Z tego wszystkiego,poplątania z pomieszaniem nie podziękowałam Wujostwu Meksykance i Reniferowi za 10kg paczke suchej karmy.

Oraz za kulki do zabawy i coś tam w reklamówce.

Bardzo,bardzo dziękujemy.
Ogromnie nam się karma przyda bo jedziemy na prawdę mocno na oparach. Koty pierwszy raz od wielu,wielu tygodni dostały biedronkowe puszki na śniadanie. Co prawda chyba nawet nie za bardzo wszystkie zauważyły co jedzą. Jędrula, cholernik podwórkowy ,najbardziej nosem kręcił.

Rudzik ciamkał zaś głośniej niż normalnie. Większość podziękowała za groszek upchany w karmie

Jarzynka im nie pasowała

. Co prawda lekkawą zmyłkę zrobiłam bo wymieszałam puszysko z saszetką Felixa . Suche też miały lepsiejsze resztki wymieszane z kk i wh. Wiem,wiem nie powinnam tak koty rozpieszczać
Żuczek jakby lepiej z kupalami. Za to głos zdecydowanie mu sie poprawił. Wczoraj wróciłam późno i jeszcze totalnie ugotowana nasiadówką w pracy. Ogarnęłam towarzystwo, powarczałam na ludzi i uwaliłam się spać. No, jeszcze poszłam kotke miskową nakarmić bo późno przychodzi.W godzinie duchów wrzask mnie wyrwał z pierwszego snu.WRZASK!!! Żuk popędzał TZ bo ten za wolno kolecyjkę robił. Ależ on pyszczył, narzekał,płakał...Cisza zapadła jak dostał strzykawkę.Wygulgał sporo tego. Ale cały czas malutki jeszcze jest.Ze sterczącą śmiesznie na wszystkie strony pierzastą sierścią. Już maluch nie chce tylko w pokoju siedzieć u Danki. Domaga się wypuszczenia i uczestniczy w życiu. W zabawach,sprzątaniu, talerzach...Wpierw głównie w kuchni sterczał w miejscu misek.Teraz ruszył na kanapę i fotele. Próbuje bawić się ale chłopcy ,szcególnie Kasztanek, są za ostrzy. Ratuje się drąc japę.Zawsze ktoś przyleci na ratunek.
A tak u nas bez zmian.Leją siebie, mieszkanie...Witek po odpasieniu się próbuje swe rządy ustawić.Jędrula zapowiada się na super miziaka. Dzieciaki szaleją i nie wiesz nigdy skąd wypełzną. Gdzie nie zajrzysz tam koty.W łóżku coraz mniej miejsca a kołdra skurczyła się gwałtownie. Jak wejdzie sie do mieszkania to wszędzie walaja się futra żywe i wyrwane oraz mnogo zabawek.Totalny odjazd.