UpadłyAnioł pisze:Jak do wieczora nie zrobi to niech jej Pani da łyżeczkę oleju parafinowego
Ale jaka Pani

Do 2 tygodni mamy nadzieje zrobić testy i wypuścić z łazienki.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
UpadłyAnioł pisze:Jak do wieczora nie zrobi to niech jej Pani da łyżeczkę oleju parafinowego
ASK@ pisze:jak to miło czytac,że nie tylko ja właże na bidy.Po otatnich łapankach dorobiłam sie 6 tymczasów.Zawsze mówię,że mam FRAJER neon na czole wiec leca jak głupie na jego widok.Oczywiście tylko te koty madre,czytajace![]()
mawin pisze:ASK@ pisze:jak to miło czytac,że nie tylko ja właże na bidy.Po otatnich łapankach dorobiłam sie 6 tymczasów.Zawsze mówię,że mam FRAJER neon na czole wiec leca jak głupie na jego widok.Oczywiście tylko te koty madre,czytajace![]()
![]()
![]()
![]()
IKA 6 pisze:JaEwka przecież w garderobie czasami urzęduje Twoja Wilczka. To gdzie ją wywalisz![]()
![]()
![]()
JaEwka pisze:Ask dziękuje bardzo za info.![]()
Chciałam napisać, że kotka podbiła nasze serca zwłaszcza serce Tż. Dlatego bardzo dużo rozmawiamy i omawiamy czy nasze DT nie mogło by się stać dla niej DS (wszystko zależałoby od wyników testów na Felv i Fiv oraz od tego jak Wilczka przyjęłaby kotkę) Ninka jest kotkiem bardzo przyjaznym, w ogóle nie zwraca uwagi na posykiwana Wilczki zza drzwi (w sumie to olała to i poszła spać) co też napawa nas optymizmem. Przepraszam bardzo jeżeli wprowadzam zamieszanie ale jeszcze żaden kotek oprócz Wilczki nie podbił tak naszych serc
Dlatego też nie chce podejmować pochopnych decyzji
Wilczka miała być jedynaczką do końca życia ze względu na swoje nereczki ale teraz tak myślę, dlaczego by nie dać im obojgu szansy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości