Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OKI pisze:XAgaX pisze:zapraszam do Kasy Kastracyjnej po fundusze na kastracje tych ciężarnych kotek:
viewtopic.php?f=1&t=108023
mocne kciuki!![]()
mam nadzieję, że weci poczekają ewentualnie kilka dni na część kasy (tak jak pisałam w ostatnich postach- założę gdy będzie trzeba, więc długami się nie przejmujcie, byle nie dopuścić do urodzenia kolejnych maluchów)
i ja bym się jednak poważnie zastanowiła, czy nie uśpić tych maluchów Perełki...
XAgaX, fajnie, że zajrzałaś.
Z maluchami to pewnie ktoś inny by musiał pojechać - nie każdego stać na taką decyzję.
Ale tym kolejnym miotom to już koniecznie trzeba zapobiec!
Betta pisze:kurcze... cos sie dzieje... zaraz to ogarne...
dziekówa za banerek
p. gabrysia małych perełki nie da uśpic.... nikomu - ja akurat to rozumiem... aborcyjna jeszce jestem w stanie zrobic ale jak małe juz sie urodza to tez bym nie dała
a te ciezarne....to żeby to łatwo było je złapac.... jedynie kobity które dokarmiaja na osiedlach mogły by pomóc ale one własnie nie chca bo mówia ze za wysoka ciaza :/
XAgaX pisze:mam prośbę- podrzucajcie proszę takie wątki najlepiej od razu na wątek Kasy, ja się lada dzień bronię i nie mam siły codziennie porządnie przejrzeć, czy nie warto zaproponować pomocy...
Reipap pisze:hop do góry
Przyszło wsparcie
Betta pisze:z sterylizacja to narazie jest tak że znajomy lekarz mojej wetki przeprowadza sterylki w ramach pracy badawczej.... sprawdza działanie zabiegu na organizm kotki... mamy jeszcze z 7-8 miejsc dla kotek wiec je tylko> yhm< trzeba złapac.... o tyle tu jest sprawa ciekawa ze one przez 2 tyg przebywaja w klinice bo jest im krew pobierana co 4 dni... natomisat jak zrobimy sterylke sami to musimy miec dt chociaz na 2 tyg.... ja juz mam kota na dt zarezerwowane a nie bardzo mam sprzyjajacy okres bo własnie tez mam sie bronic ...wprawdzie we wrzesniu ale jestem mocno do tyłu....dlatego tez nie moge tu ganiac po forum z banerkiema jedynie wchodzic regularnie i podnosić, czytac co sugerujecie...
mniej wiecej jak długo sie czeka po zarezerwowaniu numerka ? w sumie mamy miejsce na 8 kotek ale na kocura nic a moze by jakiegoś z terenu szpitala wziac..
Betta pisze:jasne że trzeba ciachnac te osiedlowe jak sie troche odchowaja...w sumie to nie wiem od którego miesiaca najlepiej się im kroi i od jakiego mozna ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 663 gości