Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Matyliano pisze:Wredne_Słonko pisze:Jak wiesz mój też nie przepadachoć największa ilość kotów z jaką przyszło mu obcować to tylko 6.. Przy takiej ilości jak u Ciebie na pewno dostałby zawału albo ja dostałabym po głowie
Wczoraj poszła Zuzia, a przed chwilą trafił do mnie nowy tymczas.. Maleńki, ma może ze 3,5 tygodnia. Mam nadzieję, że nam się uda ale ma fatalny kka Maciek uznał, że jestem uzależniona od kotów i powinnam się leczyć
Aniu! Właśnie słyszałam, że to Ty wzięłaś tego maluszka z Chełmu. Czytałam, że jest chory. Ja cały czas mam tę kasę od Sabiny, która miała być na oblaną kotkę, więc jakbyś potrzebowała to napisz mi na prv nr konta - to Ci przeleję.
Marlon pisze:Nie możemy oddać kotów ze stoczni do schronu, ani żadnych innych! Przecież to by był dla nich wyrok! Poza tym Sabina się na to nigdy nie zgodzi!
Wredne_Słonko pisze:Matyliano pisze:Wredne_Słonko pisze:Jak wiesz mój też nie przepadachoć największa ilość kotów z jaką przyszło mu obcować to tylko 6.. Przy takiej ilości jak u Ciebie na pewno dostałby zawału albo ja dostałabym po głowie
Wczoraj poszła Zuzia, a przed chwilą trafił do mnie nowy tymczas.. Maleńki, ma może ze 3,5 tygodnia. Mam nadzieję, że nam się uda ale ma fatalny kka Maciek uznał, że jestem uzależniona od kotów i powinnam się leczyć
Aniu! Właśnie słyszałam, że to Ty wzięłaś tego maluszka z Chełmu. Czytałam, że jest chory. Ja cały czas mam tę kasę od Sabiny, która miała być na oblaną kotkę, więc jakbyś potrzebowała to napisz mi na prv nr konta - to Ci przeleję.
Dzięki ale jeśli już możemy sobie rozporządzać tą kasą to wolałabym jej nie ruszać na razie. Na żabim kruku jest jedna karmiąca kotka i zanim skończy pewnie darmowych sterylek już nie będzie wtedy bez problemu i za miesiąc będzie można ją ciachnąć
Zresztą wczoraj Izzi wspomogła nas suchym royalem dla maluszków za co chciałabym jej jeszcze raz podziękować
Marlon pisze:Nie możemy oddać kotów ze stoczni do schronu, ani żadnych innych! Przecież to by był dla nich wyrok! Poza tym Sabina się na to nigdy nie zgodzi!
sabina skaza pisze:poker zabrała dziś grzydyla od zastępczej matki balbiny bo wg niej przybierał za mało, karmiłam go 2 razy dziennie sztucznie, bo na wiecej nie miałam czasu, ale w sumie to dobrze, że go wzięła do seji, bo jakby mu coś się stało- to by mnie kryska tłuczkiem utłukła. biedna seja teraz ona będzie musiała co godzinę ważyć malcabo poker czyha za rogiem
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości