Marcelibu pisze:Georg-inia pisze:zrobiłam małemu fotki wczoraj, duuużo fotek. Wyszły dwiereszta jest rozmazana...
Kocie ADHD?
Oj Marcelibu, widzę że nie robiłaś czarnym kotom zdjęć

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Georg-inia pisze:zrobiłam małemu fotki wczoraj, duuużo fotek. Wyszły dwiereszta jest rozmazana...
Kocie ADHD?
magdaradek pisze:proszę! Wujo Georg się zachował
CoolCaty pisze:EDIT 2: Przekaż Georgowi, że jego kibelek w lecznicy wypucowany i jakby coś, to go serdecznie zapraszam na sikanko, albo sranko![]()
![]()
Georg-inia pisze:
Lorenzo gubi oczyznaczy albo mu głowa rośnie, albo ślepia się zmniejszają, już nie wygląda tak bardzo na wytrzeszcza.
Georg-inia pisze:CoolCaty pisze:EDIT 2: Przekaż Georgowi, że jego kibelek w lecznicy wypucowany i jakby coś, to go serdecznie zapraszam na sikanko, albo sranko![]()
![]()
właściwie, to świnia jestem, powinnam po nim posprzątać, ale mnie tak zatkało, że zbaraniałam
![]()
Georg-inia pisze:Lorenzo gubi oczyznaczy albo mu głowa rośnie, albo ślepia się zmniejszają, już nie wygląda tak bardzo na wytrzeszcza. Zmienia się z dnia na dzień normalnie.
Georg-inia pisze:Aha! On nie umie miauczeć. Dźwięk, który z siebie wydaje przypomina bardziej skrzeczenie jakiegoś ptaka, ewentualnie skrzypienie drzwi. TŻ wysunął supozycję, że miauczą tylko te domowe, a te, które były dzikie - tak właśnie skrzeczą, że to taka mimikra, dla niepoznaki
Georg-inia pisze:
Napisałam ogłoszenia. Zrobiłam zdjęcia. Wymusiłam na Magiji przyjazd na nasze zadupie i zrobienie fotek. Wysłałam wczoraj gotowe ogłoszenia na adresy naszych kochanych "ogłoszeniodawców", którzy wzięli się ostro do roboty, bo już dziś do południa dostałam dwa maile w sprawie gnojka. I co z tego? odkryłam na uszyskach grzyba. Na obu. Śliczne okazy, książkowe. Skąd, ja się pytam? no? znienacka oczywiście.
Lorenzo spryskany Fungidermem, jutro podjadę po Felisvaca albo BiocanM, zależy co tam Ciocie Zielone mają... będzie kłuta dupa, o!
ruru pisze:aaaa tam ściągać ogłoszenia,
jak dobry domek to się grzyba nie przestraszy![]()
albo poczeka
Georg-inia pisze:TŻ woła na niego maślak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości