Hej dziewczyny
Mam do Was pytanie i prośbę zarazem.
Trójmiejski Patrol Obrony Praw Zwierząt przygotowuje akcję dla dzieci. Będziemy je uczyć zachowań wobec zwierząt, podejmowania mądrych decyzji i wiele wiele innych rzeczy. W programie są także "pozytywne aspekty adopcji".
Chciałabym stworzyć filmik ze zdjęć, na którym pokażemy dzieciom zwłaszcza pysiole psów oraz kotów przed i po adopcji. Zeby dzieci same zauważyły, że psy/koty potrafią się śmiać, cieszyć oczami. Do tego potrzebuję wyraźnych, najlepiej dużych zdjęć "PRZED" i "PO". Potrzebuję też zgody autora do wykorzystania zdjęć w akcji. Zapewniam, że fotografie nie pojawią się w żadnych naszych materiałach, nie zostaną wydrukowane, opublikowane. Nie przypisujemy sobie cudzej pracy, walki o zwierzaka itd. To tylko jednorazowa prezentacja dzieciakom.
Gdyby ktoś chciał się podzielić szczęściem, jakim jest odratowanie psiaka/kociaka i pokazać to wszystko dzieciakom, które może kiedyś dołączą do miau.pl to proszę o przesłanie kilku zdjęć PRZED i PO na mój prywatny adres:
b.kosmider@interia.plDo tego dołączcie kilka słów o psie/kocie: dllaczego wymagał pomocy, jaki jest. Opowiem o tym chętnie dzieciakom. Pierwszy psiak zgłoszony, do niektórych wysłałam PM. Sprawa dość pilna, projekt musi być niebawem gotowy by wejść w życie