GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Potrzebny transport Gdańsk- W-wa!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 05, 2011 12:56 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Niech się wszystko dobrze układa koteczce w nowym domku :ok:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto lip 05, 2011 16:04 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Nie poznali się na nim i tyle.

Poznali się, poznali - już dawno, tylko maja np. tak jak ja - już nie dadzą rady, albo mają.... daleko :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lip 07, 2011 0:46 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Dziś zadzwoniła pani, która adoptowała Carmen,
powiedziała, że nic lepszego nie mogło jej w życiu spotkać. :1luvu:
Mała jest delikatna, przemiła, grzeczna, kontaktowa, bezstresowa
i robi wszystko razem se swoją nową panią. :D

A ja trzymam kciuki, aby pani nigdy nie zmieniła zdania. :ok:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw lip 07, 2011 1:21 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

kotika pisze:Dziś zadzwoniła pani, która adoptowała Carmen,
powiedziała, że nic lepszego nie mogło jej w życiu spotkać. :1luvu:
i robi wszystko razem se swoją nową panią. :D

A ja trzymam kciuki, aby pani nigdy nie zmieniła zdania. :ok:

Ja też :ok:
Jak miło coś takiego usłyszeć :1luvu:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw lip 07, 2011 13:07 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

A ja się ciągle dziwię, że Carmen tak długo czekała na dom. Tak śliczna koteczka. Ale doczekała się dobrego, kochającego domku. I oby tak zostało na zawsze :1luvu:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Czw lip 07, 2011 14:45 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

O, własnie.. nie trzeba było tak zrobić ze Migdałem?
Z tego wszystkiego ma tylko 'delikatny' i to w dotyku, bo poza tym macha tymi swoimi łapami. Nie jest grzeczny. Kontaktowy jest w łóżku - rano mu przechodzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I jak jem jogurt. Potem też przechodzi. :twisted:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pt lip 08, 2011 6:49 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Migdałek był wyjątkowo kochanym kotkiem. Ciekawe, kto go tak rozpuścił :ryk:
A poza tym z powodu choroby nie wybiegał się, nie napolował, nie nadrapał i nagryzł tyle, ile powinien kociak. To teraz nadrabia. Nie ma czasu na jakieś tam głupie mizianki :wink: .
Morelowa, zrozum, on jest strasznie zajęty. Musi biegać, musi polować, drapać, gryźć. Ale już za jakieś 5 lat się uspokoi :ryk: Odrobina cierpliwości, bo czasem to trwa troszkę dłużej :mrgreen: A poza tym możesz częściej jeść jogurt :mrgreen:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Pt lip 08, 2011 8:19 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Nie mogę częściej jogurtu :cry: , w ogóle nie mogę nabiału :cry: ........ [miejsce na brzydkie słowa :twisted: ]
A poza tym mamy jakiś problem, ale to później i na migdałowym wątku.

A nie czas na nowy wątek? :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Pt lip 22, 2011 12:28 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Kotice uciekł internet i nie może go złapać :ryk: , więc ja Wam coś po cichu szepnę.

Kola pojechał do swojego domku.

Mam nadzieję, że kłopotów z aklimatyzacją nie będzie, bo to wyjątkowo stabilny emocjonalnie kotek. Ma dwie zasady: - do ludzi się przytulać, - inne koty traktować przyjaźnie, ale się do nich nie pchać. Z takim nastawieniem musi się mu udać. :ok: :ok: :ok:

Fanszeta

Post » Pt lip 22, 2011 12:40 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

:mrgreen: A ja doszepnę że to bardzo miły, spokojny domek, z dwoma super wyluzowanymi rezydentami :ok: i przejętą Pańcią :ok:
Nowa Pańcia napisała smsa w środę, że Kola po przyjeździe stremowany ale ogólnie ok!
Powodzenia Kola :wink:
Ach, zapomniałam o "dzień dobry" :oops: mino że to 100 strona :wink:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Sob lip 23, 2011 8:46 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Lubimy Kolę i jego nową Dużą :ok:

Obrazek

morelowa

Post » Nie lip 24, 2011 19:16 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Wiadomości z domu Koli nie są optymistyczne,
jakoś niestety nie może sie tam zaadoptować.
Obrazek

kotika

Post » Nie lip 24, 2011 19:27 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

To dopiero kilka dni, może potrzebuje więcej czasu.. Kola, chłopaku :ok: :ok: :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Nie lip 24, 2011 20:28 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

No, nie - nie rób tego! On zdaje sie już raz wrócił z adopcji??? :roll:
Pisałaś - Kotika - że on taki super chłopak :lol:

Obrazek

morelowa

Post » Wto lip 26, 2011 21:49 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

morelowa pisze:No, nie - nie rób tego! On zdaje sie już raz wrócił z adopcji??? :roll:
Pisałaś - Kotika - że on taki super chłopak :lol:

Morelowa, widzisz coś wesołego w tym, że kot straci dom?

Nie, nie wrócił jeszcze z żadnej adopcji, to pierwsza próba
i podtrzymuję, że to wspaniały kot. Żył w zgodzie i przyjażni z moimi tymczasami,
dla ludzi super przyjazny, aż do namolności włącznie.

Jeszcze znajdzie ten właściwy dom, a tych którzy mu kibicują, proszę o kciuki. :ok:
Obrazek

kotika

[poprzednia][następna]