Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Ale co tej durnej k.. do tego kiedy je uśpią?????? zostawiła jak śmieci, to powinno ją to g.. obchodzić!!
Ciał zabierać nie będzie, to niech lekarz powie, że zabił i tyle, a chata mam nadzieję się znajdzie.. Za takie kłamstwo pójdzie do nieba..
Pixia pisze:Jakiś czas temu na naszej poczekalni pojawiły się oferty dwóch, rocznych, zdrowych kotów. W formularzach zgłoszeniowych każdego z kotów zawarta była informacja: "Jeśli do końca lipca kot nie znajdzie domu, zostanie uśpiony, bo będzie to bardziej humanitarne rozwiązanie niż umieszczenie go w schronisku." Jednak "opiekunka" postanowili skrócić im czas oczekiwania i kocury od dnia dzisiejszego dostały tylko tydzień. Ich aktualna opiekunka wyprowadza się do innego miasta. Kobieta twierdzi, że to bardziej humanitarne niż oddanie ich do schroniska.
Niestety coś mi się wydaje, że groźby i prośby na nic tutaj nie wymuszą na opiekunie. Inspektor staż. wybierze się tam w najbliższym czasie. Najważniejsze są tutaj koty, szukam im dt/ds. Na ds nie liczę bo jest pełno ślicznych maluszków. Ale na dt być może ktoś się skusi. Proszę o pomoc.
CatAngel pisze:Tylko czemu tu nadal taka cisza i nic o kotach nie wiedomo![]()
![]()
![]()
Właśnie miałam się przyczepić do tego "" bardziej humanitarne"" to niech lepiej odda je do schronu wiem że to raczej nie jest wyjścieale przynajmniej będą żyć , a stamtąd jakoś by się ję wyciągło już.
Czemu tu taka cisza![]()
![]()
![]()
koty nadal żyją
![]()
CatAngel pisze:Ta kobieta jest chyba "".....""
sebriel pisze:CatAngel pisze:Ta kobieta jest chyba "".....""
Nie chyba, nie chyba tylko na pewno "....."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości