Bidulka... Wyglada tutaj na mlodziutka, a moze po prostu jest nieduza ?
Na kolorke chyba zawsze znajdzie sie chetny.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agor-ia pisze:Bo to tri, co jej bedzie jakis kocur podskakiwal![]()
Bidulka... Wyglada tutaj na mlodziutka, a moze po prostu jest nieduza ?
Na kolorke chyba zawsze znajdzie sie chetny.
Carmen201 pisze:Jeju, dzisiaj jeszcze to..
Co za dzień dziś..
Kinga, a może jest szansa im postawić tam budkę, co?
kinia098 pisze:Zapomniałam dodać jeszcze, że 3 koty z Darłówka zamarzły/zostały zasypane śniegiem z dachu. Dokładnie nie wiadomo. Jedna z kobiet odśnieżając znalazła ich ciałka [*]W tym: Wyścigówa ( prawdopodobnie siostra Kini i Pandzi ), jakiś starszy kot a trzeci dokładnie nie wiedzą; czy stary, czy taki pół roczny.
[*]
Carmen201 pisze:A w okolice Helu od Ciebie daleko?
Był taki wątek o helskich Kotach, tzn. z prośbą o pomoc od pracownika Stacji Morskiej - o budki.
Finalnie tak się to rozwinęło, że Ci ludzie ze stacji odebrali tylko 1 budkę a 3 chyba zostały.. W każdym razie, może mało mądrze, ale zrozumiałam z tego wątku, że ktoś tam nad morzem te budki robi. Może tam w okolicach łatwiej będzie o transport, albo chociaż będzie tańszy.
Odkop może wątek?
CatAngel pisze:Dajcie link na fb odnośnie Puszystej, bo ja to mam tyle roboty ostatnio(że nie ogarnam nic nawet na fb), że padam i musze odpocząć od neta
Karena pisze:Kinia, chyba, że wysterylizujesz w Koszalinie
elzbietamrowin pisze:Kiniu rozmawiałam z moją koleżanką przed chwilą, mamy transport dla Puszystej do Gdańska, tylko za tydzień, możesz ją na razie do siebie wziąć? Ja po nią przyjechałabym w sobotę, sprawdż proszę jak autobusy od was z powrotem do Słupska jadą. no i musiałaby być już u Ciebie jak przyjadę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości