Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 26, 2010 21:08 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

kinga_kinga7 pisze:może mogłam nie zakładać skoro założycielce nie zależy i się nie odzywa??

albo nie potrzebuje już pomocy dla kociaka?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw sie 26, 2010 22:11 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

delfinka pisze:
kinga_kinga7 pisze:może mogłam nie zakładać skoro założycielce nie zależy i się nie odzywa??

albo nie potrzebuje już pomocy dla kociaka?

właśnie.. :x
Obrazek

kinga_kinga7

Od: Czw sty 14, 2010 13:43

Post » Sob sie 28, 2010 17:14 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

witajcie,
to ja sie opiekuje kociakiem, nie mam naprawde czasu zeby zagladac czesto na dogo czy miau. Przepraszam i dziekuje Ci kingo za załozenie wątku.
Kociak przebywa w kociarni, chociaz ciezko nazwac to kociarna, poprostu spółdzielnia udostępniła nam pomieszczenie, jest to jedno z pomieszczeń w osiedlowej piwnicy ;/
Nadal szukamy mu domku, narazie zero zainteresowania, zal mi go bo siedzi cały czas w klatce a im starszy i wiekszy tym gorzej bedzie o DT czy DS :(
Kociak jest w Obornikach Wlkp.

ana666

Od: Wto sty 12, 2010 11:27

Post » Sob sie 28, 2010 19:41 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

ana666 pisze:witajcie,
to ja sie opiekuje kociakiem, nie mam naprawde czasu zeby zagladac czesto na dogo czy miau. Przepraszam i dziekuje Ci kingo za załozenie wątku.
Kociak przebywa w kociarni, chociaz ciezko nazwac to kociarna, poprostu spółdzielnia udostępniła nam pomieszczenie, jest to jedno z pomieszczeń w osiedlowej piwnicy ;/
Nadal szukamy mu domku, narazie zero zainteresowania, zal mi go bo siedzi cały czas w klatce a im starszy i wiekszy tym gorzej bedzie o DT czy DS :(
Kociak jest w Obornikach Wlkp.

nie a za co :wink: Fajnie,że jesteś
Obrazek

kinga_kinga7

Post » Pon wrz 13, 2010 20:07 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

kociak wraz z inna niewidoma kotka pojechał do dt :) jutro bede tam dzwonic sie dowiedziec jak sie maluchy czuja a w weekend postaram sie ich odwiedzic:)

ana666

Od: Wto sty 12, 2010 11:27

Post » Wto wrz 14, 2010 9:04 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

i jak maluszki?
Obrazek

kinga_kinga7

[poprzednia]