Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
bloo pisze:Otóż Feliks zjadł dzisiaj dwa śniadania: pierwsze swoje, drugie kradzione, w dodatku starszej, bezbronnej babci!![]()
bloo pisze:Felek nie opanowuje kuwetyZałatwia się pod drzwiami wejściowymi, widać, że dla niego to również nie jest przyjemne, bo trzyma do ostatniej chwili. Pewnie, biedaczek, pierwszy raz widzi kuwetę na oczy. Na razie próbujemy z dwiema kuwetami (z czego jedna to pudełko
) i różnymi żwirami - w tej pod drzwiami ma bentonitowy, w pokoju drewniany. Oby załapał
![]()
bloo pisze:W ogóle myślałam, że zastanę go przerażonego, bo latały dziś nad nami potwornie hałasujące samoloty, ale Feliks mnie zaskoczył i ukazał się moim oczom rozwalony na babcinym łóżku
pixie65 pisze:kwiatkowa pisze:Czy Felix życzy sobie być na stronie pierwszej LT?
No BA
pixie65 pisze:
MNIAMNIUTEK![]()
![]()
bloo pisze:No właśnie myślałam, że Felek szybko załapie, bo pierwszy kupal był w kuwecie, niestety reszta poza. Może mu się tak szczęśliwie trafiło, bo siedział wtedy (pierwsza noc) w kącie pokoju z kuwetą pod nosem.
Nie wiem jak sytuacja wygląda dziś, bo Felka nie odwiedzałam. Wyjechałam rano chrzcići dopiero co wróciłam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 15 gości