Nina - cudowna śnieżynka.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 18, 2010 13:10 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

UpadłyAnioł pisze:Jak do wieczora nie zrobi to niech jej Pani da łyżeczkę oleju parafinowego :mrgreen:

Ale jaka Pani :ryk: Ewelina jestem :wink: A kupka była :mrgreen: Piękna śmierdząca kupeczka :lol: A o dziwo robaczków brak :mrgreen: (obejżałam z każdej strony i nic nie zobaczyłam :ryk: )
Do 2 tygodni mamy nadzieje zrobić testy i wypuścić z łazienki.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie kwi 18, 2010 13:18 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

Widze że jesteś bardzo przejeta swoim pierwszym innym tymczasem :ryk: :ryk: :ryk: To teraz masz z górki. A Ninke mimo wszystko odrobacz. Była na dworze i musiała cos podłapać i nie wiadomo co jadła a co z tego jedzenia siedzi w niej. Tak bedzie bezpieczniej. Dla Ciebie i Wilczki. Jak wszystko bedzie dobrze to po 10 dniach szczep malutką i nie ryzykuj choroby.Powodzenia JaEwka :ok: :ok: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Nie kwi 18, 2010 13:22 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

śliczna ta twoja tymczasowiczka :-)
JaEwka ale ti ty teraz nie możesz wziąć Basi po sterylce bo nie masz gdzie :-(

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Nie kwi 18, 2010 14:37 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

IKA Ninka była odrobaczana :wink: Dlatego pisałam, że nie ma robaczków :wink:

Mawin na razie sprawa Basi nie jest przesądzona :wink: Jak zrobimy młodej testy to pójdzie na pokoje - albo raczej pokój :lol: Więc spokojnie :ok:
W razie czego jest jeszcze garderoba :ryk:
Obrazek

JaEwka

Post » Nie kwi 18, 2010 15:28 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

JaEwka pisze:W razie czego jest jeszcze garderoba :ryk:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

UpadłyAnioł

Od: Sob kwi 10, 2010 18:32

Post » Nie kwi 18, 2010 15:44 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

jak to miło czytac,że nie tylko ja właże na bidy.Po otatnich łapankach dorobiłam sie 6 tymczasów.Zawsze mówię,że mam FRAJER neon na czole wiec leca jak głupie na jego widok.Oczywiście tylko te koty madre,czytajace :lol:

Kicia sliczna i domowa. Nie miej złudzeń, wywlona.Nawet jeśli uciekła to widac nikt jej nie szuka.

Gdzieś miałam namiary na osobę szukjaca białej kici do adopcji.Jakby co to przeslę na pw.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie kwi 18, 2010 16:35 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

ASK@ pisze:jak to miło czytac,że nie tylko ja właże na bidy.Po otatnich łapankach dorobiłam sie 6 tymczasów.Zawsze mówię,że mam FRAJER neon na czole wiec leca jak głupie na jego widok.Oczywiście tylko te koty madre,czytajace :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

mawin

Post » Nie kwi 18, 2010 16:41 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

Witaski!!Widzę że jesteście wdrożone w tematy kocie.Mam pytanie:czy kupić dla kiciatych trawę w sklepie z akcesoriami zwierzątkowymi?Mam kicie nie wychodżace i nie wiem czy będzie z tego jakiś pożytek dla kociatych?? missfox@wp.pl :cat3:

Miss Fox

Od: Nie mar 28, 2010 2:17

Post » Nie kwi 18, 2010 16:46 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

mawin pisze:
ASK@ pisze:jak to miło czytac,że nie tylko ja właże na bidy.Po otatnich łapankach dorobiłam sie 6 tymczasów.Zawsze mówię,że mam FRAJER neon na czole wiec leca jak głupie na jego widok.Oczywiście tylko te koty madre,czytajace :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

:mrgreen: to nie jest wcale śmieszne :twisted:
Miss fox zawsze przywoziłam trawę z działki i wstawiałam do wazonu.teraz pzry takich ilosciach
zwierza nie serwuje im zieleniny.Bo cała chałupa w tym jest.
Wiem,ze dziewuchy kupują specjalną dla kotów.Chyba z karmą dla zwierza można dostać.Ew w ogrodniczych.Owies wysiewa moja znajoma.
No i poleciłam ciebie jako osobę szukająca białej kociczki.A więc Śniezynki :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie kwi 18, 2010 17:00 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

JaEwka pisze:Obrazek

Zjawiskowa! Piękna! No i koleżankę Wilczkę ma prześwietną! :1luvu:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie kwi 18, 2010 17:34 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

JaEwka przecież w garderobie czasami urzęduje Twoja Wilczka. To gdzie ją wywalisz 8O :cry: :cry: :cry:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Nie kwi 18, 2010 18:18 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

IKA 6 pisze:JaEwka przecież w garderobie czasami urzęduje Twoja Wilczka. To gdzie ją wywalisz 8O :cry: :cry: :cry:

A sio na dwór :ryk:
Heheh IKA nic się o Wilczkę nie bój :ryk: Basia to kotka która miałaby być u nas tylko tydzień czasu po sterylce :wink:
Obrazek

JaEwka

Post » Nie kwi 18, 2010 18:41 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

Zapraszam na bazarek dla wrocławskich kociaków :wink:
viewtopic.php?f=20&t=110161&p=5864169#p5864169
Obrazek

JaEwka

Post » Nie kwi 18, 2010 19:18 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

Ask dziękuje bardzo za info. :)
Chciałam napisać, że kotka podbiła nasze serca zwłaszcza serce Tż. Dlatego bardzo dużo rozmawiamy i omawiamy czy nasze DT nie mogło by się stać dla niej DS (wszystko zależałoby od wyników testów na Felv i Fiv oraz od tego jak Wilczka przyjęłaby kotkę) Ninka jest kotkiem bardzo przyjaznym, w ogóle nie zwraca uwagi na posykiwana Wilczki zza drzwi (w sumie to olała to i poszła spać :wink: ) co też napawa nas optymizmem. Przepraszam bardzo jeżeli wprowadzam zamieszanie ale jeszcze żaden kotek oprócz Wilczki nie podbił tak naszych serc :oops: Dlatego też nie chce podejmować pochopnych decyzji :oops: Wilczka miała być jedynaczką do końca życia ze względu na swoje nereczki ale teraz tak myślę, dlaczego by nie dać im obojgu szansy.

Miss Fox jeżeli szukasz białego kotka to wejdź na wątek Wrocławskiego schronu:
viewtopic.php?f=1&t=107184&start=1170
Prawie na samym dole są zdjęcia koteczków (wszystkie prawie wyglądają jak Ninka, obecnie przebywają w DT)
I to białe długowłose cudo, kocurek:
viewtopic.php?f=1&t=107184&start=1155
Obrazek

JaEwka

Post » Pon kwi 19, 2010 8:15 Re: Nina - cudowna śnieżynka. Szukamy DS !

JaEwka pisze:Ask dziękuje bardzo za info. :)
Chciałam napisać, że kotka podbiła nasze serca zwłaszcza serce Tż. Dlatego bardzo dużo rozmawiamy i omawiamy czy nasze DT nie mogło by się stać dla niej DS (wszystko zależałoby od wyników testów na Felv i Fiv oraz od tego jak Wilczka przyjęłaby kotkę) Ninka jest kotkiem bardzo przyjaznym, w ogóle nie zwraca uwagi na posykiwana Wilczki zza drzwi (w sumie to olała to i poszła spać :wink: ) co też napawa nas optymizmem. Przepraszam bardzo jeżeli wprowadzam zamieszanie ale jeszcze żaden kotek oprócz Wilczki nie podbił tak naszych serc :oops: Dlatego też nie chce podejmować pochopnych decyzji :oops: Wilczka miała być jedynaczką do końca życia ze względu na swoje nereczki ale teraz tak myślę, dlaczego by nie dać im obojgu szansy.

to ja mocno trzymam kciuki aby testy były ujemne a Nina dogadała sie z Wilczką :-) wkońcu Wilczka w schrionie akceptowała tyle kotów, to dla czego nie ma zaakceptować jednej koteczki :-)

mawin

[poprzednia][następna]