Cynamon - ma dom. Wreszcie......:-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 27, 2010 22:06 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

ktoś się już zakochał 8) :kitty:

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Pt sie 27, 2010 22:08 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

enigma pisze:ktoś się już zakochał 8) :kitty:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob sie 28, 2010 8:42 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Wielkie dzięki za poprawienie zdjecia:)
Nooo fakt to moze być kanalik łzowy nie pomyślałam o tym - ciągnie sie to juz dobrych kilka miesiecy - i cały czas wyłacznie w jednym oku.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob sie 28, 2010 22:39 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

i co się robi z takim zatkanym kanalikiem?
wet go jakoś "odtyka"?

słyszałam, że czasami z kanalikami łzowymi mają kłopoty psy o krótkich mordkach (np cavaliery)

enigma

Post » Nie sie 29, 2010 10:37 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

zaglądam z rana do Cynamona :D :D

enigma

Post » Nie sie 29, 2010 20:04 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Niestety na kanalikach się nie znam:-)
Mogę godzinami wymieniać się uwagami o panleukopenii ( przechodziłam, noo nie ja, ale u mnie) o grzybicy ( tę miałam;-) ) kocim katarze......

Kanalików nie miałam do odtykania

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie sie 29, 2010 20:12 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

enigma pisze:i co się robi z takim zatkanym kanalikiem?
wet go jakoś "odtyka"?

słyszałam, że czasami z kanalikami łzowymi mają kłopoty psy o krótkich mordkach (np cavaliery)

Kanaliki się odtyka, cieniusieńka igiełką
mój mały tymczasek ma zatkany właśnie, po KK
i zapaprane wciąż oczko jedno,
i będzie miał odtykany przy okazji kastracji
bo kot musi już być dorosły
to nie jest, żaden problem, tylko estetyczny
tylko właśnie u białego kotka to bardzo widać
wydzielina często jest taka brunatna
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie sie 29, 2010 20:45 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

acha, czyli to nie jest żadna wielka operacja, a sam problem jest natury raczej estetycznej :)

enigma

Post » Nie sie 29, 2010 20:52 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

enigma pisze:acha, czyli to nie jest żadna wielka operacja, a sam problem jest natury raczej estetycznej :)

I to by się zgadzało...........bo zapaprane na brunatno jest tylko jedno oko. Gdyby to było coś bakteryjne czy wirusowe to by się pewnie na drugie przeniosło. Raz jest bardziej raz jest mniej.......i nie widać, zeby mu to szczególnie przeszkadzało.

A koci katar to mógł mieć..........

Obrazek

Neigh

Post » Śro wrz 01, 2010 8:49 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

A Cynamon szuka transportu acha!!!!! I nie powiem dlaczego ani dokąd acha!
Ale baaaaaaaaardzo mnie ta wersja się podoba:-)

Obrazek

Neigh

Post » Śro wrz 01, 2010 22:00 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

popatrzę sobie na przystojniaka 8)

enigma

Post » Pon wrz 06, 2010 22:37 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

co tam slychac u przystojniaka?

enigma

Post » Wto wrz 07, 2010 6:19 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Nie wiem, nie byłam:( . I w ten weekend też mi sie bedzie cieżko wyrwać ( imieniny Mamy, synuś ma turniej.....)

Obrazek

Neigh

Post » Śro wrz 15, 2010 21:05 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Cisza u Cynamonka zapadła........a ja mam koci zalew, także nie mam nawet kiedy bidaka odwiedzić....

Obrazek

Neigh

Post » Czw lis 04, 2010 10:13 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Hmm mam wrażenie, że trzeba zacząć od początku.

Czyli tak : Cynamon poszukuje dt/ds. Oko w zdecydowanie ostatnio lepszym stanie. Chłopaka odwiedziałam, pogłaskać się łaskawie pozwolił......

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]