To ja też sie bardzo cieszę, że już ma dom, choć rozmawiałam o nim z Panią Aliną. W przyszłym tygodniu biorę niebieską z Mszczonowa na sterylizację. Zostanie u mnie jak się polubi z moim syberyjczykiem, no i z moim mężem oczywiście. Syberyjczyk groźniejszy, bo generalnie goni koty. Zobaczymy. Przynajmniej będzie miała zabieg i pełen przegląd.
grazyna mizera pisze:To super informacja! To co , nie szukamy dalej?
Ewa z Wawra pisze:To ja też sie bardzo cieszę, że już ma dom,
to jeszcze nie pewne i nei ma się co cieszyć czekam na weryfikacjie osób odpowiedzialnych za adopcje kocurka oraz na fotki... jak na razie nie wiem do kogo sie zglosić...
Kocurek Grafit będzie miał dom w Poznaniu.Adoptuje go pani , która jest okulistką.Będzie miał leczone dzięki temu oczko, bo ma uszkodzenie rogówki.Z analizy ankiet adopcyjnych i rozmów wynika , że to najbardziej odpowiedni dla niego dom. Pani w tym tygodniu obejrzy go na żywo.
Kocurek ponownie wraca na forum. Pojawił się wielki problem w nowym domu- kocurek nienawidzi psa jamnika.Atakuje go wściekle.Był specjalista od behawiorystyki , było leki i nic nie pomaga.Kocurek jest kochany , uwielbia człowieka , ale nie psa.
Biedny Grafit, okazało się , że ma chore nerki. W tej chwili ma wielomocz , wyniki badań złe.Nadal jest w domu u pani okulistki, nadal troszczy się o niego. Będzie konsultowany u innych wetów, ciekawe co powiedzą. Mocne , mocne kciuki potrzebne.