mam DOMEK STAŁY dla KOCIAKA w bardzo tragicznej sytuacji !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon lis 23, 2009 22:12 Re: mam DOMEK STAŁY dla KOCIAKA w bardzo tragicznej sytuacji !

Swiat wali sie buraskowi, uratowanemu po wypadku, tydzień temu.
Leżał potrącony przez samochód, lał deszcz a ludzie wychodzący z popołudniowej niedzielnej mszy mijali go bez zainteresowania.
Dopiero jakis chłopak go odciagnał na pobocze i zaczał dzwonic do schronu, do strazy dla zwierzat, strazy miejskiej... tylko lekarka mająca dyzur w całodobowej lecznicy zlitowała się, zamkneła lecznicę i własnym samochodem pojechała po kociaka.

Kot jest w lecznicy w klateczce ale lada dzień wywiozą go do schroniska. :(

Jutro tam będe i zrobie mu fotki.

Podobno kociak czuje się juz bardzo dobrze.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Wto lis 24, 2009 0:01 Re: mam DOMEK STAŁY dla KOCIAKA w bardzo tragicznej sytuacji !

Kieleckie kociamberki zapraszają :kotek:

viewtopic.php?f=13&t=92612&start=0
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Wto lis 24, 2009 8:10 Re: mam DOMEK STAŁY dla KOCIAKA w bardzo tragicznej sytuacji !

Kasia D. pisze:Swiat wali sie buraskowi, uratowanemu po wypadku, tydzień temu.
Leżał potrącony przez samochód, lał deszcz a ludzie wychodzący z popołudniowej niedzielnej mszy mijali go bez zainteresowania.
Dopiero jakis chłopak go odciagnał na pobocze i zaczał dzwonic do schronu, do strazy dla zwierzat, strazy miejskiej... tylko lekarka mająca dyzur w całodobowej lecznicy zlitowała się, zamkneła lecznicę i własnym samochodem pojechała po kociaka.

Kot jest w lecznicy w klateczce ale lada dzień wywiozą go do schroniska. :(

Jutro tam będe i zrobie mu fotki.

Podobno kociak czuje się juz bardzo dobrze.

Hej, dobry domku, weź tego biedaka. W schronie czeka go ... wiadomo co.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro lis 25, 2009 9:16 Re: mam DOMEK STAŁY dla KOCIAKA w bardzo tragicznej sytuacji !

No i niestety, moja oferta jest nieaktualna.

Koteczka umarła w nocy.

Wczoraj rano dzwoniłam do lecznicy zapytac o mojego tymczaska i zapytalam o kotkę z wypadku. Wetka powiedziala, ze kicia jest w złym stanie i ze włożyła ją do inkubatora bo temp. wynosi 37 stopni.
Wieczorem tam pojechałam- temeratura wynosiła 43 stopnie (sic!) a kotka leżała jak błoto.
Potem na chwile było ciut lepiej bo podnosiła głowę i przemieszczała sie po inkubatotrze, ale gdy dziś o 8 rano zobaczyłam na komórce, ze dzwoni wetka to wiedzialam co sie stało :(
Mają robic sekcję. A ja boje się o mojego malucha, bo trafił tam przedwczoraj i nie jest szczepiony :(
www.fundacjafelis.org

Kasia D.

Post » Śro lis 25, 2009 11:12 Re: mam DOMEK STAŁY dla KOCIAKA w bardzo tragicznej sytuacji !

niestety słyszałam, ze jest epidemia pp w Lublinie :( :roll:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro lis 25, 2009 16:02 Re: mam DOMEK STAŁY dla KOCIAKA w bardzo tragicznej sytuacji !

:( biedny kociaczek...
[']
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Śro lis 25, 2009 17:12 Re: mam DOMEK STAŁY dla KOCIAKA w bardzo tragicznej sytuacji !

Sekcja wykazała niewysiękową postac FIPa :(
www.fundacjafelis.org

Kasia D.

Post » Wto gru 01, 2009 10:57 Re: mam DOMEK STAŁY dla KOCIAKA w bardzo tragicznej sytuacji !

Jak tam, domek wybrał już kota???
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro gru 02, 2009 0:22 Re: mam DOMEK STAŁY dla KOCIAKA w bardzo tragicznej sytuacji !

Jeszcze nie...przyznam szczerze, że nie miałam czasu domkowi przekazać czołowych ofert :|
A mam kilka kociaków na oku...
Poprawię się po weekendzie na pewno :roll:
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

[poprzednia]