sabina skaza pisze:kochana poker, damy radę poczekać na certyfikaty-
dawaj mi swojego maila, bo chyba nie zapisałam w ksiąźce adresowej, to ci podeślę k. tekst na wizytówkę- bo rozumiem ze to jest wizytówka dla miau hotel tak, czy się mylę? może to jest ulotka? zwał jak zwał- śliczna

dziękować, dziękować
format taki jak certyfikaty, czyli a5 (polowa kartki do drukarki). wiec zdecydowanie ulotka

druk jednostronny. a wlasciwie dwie ulotki, tekst na obu moze byc taki sam, druknie sie po polowie.
jak juz sie bawicie z drukarkami to zakupcie etykiety samoprzylepne i druknijcie z danymi konta na darowizny stoczniowe pkdt i przyklejajcie na drugiej stronie certyfikatow stoczniowcow.
arkusze do drukarek z etykietami sa do kupienia w prawie kazdej hurtowni papierniczej (ja kupuje na hutniczej, kas sie toto nazywa).
teksty, razem z danymi adresowymi telefonami itd potrzebuje miec jutro z samego rana albo jeszcze lepiej dzis wieczor, zeby sie wyrobic z terminami :>
i nie odsylaj mnie na strone bo tam jest obrazek a ja nie bardzo mam teraz czas przepisywac

bo urobiona jestem po sam nos. wiec jak ma byc tekst taki jak na stronie to go przepisz i mi mailem