ASK@ zgodnie z Twoja rada dalam ogloszenia tu na miau ,na gumtree, na e-zwierzak i na kup.sprzedaj.pl
W sobote jak bede miala ciutek wiecej czasu to doloze na allegro i na alegratke .
Na razie dalam prosty tekst, swoj mail i telefon Agneski

Stopniowo bede dodawac na coraz to inne portale .Na koniec zostawiam sobie ogloszenia papierowe ,bo kiedys takie dalam i byl spory odzew ( inna sprawa ,ze nie dzwonili wiarygodni ludzie...)
Zwierzak faktycznie mi sie trafil poprostu oswojony i domowy.Nie wiem jak to mozliwe ale on sie zachowuje jakby znal te wszystkie nudne szczegoly jak woda lecaca z kranu , dzwonki do drzwi ,glosy dzieci ,szurajace za drzwiamy kroki .No i jego reakcja na psa jest zastanawiajaca.Ale znow Jopop mowila ,ze karmicielka w rejonie gdzie on zostal zlapany wie kiedy Tosiek sie urodzil....byc moz epoprostu to taki charakter kota .Odwazny .
Moja kotka tez odlowiona z ulicy bala sie psow i dluzszy czas nam zeszlo przyzwyczajanie jej .Do dzis sie boi obcych psow co zreszta nie jest wcale takie glupie .
Sluchajcie a jak to jest z kastracja .... czy naprawde mozna takiego mlodego ciachnac ...
On jest dosc drobny , na zdjeciu tylko taki wychodzi duzy wiec naprawde nie ma wiecej niz 4 m-ce .