KOLOROWE KOCIĘTA BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .FOTO!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 26, 2010 9:00 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

Bo na gumtree trzeba odnawiac co kilka dni, ludzie przeglądaja tylko 1, max 2 strony. A wszystkie, poza 2 moje ostatnie adopcje+te domy co Tobie i sherinie podesłałam + 3 inne do kótrych poszły inne koty - są z tego serwisu, więc warto.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Sob cze 26, 2010 9:02 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

Obrazek

Obrazek

trzymam mamuśka :cry:

slapcio pisze:Bo na gumtree trzeba odnawiac co kilka dni, ludzie przeglądaja tylko 1, max 2 strony. A wszystkie, poza 2 moje ostatnie adopcje+te domy co Tobie i sherinie podesłałam + 3 inne do kótrych poszły inne koty - są z tego serwisu, więc warto.

to się do ciebie uśmiecham :D

tym bardziej że na dniach trafi do mnie kociak z Palucha ,załatwiłam mu tymczas tylko na czas czekania na wynik z wymazu :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob cze 26, 2010 9:06 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

Strasznie dużo tych kociaków u Ciebie... płodzisz je czy co ? 8) :twisted: :lol:
dla mnie znalezienie DT dla Chłynia i TDT na dwa tygodnie dla Chłynia i Rudzika to już problem.. :(
mamuśka

Post » Sob cze 26, 2010 9:07 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

Ok, zrobię, jak się uda to w tygodniu odnowię - ale najlepiej byłoby założyć Twoje konto na gumtree, bo ludzie korzystają zwykle z formularza kontaktowego i ich wiadomości będą przychodzić bezpośrednio do Ciebie. Do tego będę potrzebowała Twój adres @ oraz wymyśl nick i hasło jakie chciesz mieć. W tygodniu mogłabym odnowić. Potem niestety musiałby ktoś inny się tym zająć bo wyjeżdżam i co najmniej do połowy sierpnia dostęp do netu będę miała sporadzyczny i tylko na chwile (zbieram dane w terenie)
Obrazek

slapcio

Post » Sob cze 26, 2010 9:15 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

dzięki za tyle..sherina twoje lenistwo zostanie ukarane :twisted:

juz wymyślam e mail dorota40_6@o2.pl
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 26, 2010 9:16 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

dawaj na PW hasło jakie chcesz mieć, nick sobie zostaw dorcia44 to się nie pomiesza :lol:

edit: własnie dostałam PW z odpowiednią zawartością 8)
Obrazek

slapcio

Post » Sob cze 26, 2010 10:44 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

a małe rude mogłoby mieć na imię Mi. Tak jak mała Mi z Muminków - tyż taka ruda pchełka :lol: Dam jej na razie takie imię w ogłoszeniu - bo kociak powinien imię mieć!
Obrazek

slapcio

Post » Sob cze 26, 2010 11:24 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

GUMTREE SZCZYLKÓW

Zobacz czy wsio ok, jeśli nie, to mogę cosik na szybko zmienić. Ogłoszenie możesz edytować wchodząc na gumtree, logując się i masz zakładkę "moje gumtree" i przycisk "edytuj". Kiedy spadnie na dalsze strony, warto usunąć (skopiuj sobie najpierw tekst) i wystawić raz jeszcze :wink:
Obrazek

slapcio

Post » Sob cze 26, 2010 12:51 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

mała ruda ma na imię Miłka :twisted: ma cudny charakter :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 26, 2010 12:53 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

No to czego na 1 stronie wisi, że bez imienia :evil: Już zmieniam :roll:

edit: zmienione. Weź się Dorota zaloguj na swoje konto gumtree, możesz sobie dowolnie zmieniać ogłoszenie.
Obrazek

slapcio

Post » Sob cze 26, 2010 15:01 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

wiem ,ja już mam jedno konto ,tylko wszystko pozapominałam :oops:
no i mam rzadki dostęp do kompa ,Gadzina go okupuje :evil:

byłam z Miłka u weta ,poleciałam bo z dupci fontanna :?
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 26, 2010 15:04 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

oj :?

Wiadomo, co jest przyczyną? Czasem tak miałam u kociaków które długo brały antybiole, teraz jak którykolwiek kot jest na anty - od razu im daję probiotyki. Niekoniecznie te drogie w paście, choćby zwykły multilac, lakcid, dicoflor albo (to już wypas :wink: ) enterol :roll:
Obrazek

slapcio

Post » Sob cze 26, 2010 18:06 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

LAKCID JEST PRZERABIANY .

dziwne tylko że 3 kociaki mają tak samo ,prawie bo Toto lepiej i nie rzyga ( i dzięki ci Panie Boże ) Christina zaczęła ,potem Miłka ...Christina się bawi co dla mnie wiele znaczy ,malutka posypia ,ale wykłada brzuszka do miziania ,śmierdzi z dupska okropnie ,jej brat OK. i tak trzymać .

Miłka była dużo mniejsza od brata ,ponad 20 dkg na takiego malucha to dużo ,mała i chuda ,pamiętam jak ją wypatrzyłam miała zaklejone oczka i się kiwała :cry:
nic to, będzie dobrze.

a może coś zjadły ? Gadzina nieraz zostawia resztki jedzenia u siebie na biurku :? już sama nie wiem .

spokojnie dorota ,spokojnie :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 26, 2010 20:47 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

masz na wszelki wypadek nifuroksazyd w syropie?
Obrazek

slapcio

Post » Nie cze 27, 2010 8:25 Re: KOCIĘTA KOLOROWE BURE CZARNE RUDE SZUKAJĄ DS .

mam Nifuroksazyd ,Enterogast ... bawią się ,ale nadal jest sraka ,wczoraj wieczorem obie troszkę pojadły .
Christina dziś też zwymiotowała .
Nie są osowiałe .
zaraz do weta.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]