Przygarnę kotka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 14, 2009 15:11 Re: Przygarnę kotka

Mnie się wszystkie podobają,a Japonieczka to :1luvu: :1luvu: :1luvu: .Znalazłam takie dwa cuda na forum.
viewtopic.php?f=13&t=103300
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie lis 15, 2009 12:41 Re: Przygarnę kotka

Bungo pisze:
Otiskowa Mama pisze:
m-k pisze:Są to specyficzne kotki. Ich matka to kotka balijska, ojciec - mieszanka maine coona z norweskim leśnym.

nie wiem, czy MIAU to dobre miejsce na tego typu ogłoszenie... :roll:

Miau jest BARDZO złym miejscem na tego typu ogłoszenia. Tu pseudohodowle się tępi, a nie promuje.
Tereniu, przygarnij kociaka, który naprawdę potrzebuje pomocy, który został uratowany, a nie genetycznie obciążonego kotka, któremu pozwolili się urodzić nieodpowiedzialnie właściciele.

sam jesteś nieodpowiedzialny, wcale nie chcieliśmy żeby te dwa koty się rozmnożyły, nie miały nawet roku. Kotka była w trakcie leczenia i brała leki antykoncepcyjne, które okazały się nieskuteczne. Jeśli kochasz zwierzęta, to nie tępisz żadnego z nich, nawet jak to nazwałeś "z pseudohodowli"... :?

m-k

Od: Sob lis 14, 2009 11:48

Post » Nie lis 15, 2009 13:02 Re: Przygarnę kotka

Jezeli jestes z okolic Katowic to zajrzyj tu prosze
http://niekochane.org/tymczas.html

i koniecznie tu
tyle kotow szuka domku
Zara, Maciuś, Haker, Joszko, Maxio, Tristan, Hera - te kociaki wydaja sie spelniac kryterium wiekowe
zajrzyj prosze na te stronke
viewtopic.php?f=1&t=101615&start=0
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Nie lis 15, 2009 13:28 Re: Przygarnę kotka

Ja mam taką dziewczynę:

Obrazek

Ma ok. 6 miesięcy.
Do Katowic dowiozę.

Lucky13

Od: Sob wrz 01, 2007 10:13

Post » Pon lis 16, 2009 12:12 Re: Przygarnę kotka

m-k pisze: wcale nie chcieliśmy żeby te dwa koty się rozmnożyły, nie miały nawet roku. Kotka była w trakcie leczenia i brała leki antykoncepcyjne, które okazały się nieskuteczne.

Jeśli te koty są do oddania (a nie na sprzedaż) i rodzice nie będą dalej rozmnażani to myślę, że trzeba im szukać dobrych domów, także przez forum...

A może założycie im osobny wątek? Ze zdjęciami (te z Naszej Klasy u mnie np. się nie otwierają).
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

[poprzednia]