Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 24, 2010 18:32 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

AnCia nasze glutki tez tyle wazyly jak je wzielismy..
w dodatku karmione jeszcze recznie..
teraz to 10 tygodniowa mlodziez :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw cze 24, 2010 18:47 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

eno, kawał kota. chyba jej sierść tyle waży ;)
heh, a ja już zdjęcia Hany podziwiałam, ale taka będę, poczekam aż AnCia wrzuci, a cioteczki mogą mi chwilę pozazdrościć ;)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Czw cze 24, 2010 19:24 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

Sis pisze:eno, kawał kota. chyba jej sierść tyle waży ;)
heh, a ja już zdjęcia Hany podziwiałam, ale taka będę, poczekam aż AnCia wrzuci, a cioteczki mogą mi chwilę pozazdrościć ;)

e no ja widzialam Hane live w lecznicy :D ..
normalnie sie zakochalam :1luvu: ..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Czw cze 24, 2010 19:36 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

obiecane zdjęcia :) niestety tylko takie udało mi się zrobić,
mała jest taka ruchliwa, że na większości zdjęć to sam ogon albo kawałek ucha był :(
poza tym oczka ma jeszcze chore więc nie chciałam jej za bardzo lampą świecić.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

AnCia

Od: Wto sty 30, 2007 18:47

Post » Czw cze 24, 2010 19:40 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

wymiekam :1luvu: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Czw cze 24, 2010 21:25 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

Cudna Maleńka :1luvu: Trzymamy kciuki :1luvu:

Bozena54

Od: Pon lip 10, 2006 16:17

Post » Czw cze 24, 2010 21:31 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

Ech, jak dobrze, że ją wzięłaś. To taki mały kurczaczek, przymilny, kruchy i słodziutki. Przyszły domek będzie miał z niej mega pociechę.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw cze 24, 2010 21:38 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

Sis pisze:Ładne imię dostała, niech przyniesie szczęście :ok:

Nie inaczej, bo hana po arabsku znaczy szczęście :1luvu: Wiem coś o tym 8)

julieta

Od: Śro kwi 28, 2010 22:55

Post » Pt cze 25, 2010 5:25 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

="julieta
Nie inaczej, bo hana po arabsku znaczy szczęście :1luvu: [size=85]

mam nadzieję, że imię przyniesie jej duuuużo szczęścia :D

moje małe słoneczko już nakarmione, kropelki w oczkach są, oj! nie lubi Hana tych kropelek wyjątkowo, strasznie się wierci, ale dajemy radę :P
Dziś niestety muszę już pójść do pracy i trochę się oczywiście martwię jak Hanulka da sobie radę tyle godzina sama :( dobrze, że jutro weekend już jest.
Idę jeszcze wygłaskać to moje bure, dzielne kociątko :1luvu:

AnCia

Post » Pt cze 25, 2010 8:15 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

Fajne kociątko :ok: moje dają się pogłaskać tylko jak są śpiące :ryk: :ryk:

Bozena54

Od: Pon lip 10, 2006 16:17

Post » Pt cze 25, 2010 9:50 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

zdalnie wirtualnie dopieszczam malutką :)
Ha, dobrze, że pojechała do dt, bo bym jej nie oddała :mrgreen:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt cze 25, 2010 10:00 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

Malutkiej się trafił najlepszy DT z możliwych. AnCia to wspaniała osóbka, dba o kociaste i rozpuszcza je niesamowicie.
Nie wiem czy ktoś pamięta Ikusię z Dworca Łódź Kaliska, była u mnie na DT i to właśnie AnCia ją adoptowała :)

A malutka jest naprawdę rozkoszna :1luvu:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt cze 25, 2010 10:39 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

malutka jest boska! :1luvu: będzie rozchwytywana! na pewno szybciutko dojdzie do siebie w takim domku :)
ObrazekObrazek

szkrab

Od: Śro maja 05, 2010 15:48

Post » Pt cze 25, 2010 11:37 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

AnCia pisze:Obrazek

Obrazek

ło matko jakie cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob cze 26, 2010 13:18 Re: Słodka, słodsza, do schrupania... Hana - dt AnCia :)

Hana dzielnie zniosła naszą nieobecność :ok:
ogólnie to bardzo spokojne z niej kociątko,tylko jak jestem w łazience to gania jak szalona i trzeba wtedy uważać żeby jej nie nadepnąć 8O a jak nikogo nie ma to idzie do swojego łóżeczka i grzecznie śpi, aż mnie to martwi...czy ona czasem za spokojna nie jest, więc co chwila tam zaglądam i sprawdzam czy wszystko w porządku :roll:
i uwielbia czesanie szczotką, kupiłam taka mieciutką i siadamy sobie razem, tzn ja siadam a ona na kolankach leży, wygina się we wszystkie strony, mruczy i na koniec zasypia :1luvu:
(a ja tak siedzę i czekam aż sie obudzi :? )

i jeszcze kilka zdjęć, proszę podziwiać Hanę :mrgreen:
na zdjęciach tak bardzo nie widać, ale oczka w dalszym ciągu bardzo chore :( nie wiem kiedy powinna być jakaś poprawa, w przyszłym tygodniu zabiorę ją do mojego weta a na 5 lipca mamy umówiona wizytę u dr Garncarza, niestety nie mógł wcześniej, ale niech małą obejrzy, będę spokojniejsza.

w męskich ramionach jest najlepiej :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

AnCia

[poprzednia][następna]