Rudy Leon Zawodowiec

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie lis 15, 2009 23:19 Re: Rudy Leon Zawodowiec

iwcia pisze:Chce Leona ale mam go nie kastrować, na moje pytanie czemu nie chce kastrować kota odpowiedział, ze koty wykastrowane są głupie, grube i leniwe i nie chcą łapać myszy.

Mogłaś się go zapytać czy sam aby nie jest wykastrowany, że takie brednie wygaduje... :mrgreen: a Leon piękny :)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lis 16, 2009 13:28 Re: Rudy Leon Zawodowiec

:ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lis 16, 2009 21:38 Re: Rudy Leon Zawodowiec

Co za łoś!!!
A tak swoja droga to jakis niedouczony i malowiedzacy na temat kotow (nie twierdze, ze ja wiem duzo, ale z pewnoscia wiecej:):):)), moje- Ulrich i Zygfryd mimo wyciachanych jajek lapia myszy, po ktore zapuszczaja sie na lake, pozniej "szpanuja" z nimi pod domem. Poza tym glupie nie sa i swoj rozumek maja:). Gdy wolam chlopakOw w celach "jedzeniowych" przybiegaja z predkoscia swiatla, a gdy wiedza, ze chce je np zamknac w domu- udaja, ze nie slysza:)
Hopaj Leon po domek:)

bouvi

Od: Śro lis 30, 2005 11:57

Post » Śro lis 18, 2009 17:03 Re: Rudy Leon Zawodowiec

Witam wszystkich!Miałam okazję gościc Leona u siebie w domu.Jest uroczym kotem sama bym zatrzymała go u siebie ,ale niestety nie mogłam .Mam alergię na kocią sierśc(jednego kociaka juz mam).Mam nadzieję że ktoś zakocha się w twoich pięknych i mądrych oczach.Leon trzymam za ciebie kciuki :1luvu:

kociara05

Od: Śro lis 18, 2009 16:57

Post » Śro lis 18, 2009 20:16 Re: Rudy Leon Zawodowiec

Też mam takiego Rudasa.Ogromne kciuki za domek :ok: :ok: :ok:

Ona_Sc

Od: Sob maja 16, 2009 12:05

Post » Pt lis 20, 2009 9:56 Re: Rudy Leon Zawodowiec

Leoś szuka domu :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt lis 20, 2009 10:01 Re: Rudy Leon Zawodowiec

iwcia pisze:Leoś szuka domu :D

Chyba długo to nie potrwa. Takie ogniste piękności idą na pniu :D

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Sob lis 21, 2009 9:59 Re: Rudy Leon Zawodowiec

:ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob lis 21, 2009 10:24 Re: Rudy Leon Zawodowiec

Leoś w ciągu dwóch dni dojrzał :roll: , śmierdzi okrutnie i zaczyna ganiać dziewczyny, umawiamy się w tygodniu na kradzież klejnotów :twisted:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Sob lis 21, 2009 18:01 Re: Rudy Leon Zawodowiec

:1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie lis 22, 2009 16:23 Re: Rudy Leon Zawodowiec

:ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lis 25, 2009 9:03 Re: Rudy Leon Zawodowiec

iwcia pisze:Leoś w ciągu dwóch dni dojrzał :roll: , śmierdzi okrutnie i zaczyna ganiać dziewczyny, umawiamy się w tygodniu na kradzież klejnotów :twisted:

za pomyślne ciach, ciach :lol:

Dama Ya

Post » Śro lis 25, 2009 9:20 Re: Rudy Leon Zawodowiec

Leonku, zyczymy Ci cudownego domku! A jesli nie znajdziesz go jeszcze jakis czas..to kto wie ;)

kasiaigandalf

Od: Pon lis 23, 2009 21:02

Post » Czw lis 26, 2009 12:09 Re: Rudy Leon Zawodowiec

kasiaigandalf pisze:Leonku, zyczymy Ci cudownego domku! A jesli nie znajdziesz go jeszcze jakis czas..to kto wie ;)

Jak będą się zgłaszały takie jak do tej pory, to pewnie Leoś długo jeszcze będzie szukał.

Leoś został wczoraj wieczorem zamknięty w klatce, będzie siedział tam do soboty, bo tak jesteśmy umówieni na kastrację. Hormony zalały mu mózg i próbował wczoraj gwałcić nieletnie :evil: , musieliśmy ukrócić działania, pedofilskie Leona ;)
Leonowi nie podoba się zamknięcie i próbuje rozłożyć klatkę, jak podejdę do niego i pytam, czego się tak piekli to robi niewinną minkę kota Shreka z tymi cudnymi okrągłymi oczkami mówiącymi jestem grzeczniutki wypuść mnie, nie dam się nabrać :twisted: dobrze, że do soboty już blisko.

iwcia

Post » Czw lis 26, 2009 12:24 Re: Rudy Leon Zawodowiec

iwcia pisze:
kasiaigandalf pisze:Leonku, zyczymy Ci cudownego domku! A jesli nie znajdziesz go jeszcze jakis czas..to kto wie ;)

Jak będą się zgłaszały takie jak do tej pory, to pewnie Leoś długo jeszcze będzie szukał.

Leoś został wczoraj wieczorem zamknięty w klatce, będzie siedział tam do soboty, bo tak jesteśmy umówieni na kastrację. Hormony zalały mu mózg i próbował wczoraj gwałcić nieletnie :evil: , musieliśmy ukrócić działania, pedofilskie Leona ;)
Leonowi nie podoba się zamknięcie i próbuje rozłożyć klatkę, jak podejdę do niego i pytam, czego się tak piekli to robi niewinną minkę kota Shreka z tymi cudnymi okrągłymi oczkami mówiącymi jestem grzeczniutki wypuść mnie, nie dam się nabrać :twisted: dobrze, że do soboty już blisko.

Biedny Leoś za kratami :? Cóż za potworne traktowanie takiej piękności :wink:

Dama Ya

[poprzednia][następna]