Francuzi łapią rekiny na ZYWE kocięta i szczeniaczki!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 21, 2009 0:53 Re: Francuzi łapią rekiny na ZYWE kocięta i szczeniaczki!

mam taką prośbę- jeśli juz piszemy o podobnych sprawach, dbajmy o to by informacja była możliwie pełna. Po pierwsze- nie we Francji, tylko w Wenezueli, po drugie - film był już na forum jakiś czas temu (w zeszłym roku bądź na początku tego) i podobno już wtedy takie praktyki miały być historią, bo ostro z nimi walczono. Podejrzewam, że to jednostkowe przypadki psycholi, co do których pewnie można zastosować odpowiednie kary.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon wrz 21, 2009 7:14 Re: Francuzi łapią rekiny na ZYWE kocięta i szczeniaczki!

O,rany,jak chciałabym,żeby to była prawda!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon wrz 21, 2009 7:40 Re: Francuzi łapią rekiny na ZYWE kocięta i szczeniaczki!

nie miałam odwagi zobaczyć... oczywiście podpisałam....

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon wrz 21, 2009 7:58 Re: Francuzi łapią rekiny na ZYWE kocięta i szczeniaczki!

Nie byłam w stanie oglądnąć całego filmu może jestem starą wariatką.oczywiście podpisałam.

msb259

Od: Pon lut 09, 2009 8:03

Post » Pon wrz 21, 2009 19:16 Re: Francuzi łapią rekiny na ZYWE kocięta i szczeniaczki!

podpisałam. oglądać się nie da. banda skurwieli.

joanna77

Od: Wto wrz 08, 2009 19:05

Post » Pon wrz 21, 2009 20:59 Re: Francuzi łapią rekiny na ZYWE kocięta i szczeniaczki!

Wiem jak to zabrzmi, ale jak oglądam takie rzeczy to mam hitlerowską potrzebę eksterminacji ludzi.. Takich ludzi oczywiście..
Bubu ['], Kajtek ['], Sylwester ['], Toffie ['], Mohito ['], Kawior ['] MałyBury [']
Rambo ['], Rambo II ['], Sara ['], Max ['], Yogurt [']

To prawie 4 dekady bezwarunkowej miłości.

Janosia

Od: Czw maja 08, 2008 23:12

Post » Pon wrz 21, 2009 21:38 Re: Francuzi łapią rekiny na ZYWE kocięta i szczeniaczki!

XAgaX pisze:mam taką prośbę- jeśli juz piszemy o podobnych sprawach, dbajmy o to by informacja była możliwie pełna. Po pierwsze- nie we Francji, tylko w Wenezueli, po drugie - film był już na forum jakiś czas temu (w zeszłym roku bądź na początku tego) i podobno już wtedy takie praktyki miały być historią, bo ostro z nimi walczono. Podejrzewam, że to jednostkowe przypadki psycholi, co do których pewnie można zastosować odpowiednie kary.

No właśnie. Z linku wynika, że film był nagrany na początku tego roku podczas wycieczki do Wenezueli i wspomniani są Amerykanie, a nie Francuzi.
Warto podpisywać petycje, ale wygląda na to, że na tym portalu każdy może sobie dowolna petycję ułożyc.
Nie doczytałam się do kogo ta petycja ma być wysłana.
Ale Francuzi na pewno na jakąś poważną petycję zasługują. Chociażby dlatego, że polują na polskie ptaki udające się na zimę do ciepłych krajów.

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

Post » Wto wrz 22, 2009 0:14 Re: Francuzi łapią rekiny na ZYWE kocięta i szczeniaczki!

To okrucieństwo dzieje się na terytirium Francji kolo wyspy należącej do Południowej Afryki.
Oprócz maleńsw są rowniez używany w tym samym celu bezpańskie psy i jest jeszcze jedna petycja w ich obronie

PETITION 2 : http://www.thepetitionsite.com/14/stop-the-use-of-st.

Znalazlam tę drugą petycję kiedy szukalam informacji o tej pierwszej - chcialam się dowiedziec skąd mieli tę informację. Okazałoa się że z gazet, zaczeli o tym pisac w 2005 roku...
Ręce mi opadły. Proszę podpisac i druga petycje

O.Tatiana

Od: Nie sie 05, 2007 10:25

Post » Wto wrz 22, 2009 7:47 Re: Francuzi łapią rekiny na ZYWE kocięta i szczeniaczki!

$#!$#@ Nie oglądałam, podpisałam
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Pt wrz 25, 2009 0:02 Re: Francuzi łapią rekiny na ZYWE kocięta i szczeniaczki!

myślę, że niepotrzebnie psujecie sobie nerwy wyczynami jakiegoś psychola bądź bandy psycholi chcących się popisać- na pewno to coś podchodzi pod okrucieństwo wobec zwierząt i są na to odpowiednie kary, nie wiem szczerze mówiąc jaki był cel zamieszczenia tego filmiku na portalu z którego pochodzi link...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia]