Gibutkowa pisze:Jak mi napiszesz jak to zrobic to przeniosę. Zielonam jeszcze
Wejdź w pierwszy post i zmień tytuł

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Jak mi napiszesz jak to zrobic to przeniosę. Zielonam jeszcze
Ozymandias pisze:Tak. Ale dopiero od jutra rana.
Napiszę za pół godzinki nr tel na Twój pw.
Gibutkowa pisze:A byłaby możliwość "zakwaterowania" maluszków w Wa-wie? Może transport się jakiś znajdzie... Albo kotki do czasu transportu ktoś "przechowa"...
Daj znać czy byłaby możliwość. Kotki w dobrym stanie więc można by spróbować z transportem jeśli coś się znajdzie.
Pisz tu na tym forum ja przekażę dalej do osoby która koordynuje sprawę kociaków. Dzięki za zainteresowanie.
I proszę o podnoszenie. Może ktoś wypatrzy.
Ozymandias pisze:Gibutkowa pisze:A byłaby możliwość "zakwaterowania" maluszków w Wa-wie? Może transport się jakiś znajdzie... Albo kotki do czasu transportu ktoś "przechowa"...
Daj znać czy byłaby możliwość. Kotki w dobrym stanie więc można by spróbować z transportem jeśli coś się znajdzie.
Pisz tu na tym forum ja przekażę dalej do osoby która koordynuje sprawę kociaków. Dzięki za zainteresowanie.
I proszę o podnoszenie. Może ktoś wypatrzy.
Podałam mój nr tel. na pw Gibutkowej.
Dzisiaj jestem po za zasięgiem, ale od jutra rana możemy się umawiać.
Kaprys2004 pisze:Gibutkowa pisze:Jak mi napiszesz jak to zrobic to przeniosę. Zielonam jeszcze
Wejdź w pierwszy post i zmień tytuł(Jesoo, ale jestem mądra... Chociaż to jedno wiem..)
Gibutkowa pisze:Kaprys2004 pisze:Gibutkowa pisze:Jak mi napiszesz jak to zrobic to przeniosę. Zielonam jeszcze
Wejdź w pierwszy post i zmień tytuł(Jesoo, ale jestem mądra... Chociaż to jedno wiem..)
Sprecyzuj "Wejdź w pierwszy post"![]()
Jak mam "wejść w pierwszy post"?
Gibutkowa pisze:Kaprys2004 pisze:
Sprecyzuj "Wejdź w pierwszy post"![]()
Jak mam "wejść w pierwszy post"?
Sama siebie cytuję
Blondynka pomyślała i zakumała![]()
Dzięki
Miodalik pisze:Kociaki za chwile trafia do mnie "na przechowanie" - Kasia juz je wiezie. Lecznice opuscic juz musialy - niestety nie moge im zaoferowac dobrych warunkow, bo moj dom jest maksymalnie zapchany tymczasowymi kotami i kociakami. Zaoferowalam pobyt w garazu - cieplym, murowanym, gdzie nie stoi samochod i nie ma spalin, ale to jednak nie dom![]()
Jesli ktos z Was moze dac im normalne DT - zachecam![]()
Decyzje w kwesti pozstania maluchow u mnie lub przekazania w inne miesjce pozostawiam Kasi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 637 gości