Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! zdj. kawalera s.10

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 14:13 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy :))) szuka ds

Marcelibu pisze:
Georg-inia pisze:zrobiłam małemu fotki wczoraj, duuużo fotek. Wyszły dwie :roll: reszta jest rozmazana...

Kocie ADHD? 8)

Oj Marcelibu, widzę że nie robiłaś czarnym kotom zdjęć :ryk:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro wrz 15, 2010 14:14 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy :))) szuka ds

proszę! Wujo Georg się zachował 8)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro wrz 15, 2010 14:42 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy :))) szuka ds

magdaradek pisze:proszę! Wujo Georg się zachował 8)

ehe, chwilę później sam pacnął Lorenza w łeb :roll: ale tak się zastanawialiśmy z TŻ-tem, że zostawiamy małego w domu, luzem, nie w klatce, z Georgiem na cały dzień. I jakos bez strachu. Z Miriam bym nie zostawiła, bałabym się...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw wrz 16, 2010 6:45 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy :))) szuka ds

Bo Georg, to mądry facet jest, a że małemu czasem da przez łeb, to chyba norma - niech wie gówniarzyk kto rządzi.
EDIT: Chciałabym Inguś zobaczyc Twoją minę jak zobaczyłaś, że Georg młodego obronił. To musiała byc niezapomniana mina :mrgreen:
EDIT 2: Przekaż Georgowi, że jego kibelek w lecznicy wypucowany i jakby coś, to go serdecznie zapraszam na sikanko, albo sranko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw wrz 16, 2010 7:11 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy :))) szuka ds

CoolCaty pisze:EDIT 2: Przekaż Georgowi, że jego kibelek w lecznicy wypucowany i jakby coś, to go serdecznie zapraszam na sikanko, albo sranko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:oops: właściwie, to świnia jestem, powinnam po nim posprzątać, ale mnie tak zatkało, że zbaraniałam :roll:

Lorenzo gubi oczy 8O znaczy albo mu głowa rośnie, albo ślepia się zmniejszają, już nie wygląda tak bardzo na wytrzeszcza. Zmienia się z dnia na dzień normalnie.
Aha! On nie umie miauczeć. Dźwięk, który z siebie wydaje przypomina bardziej skrzeczenie jakiegoś ptaka, ewentualnie skrzypienie drzwi. TŻ wysunął supozycję, że miauczą tylko te domowe, a te, które były dzikie - tak właśnie skrzeczą, że to taka mimikra, dla niepoznaki :roll:

Georg-inia

Post » Czw wrz 16, 2010 7:37 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy :))) szuka ds

Georg-inia pisze:
Lorenzo gubi oczy 8O znaczy albo mu głowa rośnie, albo ślepia się zmniejszają, już nie wygląda tak bardzo na wytrzeszcza.

albo po prostu wychodzi z szoku :wink:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw wrz 16, 2010 7:58 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy :))) szuka ds

Georg-inia pisze:
CoolCaty pisze:EDIT 2: Przekaż Georgowi, że jego kibelek w lecznicy wypucowany i jakby coś, to go serdecznie zapraszam na sikanko, albo sranko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:oops: właściwie, to świnia jestem, powinnam po nim posprzątać, ale mnie tak zatkało, że zbaraniałam :roll:

:ryk: Ja bym chyba też z wrażenia zapomniała...

Georg-inia pisze:Lorenzo gubi oczy 8O znaczy albo mu głowa rośnie, albo ślepia się zmniejszają, już nie wygląda tak bardzo na wytrzeszcza. Zmienia się z dnia na dzień normalnie.

Może wrócą???? :mrgreen:

Georg-inia pisze:Aha! On nie umie miauczeć. Dźwięk, który z siebie wydaje przypomina bardziej skrzeczenie jakiegoś ptaka, ewentualnie skrzypienie drzwi. TŻ wysunął supozycję, że miauczą tylko te domowe, a te, które były dzikie - tak właśnie skrzeczą, że to taka mimikra, dla niepoznaki :roll:

Na moje trzy koty - dwa nie miauczą.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt wrz 17, 2010 19:06 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy :))) szuka ds

Obrazek

Napisałam ogłoszenia. Zrobiłam zdjęcia. Wymusiłam na Magiji przyjazd na nasze zadupie i zrobienie fotek. Wysłałam wczoraj gotowe ogłoszenia na adresy naszych kochanych "ogłoszeniodawców", którzy wzięli się ostro do roboty, bo już dziś do południa dostałam dwa maile w sprawie gnojka. I co z tego? odkryłam na uszyskach grzyba. Na obu. Śliczne okazy, książkowe. Skąd, ja się pytam? no? znienacka oczywiście. :twisted:

Lorenzo spryskany Fungidermem, jutro podjadę po Felisvaca albo BiocanM, zależy co tam Ciocie Zielone mają... będzie kłuta dupa, o!

Georg-inia

Post » Pt wrz 17, 2010 19:24 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

aaaa tam ściągać ogłoszenia,
jak dobry domek to się grzyba nie przestraszy :ok:
albo poczeka
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt wrz 17, 2010 22:26 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

Teraz sezon na grzybki, pieczarki powinny tez byc w cenie :D

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Sob wrz 18, 2010 17:41 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy :))) szuka ds

Georg-inia pisze:Obrazek

Napisałam ogłoszenia. Zrobiłam zdjęcia. Wymusiłam na Magiji przyjazd na nasze zadupie i zrobienie fotek. Wysłałam wczoraj gotowe ogłoszenia na adresy naszych kochanych "ogłoszeniodawców", którzy wzięli się ostro do roboty, bo już dziś do południa dostałam dwa maile w sprawie gnojka. I co z tego? odkryłam na uszyskach grzyba. Na obu. Śliczne okazy, książkowe. Skąd, ja się pytam? no? znienacka oczywiście. :twisted:

Lorenzo spryskany Fungidermem, jutro podjadę po Felisvaca albo BiocanM, zależy co tam Ciocie Zielone mają... będzie kłuta dupa, o!

Jaki on piękny jest! Z grzybem - teszsz...! :1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob wrz 18, 2010 20:22 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

a grzybki w tym roku pięęęęęękne
kanie jak berety
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie wrz 19, 2010 21:00 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

ruru pisze:aaaa tam ściągać ogłoszenia,
jak dobry domek to się grzyba nie przestraszy :ok:
albo poczeka

Pewnie że tak, bo to jeden kot z grzybkiem pojechał, bo domek nie mógł się już doczekać i chcieli sami leczyć :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon wrz 20, 2010 9:09 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

Lorenzo nie ma grzyba. Lorenzo cały jest grzybem :twisted: jeszcze w sobotę było jako-tako, dziś ma już łyse uszy od wewnątrz i na zewnątrz, łysą buzię, łysą plamę pod bródką... TŻ woła na niego maślak :cry:

Georg-inia

Post » Pon wrz 20, 2010 9:15 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

Georg-inia pisze:TŻ woła na niego maślak :cry:

:ryk:

wiem to nie śmieszne, ale ten maślaczek :lol:

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

[poprzednia][następna]