Bardzo dziękujemy za cudny bannerek
No to przechodzimy do informacji
Dzięki Allegro Saruni-za które dziękuję Lucky13
Sara najprawdopodobniej będzie miała DOMEK STAŁY
Dzwoniła dziś do mnie Pani z Gliwic,powiedziała że ma już jednego 3 letniego kotka który uwielbia się bawić,więc idealną towarzyszką może być nasza Sarunia

Nie rozmawiałam jeszcze z Panią tak konkretniej,ma do mnie przyjechać jutro ok.16-17.Powiedzcie mi,oczywiście poza "nakazem" sterylki Saruni co jeszcze ważnego powiedzieć?O co pytać?
Na pewno zapytam o karmę jaką daje kociakom,postaram się powiedzieć jej o lepszych karmach od KK czy whiskasa w podobnych cenach.
Pytałam też już o okna-wiem że Pani nie ma zabezpieczonych-ale to dla mnie nie problem,sama mam niezabezpieczone a mam teraz 3 kociaki,koty poprostu daję do drugiego pokoju w chwili otwarcia okna więc wierzę że da się upilnować.Pani mówi że kot który jest jest niewychodzący,tak samo byłaby Sara co mnie cieszy niezmiernie

Pani powiedziała że najlepiej by było żeby Sara była już zaszczepiona-z racji że musimy troszkę odczekać między tym odrobaczaniem ostatnim a szczepieniem to Sara ew.pojechałaby do domku gdzieś za tydzień
Wiem że to jeszcze nic pewnego i wogóle,ale ucieszyłam się że zainteresowała kogoś "moja" ślicznotka