Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 17, 2010 9:32 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

lutra pisze:No to jeszcze dołożę: Lusia, ok. 2 letnia kotka,czarna z białą krawatką, bez ogonka (nie wiemy, co ją spotkało), mieszkała z 2 kotami i psem. Niestety, Pani dostała nakaz wyprowadzki i koty trafiły do nas. Zuzia ma negatywny wynik testu na białaczkę. jest zaszczepiona i wysterylizowana. Została wyadoptowana, ale wróciła, bo alergia, bo chłopak, bo przeprowadzka, lubi koty, lubi ludzi, przytula się, mizia. Zapraszamy do bezpośredniego zapoznania, kontakt Tweety:
Obrazek
Mamy też Dorę, uroczą buranię, która nad człowieka stawia koty, ale nocą i rankiem o tym zapomina i tuli się niesamowicie.
Niestety, nie mam zdjęć. :(

Byłoby blisko, bo kotki w Krakowie :) :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw cze 17, 2010 9:35 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

Jak przeczytałam temat, to aż mnie ciarki przeszły. Myślałam, że szukasz kocicy do okocenia :lol:
Tutaj na pewno znajdziesz jakąś ślicznotkę dla siebie. Trzymam kciuki! :kotek:
Obrazek
"Im bardziej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta"

engelina_88

Od: Śro maja 05, 2010 8:20

Post » Czw cze 17, 2010 9:57 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

lutra pisze:No to jeszcze dołożę: Lusia, ok. 2 letnia kotka,czarna z białą krawatką, bez ogonka (nie wiemy, co ją spotkało), mieszkała z 2 kotami i psem. Niestety, Pani dostała nakaz wyprowadzki i koty trafiły do nas. Zuzia ma negatywny wynik testu na białaczkę. jest zaszczepiona i wysterylizowana. Została wyadoptowana, ale wróciła, bo alergia, bo chłopak, bo przeprowadzka, lubi koty, lubi ludzi, przytula się, mizia. Zapraszamy do bezpośredniego zapoznania, kontakt Tweety:
Obrazek
Mamy też Dorę, uroczą buranię, która nad człowieka stawia koty, ale nocą i rankiem o tym zapomina i tuli się niesamowicie.
Niestety, nie mam zdjęć. :(

Dorcia:

Obrazek
Obrazek

Dorcia ma ok. roku, została wysterylizowana, jest drobna i ma futerko w odcieniu miodowym. Bardzo lubi się bawić z innymi kotami. Więcej o niej może powiedzieć edit_f z forum.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw cze 17, 2010 14:33 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

Widzę, że tu masa innych potrzebujących kociaków z Krakowa i okolic, także wycofuję swoją ofertę- Zuzię ;)
Chyba, że kobita zakochała by się na maxa :D, to proszę o kontakt na PW ;)
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw cze 17, 2010 17:19 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

Witam :)
udało mi się w końcu zalogować i od razu chcę powiedzieć, że bardzo jestem wdzięczna za wszystkie odpowiedzi, nie spodziewałam się takiego odzewu :) Gdybym ja tylko mogła przygarnąć je wszystkie.... ehh, przeglądam teraz uważnie wszystkie oferty, bo to przecież ważna decyzja :)

anaela

Od: Czw cze 17, 2010 17:00

Post » Czw cze 17, 2010 18:50 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

Pozostaje mi tylko współczuć.Każda fajna i każda potrzebuje domu.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw cze 17, 2010 20:34 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

queen_ink pisze:Dorcia:
Obrazek

Dorcia ma ok. roku, została wysterylizowana, jest drobna i ma futerko w odcieniu miodowym. Bardzo lubi się bawić z innymi kotami. Więcej o niej może powiedzieć edit_f z forum.

Dołączę do chóru reklamujących Dorcię i pozwolę sobie zacytować fragment z jej ogłoszenia:
"Koteczka przebywając w tymczasowym domu zrobiła bardzo duże postępy. Porankami domaga się głaskania i poświęcenia jej uwagi. Uwielbia bawić się, zwłaszcza z jej tymczasowym rocznym towarzyszem. Bawi się i biega wówczas jak mały kotek. Mimo, iż jeszcze troszkę się boi, ciągnie ją do człowieka. Wita go u progu drzwi, podchodzi i kładzie się jak najbliżej niego, wciąż jest jego ciekawa, uczy się zaufania."

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Czw cze 17, 2010 23:18 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

edit_f pisze:a Dorcia to prawie pluszak.. tuli się, wali łepetynką w nos, żeby głaskać, ładuje się na łóżko.. już tylko czasami jest płochliwa..

queen_ink

Post » Pt cze 18, 2010 9:23 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

Część z was napisała do mnie PW, proszę kierujcie je do anaela, ja tylko pomogłam jej założyć ten wątek i ew. doradzić. Wszystkie PW jednak czytam i na nie odpisuję, sęk w tym że nie widzę się z anaelą codziennie i mogę jej tylko przesłać te wiadomości. Jednak będę do niej dzwonić żeby się bardziej sprężyła. ;-)))
Aha no i jeszcze coś takiego mi się dzieje, że jak wysyłam wiadomość to czasem się wysyła a czasem ląduje w zakładce "do wysłania" i wtedy już nie wiem jak ją wysłać na 100%. :-( Jeśli ktoś nie otrzymał wiadomości to przepraszam ale nie wiem co z tym fantem zrobić.

gotycka

Od: Wto wrz 08, 2009 22:28

Post » Pt cze 18, 2010 12:39 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

Witam
dziękuję za wszystkie odpowiedzi, zdecydowałam się już, coś mi "w środku" "pikło" gdy zobaczyłam Dorcie :) powiedzcie co mam teraz zrobić? z kim się kontaktować itp
Przepraszam że tak wolno odpisuję, nie mam tyle czasu na forum bo zaczyna mi się sesja, ale się poprawie :) to na pewno, bo gdy już odkryłam to forum, szybko się mnie nie pozbędziecie :)
Proszę więc o instrukcje z kim mam ustalać adopcje Dorci, bo kilka osób opisało o niej i się zamotałam :)

anaela

Post » Pt cze 18, 2010 13:01 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

viewtopic.php?f=1&t=108397 Tu jest wątek z Dorcią, zaczyna się o niej na drugiej stronie. ;-) Osoba do kontaktu to chyba edit_f
:-)

gotycka

Od: Wto wrz 08, 2009 22:28

Post » Pt cze 18, 2010 13:33 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

Dorcia jest piekniasta :1luvu: mi tez serducho szybciej zabilo ale my juz mamy drugiego kotka - zaklepanego :)
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Pt cze 18, 2010 16:07 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

gotycka pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=108397 Tu jest wątek z Dorcią, zaczyna się o niej na drugiej stronie. ;-) Osoba do kontaktu to chyba edit_f
:-)

Tak, Dorcia jest u edit_f i to ona zajmuje się adopcją.

queen_ink

Post » Pt cze 18, 2010 16:12 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

Ok dzięki napisałam już do Niej :) Czekam teraz na odpowiedź

anaela

Post » Pt cze 18, 2010 17:45 Re: Poszukiwana młoda kotka do dokocenia! Kraków

gotycka pisze: Aha no i jeszcze coś takiego mi się dzieje, że jak wysyłam wiadomość to czasem się wysyła a czasem ląduje w zakładce "do wysłania" i wtedy już nie wiem jak ją wysłać na 100%. :-( Jeśli ktoś nie otrzymał wiadomości to przepraszam ale nie wiem co z tym fantem zrobić.

Przypuszczam, że jest tak jak na innych forach tzn. wiadomości figurują jako "do wysłania" dopóki adresat ich nie przeczyta.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

[poprzednia][następna]