Kotka Syberyjska z Rodowodem - znalazła swój domek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 03, 2010 19:04 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Po prostu mam tysiące mysli , musiałem tez poczekac na decyzje innej osoby , niestety rozmysliła się . Co do sterylizacji , problem polega ze najlepiej by było zrobic zabieg u nas co jest naturalne i wygodne dla ewentualnego przysłego właściciela ale teraz nie mam do tego głowy . Potrzebny jest też spokój i opieka a tego nie teraz przy 4 kociakach dac nie mozemy wiec pewnie musimy poczekać az kociaki wyjda z domu , wtedy przyjdzie czas na Berenike . A po za tym no cóz nikt nie bardzo chce duzego prawie dorosłego kota , chocby tak kochanego i miziastego jak Berenika
Obrazek
Zdjęcia z ŁÓDŻ 22.11.2015. Wystawy - Galerie zdjęć - zapraszam http://www.andamira.pl/koty/galeria-wystawy-tekst/

spinoo

Od: Śro wrz 12, 2007 18:39

Post » Wto sie 03, 2010 19:16 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Spinoo, nie zgodzę się z tym, że nikt nie chce dorosłego kota :wink:

Sama bym stała po nią w kolejce, ale obiecałam już dom dwóm kotkom (6 lat i 3 lata :D),
sama mam teraz 2, a 4 kociaste to jest dla mnie max, aby kotom było dobrze.

Poproś amyszkę lub panikotę o banerek dla Bereniki, umieść go w podpisie,
odwiedzający ten wątek pewnie też to zrobią :)

Ważne jest, żeby dziewczyna trafiła do dobrego domu - a na taki czasami trzeba troszkę poczekać.
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Śro sie 04, 2010 12:53 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Koteczka jest śliczna. przekazałam ta wiadomość mojej sąsiadce. Gdyby się zdecydowała i gdyby ten domek został zaakceptowany to byłby naprawdę świetny dom.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro sie 04, 2010 14:06 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Domkowi, który proponuję zależy właśnie na doroślejszym kocie, nie malutkim. Tylko w domku sa jeszcze zwierzatka w postaci kotka rasy europejskiej i piesek. Jakby kotka była do wzięcia - daj znać nawet na PW - przekażę Pani informację, a jakby co to sami byście się ze soba dogadywali.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 05, 2010 18:32 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

czy wchodziłby w grę dom wychodzący?
ObrazekObrazekObrazek

titu titu

Od: Czw lip 28, 2005 8:16

Post » Czw sie 05, 2010 18:38 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Nie, domek nie jest wychodzący. Stacjonarny :mrgreen:

jasdor

Post » Pt sie 06, 2010 8:20 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

ale ja pytam, czy ewentualnie kotka mogłaby zostać wyadoptowana do domu wychodzącego. Myślę tu o swoim.
ObrazekObrazekObrazek

titu titu

Od: Czw lip 28, 2005 8:16

Post » Pt sie 06, 2010 8:30 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Aaaaa, o to, to pytaj spinoo, bo to ich kotka, jak tylko oferuje dom.

jasdor

Post » Pt sie 06, 2010 10:20 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Berenika to kotka wychowana w domu , rozpieszczana , świat zewnętrzny mogłby byc dla niej sbyt duzym szokiem . Owszem moje kociaki / niektóre / są wychodzące ale ich włascicele wychodzą z nimi na krótkie spacery na smyczce, a kociaki były uczone od poczatku . Z drugiej strony Berenika jest ciekawska , lubi się wspinać , uwielbia gonitwy . Jednak życie w wolierze to nie dla niej .
Obrazek
Zdjęcia z ŁÓDŻ 22.11.2015. Wystawy - Galerie zdjęć - zapraszam http://www.andamira.pl/koty/galeria-wystawy-tekst/

spinoo

Post » Pt sie 06, 2010 10:27 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

jest śliczna :1luvu:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pt sie 06, 2010 10:39 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Moja znajoma jednak sie nie zdecyduje ma dwie koteczki i boi się że Berenika wpadłaby z deszczu pod rynnę. Boi się że kocice też mogłyby ja bić. Szkoda bo to byłby świetny odpowiedzialny dom. A Berenika jest prześliczna i zasługuje na najlepszy dom. Mam nadzieję że taki znajdzie.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pt sie 06, 2010 20:03 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Chętnie zaopiekowałabym się nią :) czy ogłoszenie adopcji aktualne? Z tym że mam już małego kotka (3 miesiące).

zolasty

Od: Pt sie 06, 2010 18:38

Post » Śro paź 13, 2010 17:24 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

co nowego u Bereniki?

ma już dom?
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Śro paź 13, 2010 17:32 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - znalazła swój domek

Miała szczęscie , choć po części sama na to zapracowała . Najpierw podebrała jednego kociaka matce , opiekowała sie nim , bawiła , jednym słowem to małe kociatko było jej najlepszym przyjacielem . Dorosłe koty nawet ja nie zaczepiały kiedy opiekowała sie maluchem . Potem malucha zarezerwowała wspaniała rodzina , no i .... nie byli w stanie je rozdzielić , więc po namysle adoptowali tez Berenike . Teraz Berenika rozkiwtła , a maluch nawet nie zauważył zmiany otoczenia . Mielismy szczeście że trafilismy na wspaniałych ludzi .
Obrazek

spinoo

Post » Śro paź 13, 2010 17:43 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - znalazła swój domek

to naprawdę wspaniała wiadomość :1luvu:

bardzo się cieszę, kibicowałam jej i trzymałam kciuki

pozdrowienia dla Was i głaski dla kociastych

ale fajnie :dance:
Obrazek Obrazek

kasia_czy

[poprzednia][następna]