blackmeg pisze:Kasiu, a to jest może kociak z Narutowicza, spod Wegetarianina?
Tak
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
blackmeg pisze:Kasiu, a to jest może kociak z Narutowicza, spod Wegetarianina?
Kasia D. pisze:Cudo znalazło dom w 10 min po wystawieniu aukcji.
Juz jadą po niego ludzie z Wawy do Lublina
drillowa pisze:Szkoda, że dopiero teraz to zobaczyłam, od zawsze marzyłam o brytyjczyku, ale jakoś nie było mnie na niego stać ;p ale nie mając pieniędzy na rasową kulkę też można dać jej ogrom miłościGratuluję szybkiego znalezienia mu domku ! Trzymam kciuki za to żeby nowy domek był dla niego odpowiedni
grazyna mizera pisze:Tak trzymać Hanulka. Szkoda , że ludzie wybierają skórkę zamiast kota.Mam cztery tymczasy, a tu kocica wyprowadziła mi małego "krowiaka" Batona, no i sama do ciachnięcia." Bujam "się z tymczasami od 2 miesięcy i kurde nic !!!
grazyna mizera pisze:Tak trzymać Hanulka. Szkoda , że ludzie wybierają skórkę zamiast kota.Mam cztery tymczasy, a tu kocica wyprowadziła mi małego "krowiaka" Batona, no i sama do ciachnięcia." Bujam "się z tymczasami od 2 miesięcy i kurde nic !!!
piccolo pisze:Kasiu - jak się w ciągu 10 minut weryfikuje domek dla kota?
Pytam bez złosliwości naprawdę - po prostu tylu jest oszołomów szczególnie jeśli chodzi o takie piękne kociaki jak ten niebieski - skąd wiesz że to odpowiedzialny domek?
iskra666 pisze:Mi się nie podoba tylko to, że jak ktoś marzy o burasie to wszystko jest ok.. a jak o rudym czy niebieskim to zaraz jest lincz![]()
Każdy wie, że i tak najważniejszy jest charakter.. ale nie ukrywajmy, że każdy przy adopcji zwraca uwagę na kwestię, że tak powiem wizualną
Zwłaszcza, że adoptując kota przez internet nieco ciężko zakochać się w jego charakterze..ruchach..zachowaniu itp
Ja tam się bardzo cieszę, że kuleczka znalazła dom, bo przecież tak samo jak każdy inny kot bardzo go potrzebowała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości