Strzeleckie działki. Miziaki domków szukają!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 01, 2009 12:52 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

Adopcje ruszyły, więc może ktoś się zmiłuje i weźmie na dt??? prosimy! w tym tygodniu dt który monitoruje wydał 4 kociaki do swoich domków i to super domków.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw paź 01, 2009 17:07 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

Podrzucę maluszki.
Coraz zimniej na dworze, może ktoś ma miejsce?

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Czw paź 01, 2009 19:17 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

Zrobiłam kociątkom alegratkę. Może znajdzie się ktoś, kto zdecyduje się chociaż jednego przygarnąć. One tam nie mają szans. Żadnych.

A dzisiaj u nas tak strasznie leje, a maleńtasy na dworze... :(

Lucky13

Od: Sob wrz 01, 2007 10:13

Post » Czw paź 01, 2009 21:14 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

Kochani,
Dla burej dziewczynki byłby tymczas. Ale pod jednym warunkiem- pomocy finansowej na weta...Jeżeli tymczas tej pomocy nie dostanie, to niestety dziewczynka zostanie na działkach.
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto mógłby domek trochę wspomóc. Dla koteczki to kwestia życia lub śmierci...Bardzo proszę... :oops:
Tymczas jest forumowy, myślę, że sam się ujawni.

Lucky13

Od: Sob wrz 01, 2007 10:13

Post » Czw paź 01, 2009 23:07 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

hop!
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pt paź 02, 2009 7:12 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

Lucky13 pisze:Kochani,
Dla burej dziewczynki byłby tymczas. Ale pod jednym warunkiem- pomocy finansowej na weta...Jeżeli tymczas tej pomocy nie dostanie, to niestety dziewczynka zostanie na działkach.
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto mógłby domek trochę wspomóc. Dla koteczki to kwestia życia lub śmierci...Bardzo proszę... :oops:

:!: :!: :!:

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Pt paź 02, 2009 9:42 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

pilne :!:

łApkA

Od: Pon sty 05, 2009 12:32

Post » Pt paź 02, 2009 10:23 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

Hop :)

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Pt paź 02, 2009 12:40 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

Lucky13 pisze:Kochani,

Pomóżcie...

Aggi

Post » Pt paź 02, 2009 13:02 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

dla obojga, pomocy...
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pt paź 02, 2009 13:22 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

Ważne :!: Śliczne kociątka :1luvu:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pt paź 02, 2009 13:26 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

Po 20-tym października oferuje pomoc finansowa w wysokości 50zł dla DT (wcześniej nie dam rady). Prosze się przypomnieć do mnie na PW (z kontem) lub e-mail thor2@o2.pl

Proszę 20-go do mnie wysłać przypomnienie bo mam sklerozę ;)

Jeśli się nie znajdą domki kotki trzeba przetransportować do schronu - tam przynajmniej nie zamarzną! Albo choćby jakaś piwniczka. Trzeba je stamtąd zabrać i to JUŻ :!:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt paź 02, 2009 13:28 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

Lucky13 naprawdę trzeba je stamtąd zabrać choćby do schronu albo do piwnicy!

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt paź 02, 2009 14:21 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

Lucky-może zmień tytuł-że jest tymczas ale potrzebna kasa na weta.
Wtedy może więcej osób będzie mogło pomóc...
Może jakiś bannerek?Ja mogę założyć im wątek na dogomanii...
Ps.Dobra,nie ma co robić jakiś uników
Tym domkiem tymczasowym dla dziewczynki mam być ja.
Chodzi nam tylko o pomoc finansową na wizyty u weta-nie wiemy czy mała jest chora czy nie-kasowo nie najlepiej teraz-niedawno adoptowaliśmy Plamkę tu z forum,troszkę leczenie jej nas wyniosło...Ciężko będzie mi płacić za wizytę u weta,a potrzeba z pewnością założyć książeczkę,zaszczepić i odrobaczyć...
A razem z malutką przyjeżdża jeszcze Leonek-tymczas od Lucky ;)
Także w domu będą dwa koty na stałe i malutka na tymczas+pies 8 letni.
no i mamy małe dziecko.Więc pilnie potrzebna pomoc finansowa na cito-najważniejsze żebyśmy mieli na pierwszą wizytę u weta-a pewnie pójdziemy odrazu pierwszego dnia czyli jutro :(
Karmę biorę na siebie-jedna mordka więcej to niewiele więc damy radę...
Pomóżcie-inaczej mąż się nie zgodzi (zgadza się,ale tylko jeśli byłaby pomoc na weta)
A malutka tam zamarznie :( :!: :!:

Aggi

Post » Pt paź 02, 2009 14:25 Re: 2 malutkie buraski i rudasek. Na działkach NIE PRZEŻYJĄ...

Aggi, tematu lepiej nie zmieniać bo jeszcze 2 kociaki są do wzięcia :roll: o nich też trzeba myśleć.

Banerek zamówię.
Kasa jak pisałam ode mnie może być po 20-tym (20-go pewnie już będę mogła wysłać, żeby nie szło długo to prześlę przez konto szwagra bo ja nie mam internetowego). Nie możesz poprosić weta o linię kredytową? ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]