Parys,Abi w DS.Huciane koty.Są i psy...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 15, 2013 16:23 Re: Parys,Abi w DS.Huciane koty.Są i psy...

Dzięki, Kasiu :1luvu:
U nas jest koszmarnie, wietrzysko okrutne, śniegu powyżej kolan, pługi jeżdżą, ale nie nadążają.Siostra mi mówiła, że kocia buda cała zasypana :evil: Nie było żadnego kota, pewno gdzieś śpią i chcą przeczekać śnieżycę.Misiek i ruda sunia były, siostra dała im surowe serca, bo tylko to miała :oops: Sunia jadła, ale Misiek nie był już bardzo głodny, właściwie to zależało mu na tym, aby się bawić.Siostra nie jest psiarą, niektórych psów się wręcz boi, ale twierdzi, że Misiek jest jednym z najsympatyczniejszych psów, jakie zna.Podbiega, merda ogonkiem, cieszy się ogromne, kiedy go ktoś pogłaska, no uroczy jest.To jest psiak również dla dzieci, łagodny, wesoły,energiczny, ale i posłuszny.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob mar 16, 2013 6:35 Re: Parys,Abi w DS.Huciane koty.Są i psy...

Dostałam maila w sprawie Miśka.To jest Max.Kopiuję maila:
Pisze w sprawie ogłoszenia o psie. Ten pies nazywa się Max i nie jest wcale bezdomny, ma on właściciela i naturę włóczykija. On mieszkał kiedyś w Rozwadowie, pilnował posesji i chodził wszędzie. Firma przeniosła się w rejon Huty, a razem z nią Max. Niestety pilnowanie za bardzo mu nie wychodzi, więc się szwęda po Hucie, ale źle mu wcale nie jest. On tak po prostu lubi :)

Misiek/Max do pilnowania czegokolwiek nadaje się tak, jak ja do opery :ryk: On ucieszyłby się na widok złodzieja, pomerdał ogonkiem na jego widok, odprowadził do bramki..itd.

ewar

Post » Sob mar 16, 2013 15:31 Re: Parys,Abi w DS.Huciane koty.Są i psy...

Mam już dość tej zimy :evil: Były tylko trzy czarnuszki, bardzo głodne.Dostały mokre jedzonko, ale najbardziej smakowała im sucha Smilla dla kociąt.W budzie nic do jedzenia.Kiedy wreszcie zaczną te koty normalnie przychodzić? Martwię się bardzo.Burasi, ani potomstwa nie było w domku.Nie zjedzona, zamarznięta mokra karma, nie ruszone dwa pojemniki suchej i zamarznięta woda w miskach.Co ja mam o tym wszystkim myśleć?
Ruda sunia była, znalazła mnie i dawała mi do zrozumienia, że jest głodna.Już naprawdę blisko podchodzi.Miałam dużą puszkę Winstona, wymieszałam z kaszą.Najpierw jednak zabrała się za wędzone kości.Miśka/Maxa nie było :cry: Wołałam, nawet gwizdałam :oops: , ale nie przyszedł.Czyżby został zamknięty?

ewar

Post » Nie mar 17, 2013 9:53 Re: Parys,Abi w DS.Huciane koty.Są i psy...

Chyba nowy wątek czas zacząć, ale się tych stron nazbierało 8O
U nas pogoda cudowna, słońce świeci jak w środku lata, nie ma wiatru, nie pada już śnieg, ale mróz okrutny.Myślę, że koty wyjdą powygrzewać się.Wypuściłam swoje na balkon,( mam od południowego-wschodu ), koty zachowywały się jak w solarium, futerka miały gorące pomimo mrozu :lol:

ewar

Post » Nie mar 17, 2013 11:30 Re: Parys,Abi w DS.Huciane koty.Są i psy...

Niezły pomysł z założeniem nowego wątku-muszę również założyć dla swoich kotów bezdomych-wczoraj dostałam wiadomość od sąsiada że Zibi leży martwy przejechany przez samochód -z sercem w gardle pobiegłam przez zaspy......a to zupełnie inny kot :ok: .Nawiedzony następny biega po urzędach w celu zlikwidowania kociej stołówki-słów brakuje.Psy z pershinga karmię po cichu-wynoszę wieczorem jedzenie-ciężkie życie .
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Pon mar 18, 2013 7:01 Re: Parys,Abi w DS.Huciane koty.Są i psy...

Poprosiłam o zamknięcie wątku, kontynuacja będzie tutaj viewtopic.php?f=13&t=151707 Zapraszam.

ewar

[poprzednia]