10 KOTÓW Z TARNOWA PILNIE SZUKA DOMU!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 28, 2009 7:36 Re: 10 KOTÓW Z TARNOWA PILNIE SZUKA DOMU!!!

Te kotki są bezpieczne- mieszkają z rodziną opiekunki przebywającej za granicą. Fundacja je karmi, leczy, sterylizuje. Thor czuje się już zmęczony, dla kotów bezdomnych brakuje mu siły.

Plastyczka1

Od: Wto sie 18, 2009 12:11

Post » Śro paź 28, 2009 20:14 Re: 10 KOTÓW Z TARNOWA PILNIE SZUKA DOMU!!!

Plastyczka1 pisze:Te kotki są bezpieczne- mieszkają z rodziną opiekunki przebywającej za granicą. Fundacja je karmi, leczy, sterylizuje. Thor czuje się już zmęczony, dla kotów bezdomnych brakuje mu siły.

Plastyczka a skąd ty to wiesz? Usilnie próbujesz sabotować moje wysiłki i zaprzeczac dobrej woli. Czy tego uczą cię twoi nauczyciele?
Kotki mieszkają z rodziną opiekunki? A gdzie ty widziałaś tą rodzinę?
Dziwne bo tam nie mieszka żadna rodzina. Dom jest pusty.
To kto w końcu je karmi fundacja czy rodzina byłej karmicielki?
Czuje się zmęczony? A skąd ty to możesz wiedzieć jak mnie nie znasz, ukrywasz się pod nickiem, nie odpowiadasz na pw, unikasz spotkania. Pewnie anonimowo można wszystko to bezpieczne i wygodne.

Wiesz jak nie możesz czy nie chcesz pomóc, to nie przeszkadzaj.

thor

Od: Czw paź 28, 2004 20:51

Post » Śro paź 28, 2009 21:55 Re: 10 KOTÓW Z TARNOWA PILNIE SZUKA DOMU!!!

Wiecie co , zaczynam myśleć że ja ciągnę za sobą jakieś fatum. Kolejny watek gdzie się kłócą.

Nie znam realiów, nie wiem jak postępować z kotami wychodzącymi, więc ponawiam pytanie : czy nie będzie dla nich lepiej, o ile jest taka możliwość zabezpieczyć je tam , gdzie są?

PANCIA.M

Od: Pt sty 09, 2009 20:01

Post » Śro paź 28, 2009 22:07 Re: 10 KOTÓW Z TARNOWA PILNIE SZUKA DOMU!!!

PanciaM napisz pw pojedziesz ze mną do kotów i sama zobaczysz jakie są realia.
Realia są takie że tylko małe mają sznse na adopcje, dorosłe bardzo małe więc pewnie tam zostaną tylko co je czeka...

nie ma fatum to wydaje sie stawać normą zawsze pojawi sie ktoś kto lubi sie sprzeczać i przytykać innym,
sama sprawdz posty plastyczki1

thor

Post » Śro paź 28, 2009 22:14 Re: 10 KOTÓW Z TARNOWA PILNIE SZUKA DOMU!!!

PANCIA.M pisze:Nie znam realiów, nie wiem jak postępować z kotami wychodzącymi, więc ponawiam pytanie : czy nie będzie dla nich lepiej, o ile jest taka możliwość zabezpieczyć je tam , gdzie są?

PANCIA.M ,tylko jak ?.. nie da się ich zamknąć na klucz.. dobrze by było znaleźć im jakiś przytulny kochający dom, może by nie wróciły na "stare śmiecie" .. na razie pozostaje tylko donosić im tam jedzonko i może jakoś zabezpieczyć ten obszar na którym są ..załatać dach? nie wiem.. w naszym mieście mało kto chce kota.. wiem z autopsji :( a jak już się znajdzie jakiś domek to często okazuje się nieodpowiednim ..
...................................................................
Mój kochany Tomuś [*] nigdy Cię nie zapomnę ! na zawsze pozostaniesz w moim serduszku ! :(;(
ObrazekTomuniu[*]...

Blondi

Od: Pon gru 01, 2008 23:51

Post » Śro paź 28, 2009 22:23 Re: 10 KOTÓW Z TARNOWA PILNIE SZUKA DOMU!!!

Nie pojadę. Pomóc nie mogę a patrzeć na to nie chcę. Niestety mam potencjalnych chętnych tylko na wsi, gdzie koty muszą zadbać same o siebie, bo przecież są myszy na strychu i w stodole :roll: Gdyby na miejscu zabezpieczyć im dach nad głową, to do jedzenia mogę się dorzucać. Parszywy los .

PANCIA.M

Od: Pt sty 09, 2009 20:01

Post » Pon lis 09, 2009 13:23 Re: 10 KOTÓW Z TARNOWA PILNIE SZUKA DOMU!!!

Dwa maluchy znalazły dom, jest jeszcze jeden mały ale o dorosłe nikt nie pyta :cry:

thor

Post » Wto gru 15, 2009 12:26 Re: 10 KOTÓW Z TARNOWA PILNIE SZUKA DOMU!!!

Tak to już jest, że ludzie chcą tylko kocięta i szczeniaki.. A na starsze zwierzaki rzadko znajduje się "chętny".. Ja akurat kotów "nie znam", ale wzięłam ze schroniska dwa starsze psy i właściwie w kilka sekund poczuły się jak u siebie ;)
Ale jakoś nie udało mi się nikogo ze znajomych przekonać do przygarnięcia kota czy psa.. Większość nie ma żadnych zwierząt i nie chce mieć niestety..
Obrazek Obrazek Obrazek

_Agnieszka_

Od: Pon gru 14, 2009 13:25

Post » Śro mar 03, 2010 14:35 Re: 10 KOTÓW Z TARNOWA PILNIE SZUKA DOMU!!!

To ja podniosę.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

[poprzednia]