Kotek ze studni szuka nowego domku :( REZERWACJA:D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 14, 2010 9:26 Re: Kotek ze studni szuka nowego domku :( Wrocław i okolice

Nasz kocur co prawda ma do dyspozycji 3 pokoje, ale na balkon nie wychodzi, bo to parter, a balkon nie zabezpieczony. Daje radę chłopak ;)

A Twój koteczek jest prześliczny !!!
:ok: za domek :ok:

Suonko

Od: Wto lip 27, 2004 9:19

Post » Śro lip 14, 2010 9:46 Re: Kotek ze studni szuka nowego domku :(

violavi pisze:
Dieselka pisze:
a z tym domkiem to jest raczej kwestia nie wielkości tylko braku balkonu i usytuowania. że na parapecie tylko na słoneczku będzie mógł z rana a powietrza czy jakiegoś kontaktu ze światem zewnętrznym zero :(

wiem że ludzie trzymają koty w mieszkaniach ale tam chyba są balkony? kurcze jak od maleńkości w domku mieszkam wiec sie kurcze nie znam :/

Nie wszyscy mają balkony, a jednak koty jakoś żyją w tych mieszkaniach.
Ja np. też nie mam i moje dwa koty (9 i 3 lata) siedzą na parapecie okna (osiatkowanego aby nie wypadły) i mają dostęp świeżego powietrza.
Uwierz, mnóstwo kotów tak żyje , a plusem tego jest, że są bezpieczne, samochód ich nie przejedzie, pies nie zagryzie, nie dostaną kopa od niezrównoważonych typków.

cała prawda :mrgreen: wtedy nic im nie grozi
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro lip 14, 2010 10:36 Re: Kotek ze studni szuka nowego domku :( REZERWACJA:D

mamy domek :)

w piątek zwierz jedzie do nowego domku w Dzierżoniowie. domek w bloku ale z duuuzym balkonem. juz zabezpieczony po poprzednim kociaku.
domek szczęśliwy i juz się doczekać nie może - za to ja juz zaczynam panikować i z tęsknoty umierac :P

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Śro lip 14, 2010 10:46 Re: Kotek ze studni szuka nowego domku :( REZERWACJA:D

gratuluję :!: :kotek:
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro lip 14, 2010 10:57 Re: Kotek ze studni szuka nowego domku :( REZERWACJA:D

Dieselka pisze:mamy domek :)

w piątek zwierz jedzie do nowego domku w Dzierżoniowie. domek w bloku ale z duuuzym balkonem. juz zabezpieczony po poprzednim kociaku.
domek szczęśliwy i juz się doczekać nie może - za to ja juz zaczynam panikować i z tęsknoty umierac :P

Podpisz umowę .Będziesz spkojniejsza.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lip 15, 2010 19:28 Re: Kotek ze studni szuka nowego domku :( REZERWACJA:D

właśnie się zastanawiałam nad umową ale tu idzie po znajomości wiec raczej nie ma sensu- zwłaszcza ze mam juz obiecane fotki co jakis czas.

ale ja nie wiem jak Wy dajecie sobie rade zeby wydac kota z tymczasu. kurde ja niby zagorzała psiara ale ten gad tak mnie kupil ze nie moge. gdyby nie to ze rodzinka juz nogami przebiera z wyczekiwania to bym się normalnie rozmyśliła i nie dała. jeden kurcze dzien wystarczyl ;/

a kot normalnie ideał - nie to co te moje rozbestwione zarazy :P

serio gdyby nie to że teraz na DT dostalam malamutke to nie wiem jakbym sobie dała rade z oddaniem małego szczura :(

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Czw lip 15, 2010 19:31 Re: Kotek ze studni szuka nowego domku :( REZERWACJA:D

umowę adopcyjną warto mieć :mrgreen: mimo to będziesz naprawdę pewniejsza i spokojniejsza :!:
a jak oglądam jego foteczki to kociak jest naprawdę ujmujący :1luvu: :kotek:
Obrazek

Edytka1984

[poprzednia]