Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 10, 2010 9:06 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

Do Legnicy mogę ją dostarczyć jak byłaby taka potrzeba :) kotka jest młoda ma może 2-3 miesiące, jest bardzo energiczna, lubi pieszczoty, przychodzi na kolana i na nich usypia, pomimo że miała być utopiona ( była już w worku) i koleżanka koleżanki nie mogła na to pozwolić jest ufna w stosunku do ludzi, mamy ją od kilku dni i już pierwszego dnia się łasiła i chodziła za nami, dzisiaj wieczorem może jutro postaram się wstawić nowe zdjecia, zrobione aparatem a nie telefonem, jest umaszczenia buro rudego (pręgi).

Runo

Od: Nie sty 11, 2009 22:37

Post » Czw cze 10, 2010 10:23 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

Bardzo czekamy na zdjęcia.To prawda,jest taka rudawa i naprawdę śliczna.Trochę teraz trudniej o domki(a właściwie,kiedy jest łatwo?),ale nie jest to sprawa beznadziejna.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw cze 10, 2010 15:04 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

postaram się ale wieczorem ?

Runo

Post » Czw cze 10, 2010 16:05 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

Kurcze ale jaki "człowiek" ma serce z kamienia, żeby coś takiego zrobić. No cholera nie wyobrażam sobie, chętnie bym takiego do wora wsadziła i na dno oceanu jeszcze wśród wygłodzonych rekinów wrzuciła.

koteczek555

Od: Śro mar 17, 2010 22:09

Post » Pt cze 11, 2010 21:41 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

Witam,

Mam kilka domków dla kociąt, niestety z tego co wiem to chętni chcą czarne kocurki.

Wyślę link znajomym, napewno ktoś się odezwie.

Takie piękności nie może być bez wspaniałego domku... :kotek:

xmademoisellex

Od: Pon cze 22, 2009 20:54

Post » Nie cze 13, 2010 13:01 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

no niestety dalej cisza, a sprawa naprawdę bardzo pilna
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Runo

Post » Nie cze 13, 2010 18:14 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

Nie wiem dlaczego pilna,ale jeżeli możecie,to dajcie jej trochę czasu.Tak naprawdę schron = śmierć dla takiego maluszka.Tutaj wszyscy zakoceni,mają koty w klatkach,w łazienkach,czasem kilkanaście,bo co zrobić? Kto był w schronisku i widział,jak tam jest,ten kota tam nie zawiezie.Ja nie byłam, ale wiem,że tak jest poza nielicznymi wyjątkami.

ewar

Post » Nie cze 13, 2010 19:06 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

jesteśmy studentami, wracamy do domów na wakacje ( jakby to byl początek roku to spoko mogłaby tu mieszkać do skutku), ale u mnie nie ma możliwości zostawienia kota, tym bardziej u mojej połówki. Za wszelką cenę chcę uniknąć schroniska, a wręcz taka opcja nie wchodzi w grę.

Runo

Post » Nie cze 13, 2010 19:21 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

Rozumiem.A rodzice nie dadzą się przekonać,że to tylko tymczas?

ewar

Post » Nie cze 13, 2010 19:29 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

jak przynosiliśmy do domu 4tego szynszyla też tak powiedzieliśmy :) jak postawiłem 5te akwarium też powiedziałem że poprzednie zlikwiduję, tak że rodzice ciężcy w tej kwestii

Runo

Post » Nie cze 13, 2010 19:33 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

Macie szynszyle? Śliczne,kochane,ale płochliwe zwierzątka,prawda?
No cóż, pozostaje mi trzymać kciuki. Pomarudzę trochę,ale jeśli obiecacie,że kot wróci do akademika to może...? A tak w ogóle to znam ogromnego kocura,który mieszkał w akademiku.Fajnie,prawda?

ewar

Post » Nie cze 13, 2010 19:53 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

my mieszkamy w kawalerce, i zwierzęta nie są problemem, ale ze względu na wakacje i wyjazd ..... no jest to lipa,
szynszyle tak super zwierzęta, niestety od czasu jak jest kot prawie nie jedzą nie piją, co dla gryzoni jest strasznie niezdrowe.
normalnie dają się przytulać głaskać itp, ale nie przywiązują się do człowieka jak np kot czy tym bardziej pies. chociaż tęsknią za człowiekiem, moja dziewczyna jak zostawia swojego jednego szynszyla u rodziców na tydzień czasem 2 to jest strasznie nerwowy, niedaje się głaskać wyrywa się ( chociaż u rodziców dziewczyny mieszka na stałe i codziennie jest głaskany przez nich itp) jak dziewczyna wraca, to wchodzi na ręce daje "buziaki" i jest strasznie spokojny.

Runo

Post » Nie cze 13, 2010 20:14 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

No to tylko kciuki za jakieś szczęśliwe rozwiązanie problemu :ok: :ok: :ok: :ok:

ewar

Post » Nie cze 13, 2010 20:42 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

ewar pisze:Nie wiem dlaczego pilna,ale jeżeli możecie,to dajcie jej trochę czasu.Tak naprawdę schron = śmierć dla takiego maluszka.Tutaj wszyscy zakoceni,mają koty w klatkach,w łazienkach,czasem kilkanaście,bo co zrobić? Kto był w schronisku i widział,jak tam jest,ten kota tam nie zawiezie.Ja nie byłam, ale wiem,że tak jest poza nielicznymi wyjątkami.

Jeśli to takie pilne to może uda mi się znaleźć inny tymczas dla kici.

Więcej prześlę na pw.

Tylko dogadajcie się między sobą :)

xmademoisellex

Od: Pon cze 22, 2009 20:54

Post » Wto cze 15, 2010 18:56 Re: Uratowana kotka-mloda, bardzo przyjazna szuka pilnie DT/DS

witam, pojawiły się dobre perspektywy, zadzwoniła zdecydowana Pani, z Wałbrzycha i po rozmowie wstępnej kliknęła kup teraz na allegro, jesteśmy umówieni na jutro, kotkę dostarczę osobiście, w domu podobno jest już jeden/a kot/a. Dalsze wieści jutro :)

Runo

[poprzednia][następna]