*Schr.Opole-Tula i Ingar. WIELKI DZIEŃ! :D*

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 16, 2010 18:28 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

:ok:
:ok: :ok:
:ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Wto mar 16, 2010 18:41 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

Trzymamy Patusiu-trzymamy!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 16, 2010 20:19 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro mar 17, 2010 6:41 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

No tyle kciuków!!!!!
Może wreszcie pomoga!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro mar 17, 2010 10:20 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

Dziś, do końca dnia, powinnam coś pewnego już wiedzieć.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro mar 17, 2010 10:22 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

To dalej kciuki hurtowo :mrgreen:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: itd.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro mar 17, 2010 10:44 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

Zaciskam z calutkich sił
Obrazek
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Śro mar 17, 2010 10:56 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

Mamcia z synciem pakują walichy i jadą do BERLINA!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro mar 17, 2010 11:05 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

Jesssooooooooooooooo :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Oczy mi znowu w mokre mejsce przeskoczyły :oops:

Szczęśliwego nowego życia kochane słodziaki :ok: :ok: :ok:
Proszę nie zapomnieć o kocykach :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro mar 17, 2010 11:08 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

Boo77 pisze:Mamcia z synciem pakują walichy i jadą do BERLINA!

A my przygotowujemy kocie lokum, koszyczek i pelne miseczki :)

Pozdrawiam wszystkich kociarzy, ktorzy im kibicowali!

tindo

Od: Sob lut 27, 2010 23:50

Post » Śro mar 17, 2010 11:12 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

HURA!!!!!!!!
To najcudowniejsza z nowin jaką ostatnio usłyszałam ... :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
W końcu znalazły domek!! Szczęścia w nowym domku :D :D :D
a juz myslałam, że straciłam dobrą passę.. widać nie straciłam, tylko się troszkę czasowo rozciągnęła ;-)

Tindo... dziekuję :) :1luvu:
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Śro mar 17, 2010 11:27 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

tindo pisze:

A my przygotowujemy kocie lokum, koszyczek i pelne miseczki :)

Pozdrawiam wszystkich kociarzy, ktorzy im kibicowali!

Z całego serca dziękujemy :1luvu:
I prosimy o wieści :!: Ta piękna kochana para bardzo nas chwyciła za serca!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro mar 17, 2010 11:35 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

eh.. nie ma za co dziekowac :)
Relacje bankowo beda, poparte dokumentacja fotograficzna, jak tylko wyczaje, jak tu sie zdjecia montuje :)
Ale musicie uzbroic sie jeszcze w cierpliwosc, bo kociska musza sie najpierw do wyjzdu za Odre przygotowac...

tindo

Od: Sob lut 27, 2010 23:50

Post » Śro mar 17, 2010 17:30 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Tindo, jesteś :aniolek:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Śro mar 17, 2010 19:04 Re: *Schr.Opole-Tula i Ingar.Ponad rok w schronie ;( POMOCY!*

Tindo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Phanteczko,Alu-jednak na coś się nasze kciuki przydały-Boże jaka jestem szczęsliwa!
Patusiu,Haniu-nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kocinki kochane-wreszcie i Wam zaswieci słonko!
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]