Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Bingo, Maniuś, Kicia - pokochaj

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 21, 2009 9:04 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

na razie tylko się zamelduję :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon wrz 21, 2009 9:23 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

Banerek już wklejony :ok: :D

Oci przypomina mi trochę mojego byłego tymczasika Pirata (też miał taką plamkę na oku) :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon wrz 21, 2009 11:56 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

Pokazujemy się futrzaki :)
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pon wrz 21, 2009 12:49 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

śliczniaki przytulaki do domu marsz!!
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon wrz 21, 2009 14:24 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

Tyle wspaniałych kotów
i jeszcze do wzięcia 8O
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon wrz 21, 2009 18:54 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

No dzieciaki i niedzieciaki, po domki ras ras ;)
Obrazek

andorka

Post » Wto wrz 22, 2009 7:35 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

strasznie ich dużo :( i wszystkie czekają...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 22, 2009 7:43 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

Dzień dobry koteczki :) Może dziś was ktoś wypatrzy.

Mnie bardzo żal Kesi i Indii, które od kwietnia siedzą w klatkach :( :( :( a one potrzebują ciepłych kolan, takich wlasnych i rąk do głaskania częściej niż raz dziennie :(

czy ktoś może dać im dom????
Obrazek

magdaradek

Post » Wto wrz 22, 2009 7:43 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

Dzis prezentacja Panny Kesi

Obrazek Obrazek Obrazek
Kesi to spryciula jak tylko odgrazalam sie ze wroci do Sokolnik - natychmiast wymyslala jakies przypadlosci - pomijam katary ale potrafila skubana sie rozpruc po sterylce. Jak dotarlo do zakutego lebka ze nie wroci na pogorzelisko wszystko przeszlo jak reka odjal :twisted:
Na szczescie przeszedl rowniez Kesi ped do jedzenia bo zaczela przypominac barylke :oops:
Kesula jak tylko widzi czlowieka pojawiajacego sie w hoteliku wystawia lapke przez kratke klatki i nienamolnie sygnalizuje "tu jestem, tu jestem"
Jak tylko podejdziesz do niej podstawia sie do glaskania, wywala brzucho do myziania i zaczyna "walcowanie" - tu mnie jeszcze nie glaskalas i tu tez jeszcze nie. Jesli nie glaszczesz patrzy na Ciebie tymi swoimi niesamowitymi oczyskami i zaczyna udeptywac poslanko - ot taka kotka praczka ;)
Kesi juz pol roku mieszka w klatce ... stanowczo zbyt dlugo :(
A ona tak kocha czlowieka...
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Wto wrz 22, 2009 18:33 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

goska_bs pisze:Na szczescie przeszedl rowniez Kesi ped do jedzenia bo zaczela przypominac barylke :oops:

Hehehe Ciocia Gosia mnie dawno nie widziała i nie wie że apetycik mi dopisuje jak rzadko :ryk:
Pozdrawiam wszystkie Cioteczki trzymające kciuki za mój nowy domek , bo w tym teraz nie jest źle ale mi trochę smutno :( ,Duża przyjdzie da mi jeść ,pogada,wygłaszcze (a to lubię najbardziej na świecie , bardziej niż jedzenie ) i sobie pójdzie :(

Kesi

wiedźma_65

Od: Śro lis 08, 2006 22:38

Post » Wto wrz 22, 2009 19:16 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

Kesi i inne cuda, do góry. Nie wierzę, że takie cuda tak długo szukają.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto wrz 22, 2009 20:33 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

śliczności domków wypatrują!!
Obrazek

magdaradek

Post » Wto wrz 22, 2009 21:52 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

No niestety czekają...
Aż się płakać chce jak się je ogląda w tych klatkach (piszę o Kesi i Indii). One tak bardzo chcą do człowieka, każda na swój sposób, ale bardzo, bardzo tęsknią za noramalnościa kota domowego.
Niby nasz hotelik to nie schronisko, jest opieka indywidualna, są pełne brzuszki, jest głaskanie dwa razy dziennie... Ale czy to wystarczy do szczęścia kotu?

No i jeszcze jest druga strona medalu.
Puki panny nie opuszczą hoteliku, to nie weźmiemy żadnej kotki po sterylce :evil: tam było takie nagromadzenie wirusów, że po prostu się boimy... (jak lokal będzie pusty do odkazimy, odmalujemy i dzikusy zapraszamy z otwartymi rękami :D).
...że nie wspomnę o Indii, która dostaje furii jak przybywa nowy kot (dwa razy nocowali chłopcy z Sokolnik po odjajczeniu), nie dosyć, ze syczy na nowych, to jeszcze Kesi przez klatkę się dostaje.
Więc tak na prawdę wyadoptowanie tych dwóch koteczek jest warunkiem funkcjonowania hoteliku.

Prosimy o pomoc w adopcji, koteńki od pół roku siedzą w klatkach...
Obrazek

andorka

Post » Wto wrz 22, 2009 22:50 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

jest jakiś zastój
tyle pięknych, słodkich kotów
tak długo czeka :(
musi się ruszyć
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro wrz 23, 2009 6:01 Re: Oci, Levi, Czarek, Diabolos, Kesi, India, Irokezka-pokochaj

Miały podwieszone allegro?
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

[poprzednia][następna]