jest piękna, nie da się ukryć. oczka jak dwa (duże) pieniążki, dymna sierść, a przy tym jak prawdziwa dama jest bardzo delikatna. tam gdzie trafi będzie niekwestionowaną królową domu.
Franek & Rysia Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.
biedna puchata moja tymczaska. było zapalenie macicy odebrałam o 15 już przytomną, ale mocno zawieszoną Zoykę. resztę dnia spędziła w transporterku w ciepłej łazience, teraz ją wypuściłam, troszkę jeszcze krzywo idzie ale jest ok. jutro rano na zastrzyk przeciwbólowy i antybiotyk.
Franek & Rysia Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.
My mamy zapalenie pęcherza , na szczescie kryształów brak pokazywałam zdjecia Zoyki znajomi zakochani jesli bys sie zdecydowała na ten domek to byliby przeszczesliwi no ale decyzja nalezy do Ciebie . No i ten transport dośc skomplikowany
Pytam, ponieważ od jakiegoś czasu buszuję po forum w poszukiwaniu kota- dużego, puchatego, który dogada się z naszym psem. Cały czas mam nadzieję, że gdzieś czeka na mnie jakiś zagubiony "prawie" maine coon (moja śp. kotka była takim "prawie" rasowcem znalezionym w rowie pod Warszawą). Nie zamykam się na inne koty- po prostu suzkam jakiegoś, który będzie mi przypominał moją Teresę :