GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 18, 2010 15:02 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - foto s. 2

dzikawe :roll: tzn milutka jest milutka, nieśmiała - nieśmiała, a zołza jest zołzą :evil: i gryzie jak oczka przemywam :evil: ale ta cholera najbardziej mi się podoba ;)
Jak spędzam z nimi godzinę na dobę to jest dobrze, nie wyrabiam się z czasem a powinnam każdą wolną chwilę pracować z Mietkiem :(
Mam masę innych kłopotów - wiem, każdy ma ale to niedobry czas na tymczasy.

Do tego nie wiem co będzie jak nigdzie nie będzie dla nich DT/DS w czerwcu...ogólnie jest niefajnie.

Jak jeszcze raz ktoś mi powie, że to wszystko jest fajne, a kociaki śliczne - to ubiję gołymi rękami :evil:
Ostatnio edytowano Nie cze 20, 2010 18:27 przez Sin, łącznie edytowano 1 raz
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pt cze 18, 2010 15:41 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Madziu :(

Prosimy niech ktoś się zlituje i pomoże w tymczasowaniu!!!!
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt cze 18, 2010 19:50 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Dotarliśmy dziś z klatką od Mraty - dziękujemy :D
Wstawiłam im mniejszą kuwetkę. Więcej miejsca bo tam ciasno dosyć, rano zrobiły masakrę - wszystko musiało fruwać, woda wylana - nic dziwnego że rano się dossały do wodopoju...małe durne :lol: domki powywracane, posłanka wszędzie, koty w przewodzie kominowym (?) ja tam nie wiem co to jest - dziura w ścianie :roll: zasłoniłam :roll:
Kichają nadal :? nie jest gorzej - raczej bez zmian :roll:
Wiem, jestem niecierpliwa :roll:
Oczywiście zainteresowania żadnego nie ma. No ale jakby nawet było to kto weźmie kota z kk - nawet lekkim na doleczeniu :roll: i do oswojenia?
No dobra - dzikie nie są ale mało ufne - cóż zjawiam się, daję jeść ale i przemywam, miętolę, uszka czyściłam, krepować muszę - nie jestem fajna to co mają robić. Przynajmniej bawią się pięknie.

Sin

Post » Sob cze 19, 2010 18:22 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Jutro maluszki są umówione na sesję foto i potem zaraz ogłoszenia. Mam nadzieję, że takie piękne panny znajdą szybko domki :ok:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Sob cze 19, 2010 18:27 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Kciuki za piękne foteczki :ok:

Proszę o podesłanie na maila...też wezmę się za ogłoszenia..
Obrazek

Marea

Post » Sob cze 19, 2010 18:39 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Marea pisze:Kciuki za piękne foteczki :ok:

Proszę o podesłanie na maila...też wezmę się za ogłoszenia..

Mam już treść ogłoszenia ale jutro chcę jeszcze poznać osobiście dziewczynki, bo może kontakt osobisty coś pozwoli dodać :D Znajdziemy im domki martwię się tylko o te oczki, jutro je zobaczę i jak trzeba to załatwię krople.
Obrazek

biamila

Post » Nie cze 20, 2010 6:23 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Biamilko - mam kropelki ale przemywamy kwasem bornym to stary sposób ale...skuteczny. Odkaża, dezynfekuje i oczka są ładniejsze. Wczoraj przyglądałam się wieczorem - jest lepiej :) Wprawne oko kociarza zauważy ale tak to już ledwo widać.
Rozrabiaki się z nich zrobiły :twisted:
Scanomune zaczęło działać w końcu - muszę jutro dokupić kolejną porcję bo dziś podałam ostatnią :roll: i ogólnie zakupy zrobić. Skończyła mi się aukcja allegro to akurat będzie na żwirek, suche i jakieś puchy :roll:
Wczoraj Zołza się zapomniała i zrobiła antenkę jak ją po grzbieciku miziałam a potem się zorientowała -aaaaaaaaaa! Ręka! i uciekła :lol:

Sin

Post » Nie cze 20, 2010 6:38 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

:mrgreen: Zołza :) Mamuśka Portowa podobno dobrze się czuje, nie miałam jeszcze okazji być w New Porcie od wtorku ale dostałam tel. od kolezanki ze zaglądała do niej :) Madzia ja mogę kupić i Ci dostarczyć, chyba że masz weta który mało Cie za to kasuje to zwrócę kase :ok: Dawaj mi znać jak coś potrzebujesz...czuję się odpowiedzialna...
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 20, 2010 16:49 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

:!:
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 20, 2010 18:18 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Poznałam dziewczynki :1luvu: wspaniałe z nich panieneczki :D
A oto parę foteczek:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

biamila

Post » Nie cze 20, 2010 18:27 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Świetne foty :ok: i dziewczynki wyglądają zdecydowanie lepiej :ok: przydałoby się tylko ciut foteczki obrobić, jakieś tło wstawić i każdy się w nich zakocha :1luvu:

A czy dziewczynki mają imiona już? 8)
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 20, 2010 19:05 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

:dance: :dance2: :dance: :dance2:

Zostały 2 8)
To się nazywa szybka adopcja ;)
Właśnie cętkowana Zołza pojechała do nowego domku - zasugerowałam ją bo nie kicha, oczka nie łzawią...i się spodobała..zrobiła siusiu i kupkę akurat przy nowych opiekunach...aromatycznie :twisted:
Fajni młodzi ludzie - bardzo pozytywnie nastawieni :ok:

:mrgreen:

a zdjęcia są obłędne :1luvu:

Sin

Post » Nie cze 20, 2010 19:07 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Sin pisze::dance: :dance2: :dance: :dance2:

Zostały 2 8)
To się nazywa szybka adopcja ;)
Właśnie cętkowana Zołza pojechała do nowego domku - zasugerowałam ją bo nie kicha, oczka nie łzawią...i się spodobała..zrobiła siusiu i kupkę akurat przy nowych opiekunach...aromatycznie :twisted:
Fajni młodzi ludzie - bardzo pozytywnie nastawieni :ok:

:mrgreen:

a zdjęcia są obłędne :1luvu:

Cieszę się :1luvu: mam nadzieję że domek fajny :)
Obrazek

Marea

Post » Pon cze 21, 2010 5:11 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Hopamy!
Obrazek

biamila

Post » Pon cze 21, 2010 7:35 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

No dobra, nie będę pisać, że kociaki śliczne, ale że rewelacyjne fotki to chyba mogę? :wink: :lol:
I oby pozostała dwójeczka znalazła domki równie szybko jak Zołza. :ok: :ok: :ok:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

[poprzednia][następna]