Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Aggi pisze:A ja się zastanawiam nad sensem tych pytań...
Niejeden dt na forum jest płatny,niejedno ogłoszenie na ten temat widziałam...Np.na dogomanii dt za 10zł za dobę to standard
Aggi pisze:A jak będzie drugi to nie wiem jak to rozdzielić-tak,żeby potem nie było problemów że za szybko się skończył,że za szybko proszę o następny czy o karmę.
Aggi pisze:Zaszczepione jak koty wychodzące to znaczy??
Plamka ma szczepienia robione w schronie,Leonek jest po jednej dawce szczepienia,za kilka dni idziemy na drugą.
Ja poprostu mniej więcej wyliczyłam te 5zł za dobę jako koszt żwirku,jedzenia myślę że to w sam raz...A wet osobno.Oczywiście pieniądze kociaka na osobnym koncie,i z nich kupowany żwirek itd.wiadomo-moje koty są dwa,on/ona byłby jeden,ale biorąc pod uwagę większość cen płatnych domów tymczasowych-8-10zł to myślę że te 5 jest jak najbardziej w porządku.
Aggi pisze:Zaszczepione jak koty wychodzące to znaczy??
Aggi pisze:Plamka ma szczepienia robione w schronie,Leonek jest po jednej dawce szczepienia,za kilka dni idziemy na drugą. Ja poprostu mniej więcej wyliczyłam te 5zł za dobę jako koszt żwirku,jedzenia myślę że to w sam raz...
Aggi pisze:biorąc pod uwagę większość cen płatnych domów tymczasowych-8-10zł to myślę że te 5 jest jak najbardziej w porządku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości