tylko gdzie mam go wkleić

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Tak, oczy są do całkowitego wyleczenia. Kastracja wnętra nie jest jakimś super trudnym zabiegiem, ale to zalezy gdzie jest niezstąpione jajko, bo jak w kanale pachwinowym, to luz, a jak w jamie brzusznej, to trzeba mieć zaufanego weta, żeby jajko namierzył i usunął a nie zostawił jak będzie miał problem z jego znalezieniem. Lepiej przy takim zabiegu mocno rozpruć kota i jajko znaleźć niż je w środku zostawić. Nie wiem tylko czy on juz osiągnął wiek do kastracji, bo do kurdupelek jest w sumie. Trzeba sprawdzić wiek dokłądnie. Co do innych kotów to nie wiem jai ma stosunek do nich.
nika28 pisze:Dama Ya
Dama Ya pisze: Będę miała okazję poznać przynajmniej jedną z tych sławnych łódzkich wolontariuszekBędę w Łodzi z rana, bo muszę zdążyć, kiedy czynna jest Żyrafa.
Dama Ya pisze:nika28 pisze:Dama Ya
Zobacz jak to się układa...Ty z Łodzi i masz Piotrkowianina, a ja z Piotrkowa i biorę Łodzianina
nika28 pisze:Dama Ya pisze:nika28 pisze:Dama Ya
Zobacz jak to się układa...Ty z Łodzi i masz Piotrkowianina, a ja z Piotrkowa i biorę Łodzianina
No, śmiesznie się ułożyło![]()
Czekam na wieści !
magdaradek pisze:cieszę się , że Elis trafi do Ciebie Dama Yajutro będę w schronisku, to się poznamy wreszcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości