Melcia.Ma dom. Koniec wątku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 30, 2010 17:13 Re: Melcia.Transport LUBLIN-Skierniewice/Łódź/Warszawa potrzebny

Napisz na PW jak będziesz jechać, tzn pociągiem, czy samochodem i o której byłabyś w Lublinie.
Muszę się ustawić w pracy i ogólnie.
Czekamy :)

Oj no, Wacław ją strasznie postraszył :(
Nawarczał, wyszczerzył się i sprzedał jej kilka razów.
On nie cierpi obcych kotów w domu.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Nie maja 30, 2010 18:59 Re: Melcia.Transport LUBLIN-Skierniewice/Łódź/Warszawa potrzebny

anda70 Ty może kici nie oddasz ale ktoś może Ci ją porwać 8) :ryk:
Ona podobna do mojej paskudy jak była mała :)

Wczoraj byłam w Wawie w dzień. Szkoda, że to wcześniej nie wyszło bo bym podrzuciła ją bez problemu.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon maja 31, 2010 8:36 Re: Melcia.Transport LUBLIN-Skierniewice/Łódź/Warszawa potrzebny

Nikomu nie oddam sama pojade przypilnuje Melunie.
Ale jesteś :cry: dlaczego nie powiedziałaś że jedziesz, bym już Melunie wygłaskała, a tak to muszę czekać tyle czasu.

anda70

Od: Sob maja 15, 2010 20:59

Post » Pon maja 31, 2010 10:13 Re: Melcia.Transport LUBLIN-Skierniewice/Łódź/Warszawa potrzebny

Ja jechałam rano, a widzę, że tu pisane było o 13 dopiero, więc skąd miałam wiedzieć. Niech się Anda, a zwłaszcza jej mąż jeszcze małą nacieszą ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon maja 31, 2010 10:56 Re: Melcia.Transport LUBLIN-Skierniewice/Łódź/Warszawa potrzebny

Siedzę w pracy i denerwuję się i o małą, bo została sama, a ona pcha się do ludzi, gna jak wariatka, jak tylko ktoś otworzy drzwi - bardzo trzeba uważać, żeby gdzieś nie podeszła pod nogi, w drzwi.
Mam nadzieje, ze będzie ok i nic się nie wydarzy.
Dlatego nie lubię trzymać maluchów na dole, bo nie jestem nigdy pewna, czy któryś nie otworzy drzwi, balkonu, okna :(
Oni jakoś nie widzą problemu, ze kociak sobie pójdzie :(
Powinnam ją zanieść do pokoju na górze, bo Michała i tak nie ma, ale nie pomyślałam - było zbyt rano. :oops:

martwię się tez o Jasia, bo dzisiaj czyścimy kamień, a to taka histeryczka jest, że nie wiem.
Już chciałabym, żeby mała szczęśliwie trafiła do andy70, bo ten stres zje mnie doszczętnie :?
:smokin:

Anda

Post » Pon maja 31, 2010 11:38 Re: Melcia.Transport LUBLIN-Skierniewice/Łódź/Warszawa potrzebny

To prawie tak jak byś pisała co ja będę przeżywać od przyszłego tygodnia też będę siedzieć w pracy i dokładnie te same nerwy przechodzić. Ale ma nadzieję że przez te 4 dni wszystko się uzgodni. Już im tam nakładam do głowy, że to jest maluszek i trzeba bardziej uważać. Nawet mame uprzedziłam że będzie musiała do mnie częściej zaglądać. Będzie dobrze :D
Teraz poczytam o dokoceniu, żeby dziewczyny się dogadały :lol:

anda70

Od: Sob maja 15, 2010 20:59

Post » Pon maja 31, 2010 11:46 Re: Melcia.Transport LUBLIN-Skierniewice/Łódź/Warszawa potrzebny

Z "lekkim" opóźniniem, ale bardzo się cieszę, że Melcia ma dom :mrgreen: :D
Dokocenie bywa czasem trudne, ale dziewczyny na pewno się dogadają :ok:
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Pon maja 31, 2010 22:37 Re: Melcia.Transport LUBLIN-Skierniewice/Łódź/Warszawa potrzebny

Melunia jest zdecydowanie najmilszym kociakiem jakiego miałam w domu.
Mam nadzieję, ze jej tak zostanie/
:1luvu:
Mój tz leży jak tłumok, bo Melcia akurat potrzebuje poleżeć na jego ...hm... brzuchu?? :mrgreen: A on nie jest z tych kociolubnych.
Zrobiłam nawet fotkę

Anda

Post » Wto cze 08, 2010 12:06 Re: Melcia.Transport LUBLIN-Skierniewice/Łódź/Warszawa potrzebny

Mela już u siebie.
Proszę o zamknięcie wątku

Anda

[poprzednia]