Trojaki-powrót Borciuszka :((((Szukamy dalej....

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 31, 2010 20:29 Re: Barbórka,Borciuszek,Horejszio Kejn-Baśka w DS:)

W Domku Stałym zainstalował się także Horejszio :D
Bury Borciunio został sam :cry: Bardzo płacze i tęskni za rodzeństwem- chodził całą noc, płakał, szukał wszędzie Baieńki i Horejszia...Szkoda mi malucha :cry: :cry: Domku, Domku Borciuszkowy- znajdź się, proszę.....
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Pon lut 01, 2010 20:17 Re: Trojaki-Borcio został samiutki:((co za ludzie://

ale miałam na myśli Domek przez duze D. Korespondowałam od wczoraj z panią, która była zainteresowana adopcją Borciunia. Trzy tygpdnie temu straciła kota..."Podejrzewano raka"- raka się ma, albo nie ma, stwierdzają to badania. Moje pytanie o lecznicę i badania zbyto milczeniem. Kot miał lat 7 i nie był wykastrowany :evil: na pytanie o karmę jaka będzie serwowana Borciuniowi dostałam odpowiedź, żedobra karma: kitiket (jak to sie pisze??) i coshida oraz szyneczki, kiełbaski, polędwica :roll: zasugerowałam, ze Borciuś jada lepsze jedzonko, dostosowane do jego wieku i potrzeb. Odpisano mi, że RC polecano jej juz, ale zdaniem pani jest....zbyt odżywczy :roll: :roll: Następna odpowiedź(na pytanie o zabezpieczenie okien) powaliło mnie na kolana :oops: Otóż, gdybyście nie wiedzieli, najlepszym zabezpieczeniem okna jest.....OKNO :mrgreen: :mrgreen:
Odesłałam do linków o odżywianiu i zabezpieczeniach i.....zostałam posądzona o reklamowanie dla zysku firm zabezpieczających i producentów karm :ryk: :ryk: :ryk:
Zaznaczam, że byłam uprzejma i grzeczna, nie użyłam ani słowa z- jak zwykła mawiać annskr- łaciny marijowej :mrgreen:

Borcio szuka DOMKU i jest jak Media Markt :wink:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro lut 03, 2010 0:21 Re: Trojaki-Borcio został samiutki:((co za ludzie://

Borcio pragnie człowieka, jak przysłowiowa kania dżdżu :1luvu: proludzki, idealny na dokocenie....nie jego wina, że nie jest rudy i ma lekkiego zezika..... :oops: KOMU BORCIA :?:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro lut 03, 2010 13:48 Re: Trojaki-Borcio został samiutki:((co za ludzie://

Według mnie jest prześliczny. Wygląda jak nasz Nolek, którego za szybko pożegnaliśmy. :( Nawet ten lekki zezik ma identyczny. Trzymam za Borcia kciuki, mocno :!: Buraski są przepiękne.
Obrazek

ewaj44

Od: Pon lip 06, 2009 20:22

Post » Śro lut 03, 2010 23:03 Re: Trojaki-Borcio został samiutki:((co za ludzie://

ewaj44 pisze:Buraski są przepiękne.

- o, to to ....Dobrze prawi, polać jej :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pt lut 05, 2010 20:44 Re: Trojaki-Borcio został samiutki:((co za ludzie://

Podskoczymy Borcia, a co :!:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto lut 09, 2010 20:33 Re: Trojaki-Borcio został samiutki:((co za ludzie://

Na pierwszą stronkę malutki. :ok:
Obrazek

ewaj44

Post » Śro lut 10, 2010 12:34 Re: Trojaki-Borcio został samiutki:((co za ludzie://

marija pisze:ale miałam na myśli Domek przez duze D. Korespondowałam od wczoraj z panią, która była zainteresowana adopcją Borciunia. Trzy tygpdnie temu straciła kota..."Podejrzewano raka"- raka się ma, albo nie ma, stwierdzają to badania. Moje pytanie o lecznicę i badania zbyto milczeniem. Kot miał lat 7 i nie był wykastrowany :evil: na pytanie o karmę jaka będzie serwowana Borciuniowi dostałam odpowiedź, żedobra karma: kitiket (jak to sie pisze??) i coshida oraz szyneczki, kiełbaski, polędwica :roll: zasugerowałam, ze Borciuś jada lepsze jedzonko, dostosowane do jego wieku i potrzeb. Odpisano mi, że RC polecano jej juz, ale zdaniem pani jest....zbyt odżywczy :roll: :roll: Następna odpowiedź(na pytanie o zabezpieczenie okien) powaliło mnie na kolana :oops: Otóż, gdybyście nie wiedzieli, najlepszym zabezpieczeniem okna jest.....OKNO :mrgreen: :mrgreen:
Odesłałam do linków o odżywianiu i zabezpieczeniach i.....zostałam posądzona o reklamowanie dla zysku firm zabezpieczających i producentów karm :ryk: :ryk: :ryk:
Zaznaczam, że byłam uprzejma i grzeczna, nie użyłam ani słowa z- jak zwykła mawiać annskr- łaciny marijowej :mrgreen:

Borcio szuka DOMKU i jest jak Media Markt :wink:

Marija, jak moglas wypuscic z rąk taki cudowny okaz domku - przez kolosalnie duze DDDDDDDDDDDEEEEEEE :P :P :P

Borciu, po domuś :ok: :1luvu: (juz wiele razy to pisalam, ale dzisiaj z kolezanka tez ustalilysmy, ze w kazdym domu powinien byc bury kot!! bure jest piekne!! :1luvu: )

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw lut 11, 2010 16:24 Re: Trojaki-Borcio został samiutki:((co za ludzie://

bure jest najpiękniejsze :1luvu:
hopsamy
Obrazek

malaria

Od: Nie maja 11, 2008 18:05

Post » Pt lut 12, 2010 12:23 Re: Trojaki-Borcio został samiutki:((co za ludzie://

No pewnie, że najpiękniejsze :D
A na poparcie tej tezy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pt lut 12, 2010 15:37 Re: Trojaki-Borcio został samiutki:((viva najpiękniejszy!!!!!!!

Viva Borciuszek :!: Viva Najpiękniejszy :!: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Sob lut 13, 2010 21:56 Re: Trojaki-Borcio został samiutki:((viva najpiękniejszy!!!!!!!

No, pozachwycajcie sie troche Borciuszkiem :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon lut 15, 2010 21:29 Re: Trojaki-Borcio został samiutki:((viva najpiękniejszy!!!!!!!

albo hopnijcie choć od czasu do czasu :!:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto lut 16, 2010 19:13 Re: Trojaki-Borcio został samiutki:((viva najpiękniejszy!!!!!!!

Oczywiście :mrgreen: Do góry kawaler szukać domku :!:
Obrazek

ewaj44

Post » Wto lut 16, 2010 23:46 Re: Trojaki-Borcio został samiutki:((viva najpiękniejszy!!!!!!!

Taaaak, Domku nam trza :!:
Hop do górki :!:
ObrazekObrazekObrazek

marija

[poprzednia][następna]