Rudo - biały Iwan? - już na polarku;-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 06, 2010 22:38 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

czy ktos sie interesuje tym pieknym kotem?
przeciez on jest zjawiskowy!

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Wto wrz 07, 2010 6:17 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Prawda?Zupełnie nie rozumiem CAŁKOWITEGO braku zainteresowania...
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw lis 04, 2010 10:41 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

No to sobie mogę pogadać sama do siebie, a co........

Sytuacja Iwanka nadal bez zmian. Zimny, ciemny strych - innych 6 kotów do towarzystwa i nikogo zainteresowanego współpracą uczuciową ech.....

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Czw lis 04, 2010 12:37 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Piękny 8O i do tego w typie "a pocałujcie mnie wszyscy w d.. a potem możecie mi podziękować że pozwoliłem" :twisted: uwielbiam takie bezczele :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lis 04, 2010 13:24 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Przepiękny biało rudy Iwan :D podobny do mojego Pafnucego, trzymam za niego kciuki :ok:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Czw lis 04, 2010 16:12 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Tak, ja też lubię takich gosci.
Chociaż jak na moj gust, to on jest za normalny:-) To jest po prostu kawał kota w pełni świadomego swojej wartości. On nawet nie ucieka jak się czegoś wystraszy.......on się oddala.

Obrazek

Neigh

Post » Pt lis 05, 2010 13:30 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Gdybym mogła to ze strychu bym zabrała Iwana i Cynamona w pierwszej kolejności

Chociaż najbardziej przylepni i tacy bezproblemowi są Ryszard i Czarny

Obrazek

Neigh

Post » Pt gru 10, 2010 23:28 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

O matko jedyna :!: Jakie skarby na tym strychu tkwią 8O

A zdjęcia Ryszarda i Czarnego są :?:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pt gru 10, 2010 23:33 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Nemi pisze:O matko jedyna :!: Jakie skarby na tym strychu tkwią 8O

A zdjęcia Ryszarda i Czarnego są :?:

Ryszarda wątek wkleiłam u Cynamona.

Wszystkich zdjecia są....tylko nie wszyscy mają wątki. Ich tam 7 jest...... Jeśli chodzi o charaktery, to najfajniejsi są Rysiek i Czarny Przylepa

Obrazek

Neigh

Post » Pt gru 10, 2010 23:59 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

O mamusiu... Chyba się zakochałam...

amcia

Od: Czw lis 01, 2007 19:23

Post » Sob gru 11, 2010 0:20 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

amcia pisze:O mamusiu... Chyba się zakochałam...

Wcale bym się nie zdziwiła.......jeśli ktos by chciał dorodnego, wielkiego, dostojnego kocura.......to to jest strzał w dziesiątkę.
Tchnie urodą, dostojeństwem i spokojem, co nie?

Obrazek

Neigh

Post » Sob gru 11, 2010 0:28 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

No ba...
A koniecznie musi być wychodzący? Lubi inne koty? Sorry, powinnam spytać, czy nie przeszkadza mu towarzystwo innych kotów? Kuwetka? Szczepiony?
Tak se pytam, bo wiem, komu go (sorry) Go pokazać. :)

amcia

Od: Czw lis 01, 2007 19:23

Post » Sob gru 11, 2010 0:32 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Piękny, naprawdę nikt go nie chciał 8O ?
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Sob gru 11, 2010 8:29 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Piękny kot.Podniosę z rana za dom.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Sob gru 11, 2010 10:18 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

amcia pisze:No ba...
A koniecznie musi być wychodzący? Lubi inne koty? Sorry, powinnam spytać, czy nie przeszkadza mu towarzystwo innych kotów? Kuwetka? Szczepiony?
Tak se pytam, bo wiem, komu go (sorry) Go pokazać. :)

Kuwetki na strychu nie ma - każdy natomiast stamtąd wyciągany - zachowywał się w domu normalnie.
Mieszka aktualnie z 6 kotami, nikt po pycholu nie zarywa, wiec mu nie przeszkadza

Ale ja nigdzie nie pisałam, ze on musi być wychodzący.....wrecz powiedziałabym przeciwnie.
Szczepień aktualnych na pewno nie ma. Kiedyś na wejściu mozliwe, ze miał.

Dziewczyny - on nie jest w dt - takim normalnym. On jest NA STRYCHU. Nie leje mu się na głowę, dostaje dużo jedzenia, bywa mu i zimno i gorąco latem. I tyle......Nie umiera pod płotem.

Ale nie ma czyszczonych uszu, szczepień itp - on dopiero szuka takiego DT z prawdziwego zdarzenia

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]