Gda Szylkreta Suzi - już w nowym domku :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt cze 18, 2010 23:21 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

:roll: :roll:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt cze 18, 2010 23:52 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

Suzi glebe zaliczyła ze stolika? :roll:
To musiało nieźle wyglądać :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Sob cze 19, 2010 5:44 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

Moj kocurek po fazie melicaji cały wczorajszy dzień, od wczoraj wieczór przechodzi fazę fascynacji koteckiem, chodzi za nią jak cień, śpiewa, boi się ale próbuje ogonek i tyłeczek podwąchiwać a jak są pyszczek do pyszcka to robi "phyy" i ucieka :roll: Gupol... :mrgreen:
Nocka minęła spokojnie, Suzulek spałw swoim koszyku na swoim kocyku, bynajmniej rano tam był, w nocy nie budziły mnie żadne dziwne dzwięki...

Suzulek trochę boi się kuwetkować ale dzielnie trzyma nie robi po katach...bo mój kocur za nią łazi i ją krępuje, wtyka nos chcę obwąchiwać... :) muszę wyganiac kocurro :lol:
Obrazek

Marea

Post » Sob cze 19, 2010 10:19 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

Ona jest przecunej urody. Można się w niej z miejsca zakochać :1luvu: Za domek :ok: :ok: :ok:

Obrazek
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Sob cze 19, 2010 10:29 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

Dzięki Dzikusko :) Suzi jest fantastyczna :ok:
Bawi się na drapaku i ostrzy pazurki, gania się z moim kocurro i robi grzbieciki, a później pada i spi kilka godzin :) teraz miseczki opróżnia :) szkoda że muszę ją dziś przekazać w inne ręcę :roll: choć kilka dni nacieszyłabym się maleństwem
Obrazek

Marea

Post » Sob cze 19, 2010 11:27 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

Marea pisze:Dzięki Dzikusko :) Suzi jest fantastyczna :ok:
Bawi się na drapaku i ostrzy pazurki, gania się z moim kocurro i robi grzbieciki, a później pada i spi kilka godzin :) teraz miseczki opróżnia :) szkoda że muszę ją dziś przekazać w inne ręcę :roll: choć kilka dni nacieszyłabym się maleństwem

To podrzucasz mi ją dziś?
O której ?

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Sob cze 19, 2010 11:41 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

seja pisze:
Marea pisze:Dzięki Dzikusko :) Suzi jest fantastyczna :ok:

To podrzucasz mi ją dziś?
O której ?

A o której mogem? :)
Przenosisz się juz dziś na nowe "śmieci"?
Przyniosę ja jak Ci wygodniej, bo wiem że masz latania z przeprowadzką ....mogem na wieczór jakoś....późnym popołudniem?!
Obrazek

Marea

Post » Sob cze 19, 2010 15:58 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

przepiekna :1luvu:
Obrazek

Gingger

Od: Śro maja 19, 2010 21:12

Post » Sob cze 19, 2010 16:01 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

Suzulek szuka domku :)
Obrazek

Marea

Post » Sob cze 19, 2010 16:04 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

gdyby nie odleglosc namowila bym tzta na drugiego kota....cudna cudna....
Obrazek

Gingger

Post » Sob cze 19, 2010 17:30 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

ale odleglosc zazwyczja nie bywa problemem :mrgreen:
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Sob cze 19, 2010 18:06 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

Tak właśnie, a skąd jesteś ? :mrgreen: Transport zawsze się jakiś załatwi :lol:

Suzulek odstawiony do Seji :roll: i pojechały cała ferajną do Władysławowa na weekend :)

Biedny Suzulek, ciągle zmienia miejsce, koty Sejowe ją obsyczały, coś dziewczynka szcześcia nie ma, ona chce się tulić do każdego kotka a wszystkie ją obsykują :) Natomiast mama Seji stwierdziła że ona chyba chorowita :roll: :mrgreen: hihihihi
Moj kochany mały szczurek, jeszcze ma meszek i futerko w kolorze takim że ciężko stwierdzić gdzie kot się zaczyna a gdzie kończy, ni ładu ni składu jak to szylkret :mrgreen: a ona zdrowa jak rybka :mrgreen: tyle że malutka i chudziutka, no może poza brzucholkiem jak się naje :) ale była najmniejsza w miocie...jej siostra największa i najsilniejsza, wciąż na działkach :(
Obrazek

Marea

Post » Sob cze 19, 2010 23:51 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

kurde chyba jednak gra...ja z Irlandii... :?
Obrazek

Gingger

Post » Nie cze 20, 2010 5:53 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

Hihihi, no to faktycznie ciężka sprawa

Btw. sama mieszkałam kilka lat w Irlandii i sciągnęłam z tamtąd moją kotkę do polski :)
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 20, 2010 8:03 Re: Gda Szylkreta Suzi ogłasza Casting o własną "łapeczkę" :)

Gingger pisze:kurde chyba jednak gra...ja z Irlandii... :?

No wiesz Ty co, Suzulek taka piękna, że migiem do Polski po nią! :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

[poprzednia][następna]