwonić ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia]