Mały kociak prawie pogryziony przez psa! !!!!BRAK KASY!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 17, 2010 17:11 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa!

:roll: Taki jeden pijaczyna w Nowym Porcie tak jest przezywany :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw cze 17, 2010 18:25 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa!

Bamber nam się bardzo spodobało i będzie Bamber. Co do Straży Miejskiej- zadzwoniłam, ale powiedzieli, że powinnam zadzwonić w momencie kiedy pies był bez kagańca i smyczy...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Czw cze 17, 2010 18:33 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa!

Marea pisze:Krysia Ty to jesteś niezłomna :twisted: co Cie widzę w jakimś wątku sypiesz paragrafami jak z rękawa :mrgreen:
Strach się bać rormalnie :mrgreen:

oj tam paragrafami od razu. ja po prostu upierdliwy człowiek jestem i nie lubię, jak mi kto na nosie gra. wredna jestem i tyle :twisted:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Czw cze 17, 2010 18:49 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa!

Bamberek chyba załapał od czego jest kuweta. Teraz gana po pokoju i bawi się wszystkim czym się tylko da...
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Sob cze 19, 2010 20:12 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa!

Bamber dziś:
ObrazekObrazek

Maluch bardzo mocno chce być przytulany i jest w tym wręcz uciążliwy... Ale za to jaki słodki :1luvu:
Zasypia na rękach, a co do kuwety to mu po prostu żwirek nie pasił. Do bentonitu załatwia się normalnie, będziemy przestawiać na drewniany. Wsypaliśmy na razie tak pół na pół i jest ok, potem będziemy sypać coraz więcej drewnianego, bo bentonit dużo gorszy.

Bambiś uwielbia wyrko i szuka takiego, gdzie będzie mógł spać już zawsze :1luvu: Kto chętny się podzielić kawałkiem podusi? :ryk:

ifciastu

Post » Nie cze 20, 2010 6:19 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa!

:kotek: :ok:
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 20, 2010 7:54 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa!

Dziś z samego rana pobudka, Bamber właził mi na twarz i siadał, strzelał barany, ugnatał mi oczy albo policzki... Jak mu się znudziło to obudzil mi męża :ryk: A potem to już nam spać nie dał. Teraz ja leżę na łóżku z kompem, a maluch na moich plecach :ryk:

ifciastu

Post » Pon cze 21, 2010 7:57 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa! !!!!BRAK KASY!!!!

Mamy podejrzenie panleukopenii w domu!!! 2 kociaki juz odeszły!
ROLKA DZIś ZWYMIOTOWALA!!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA BADANIA KAłU I NA ZAKUP SUROWICY DLA 3 KOCIąT: Rolki, Leny i Bamberka !!! BARDZO PROSIMY O WSPARCIE, LECZENIE KOCIAKA, KTORY JEST ZA TM WYPRAłO NAS Z KASY!!! BłAGAM- BEZ SUROWICY MALUCHY NIE PRZEżYJą!!!!!!

ifciastu

Post » Pon cze 21, 2010 8:12 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa! !!!!BRAK KASY!!!!

ifciastu pisze:Mamy podejrzenie panleukopenii w domu!!! 2 kociaki juz odeszły!
ROLKA DZIś ZWYMIOTOWALA!!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA BADANIA KAłU I NA ZAKUP SUROWICY DLA 3 KOCIąT: Rolki, Leny i Bamberka !!! BARDZO PROSIMY O WSPARCIE, LECZENIE KOCIAKA, KTORY JEST ZA TM WYPRAłO NAS Z KASY!!! BłAGAM- BEZ SUROWICY MALUCHY NIE PRZEżYJą!!!!!!

Obrazek

Marea

Post » Pon cze 21, 2010 8:46 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa! !!!!BRAK KASY!!!!

Podaj numer konta na PW.
Dużo nie podeślę, bo już się zobowiązałam pomóc dziewczynie z Poznania, ale ziarnko do ziarnka.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon cze 21, 2010 11:52 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa! !!!!BRAK KASY!!!!

Mulesia pisze:Podaj numer konta na PW.
Dużo nie podeślę, bo już się zobowiązałam pomóc dziewczynie z Poznania, ale ziarnko do ziarnka.

Mulesia- wysłałam pw. B?ardzo dziękuję- dla nas każda pomoc bardzo się liczy :kotek:

ifciastu

Post » Pon cze 21, 2010 12:20 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa! !!!!BRAK KASY!!!!

:cry: :cry: :cry:

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

Post » Pon cze 21, 2010 21:30 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa! !!!!BRAK KASY!!!!

Co u Was słychać?

Co mówi wet?

Trzymam mocno kciuki.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto cze 22, 2010 8:23 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa! !!!!BRAK KASY!!!!

Mulesia pisze:Co u Was słychać?

Co mówi wet?

Trzymam mocno kciuki.

Wczoraj wieczorem zrobiłam test na panleukopenię, wynik ujemny. Dziś bedą wyniki badań krwi pod kątem oznaczenia poziomy leukocytów. Mamy surowicę, dziś podamy maluchom.

ifciastu

Post » Wto cze 22, 2010 8:26 Re: Mały kociak prawie pogryziony przez psa! !!!!BRAK KASY!!!!

No i Bamber od wczoraj 3 razy zwymiotował. Zaraz wychodze do weta:)

ifciastu

[poprzednia][następna]