Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 26, 2011 7:47 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

cieszę się. Tak po cichu by losu nie zapeszyć.Dawaj jej w kiełbasie,pasztecie...w tym co lubi te wstrętne tabletki :mrgreen: Dałabym i lakcid jej dodatkowo.Na brzuszek i jelitka.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto kwi 26, 2011 15:42 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Co slychac u pozortalych kotow? Jakie szanre na dt maja kolejne? Mam nadz ze Justinek Warszawa powroci na watek..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto kwi 26, 2011 17:03 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Marzenia11 pisze:Co slychac u pozortalych kotow? Jakie szanre na dt maja kolejne? Mam nadz ze Justinek Warszawa powroci na watek..
Marzeniu trudno mi powiedzieć jakie mają szanse na DT bo po prostu nie ma w tej chwili żadnego chętnego DT by zabrać jakiegokolwiek kota.Były dwa telefony w sprawie ciężarnej -nie ciężarnej kotki ,zobaczymy co z tego wyniknie.Ja nic nie mogę zabrać bo mam Brysia i dwie pozostałe panienki na DT ,ew.Falusia pojedzie znów do mojej pracy.Bryś zajmuje piwnice ,a bezpośrednio ze schroniska nie dołączę kota do swojego stada bo maja mnóstwo chorób.Boję się iść do schroniska by nie zobaczyć maluchów bo co z nimi?Otrzymałam zdjęcia Agenta z kolegą -ma super domek ,pani Makarego się nie odzywa lecz czekam ,ze zda relacje.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto kwi 26, 2011 17:15 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Pan od trikolorki się nie odzywał i nie dotarła do niego moja wiadomość .

horacy 7

Post » Wto kwi 26, 2011 17:25 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

horacy 7 pisze:Pan od trikolorki się nie odzywał i nie dotarła do niego moja wiadomość .

Do mnie też się nie odezwał :( Napiszę jeszcze raz kontrolnie do niego.

W wolnej chwili zrobię ogłoszenia dla Mili, podeślę tutaj.

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Wto kwi 26, 2011 19:13 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

może allegro robic ogłoszenia na licytację nie w opcji "kup teraz" ? to chociaz ogłoszenie nie zniknie dopóki się czas nie skończy
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Wto kwi 26, 2011 19:29 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Marzenia11 pisze:Co slychac u pozortalych kotow? Jakie szanre na dt maja kolejne? Mam nadz ze Justinek Warszawa powroci na watek..

Wrócę, nigdzie nie odeszłam, czytam, ale mam masę pracy :( I nie wyrabiam się :(
Co nie przeszkadza mi trzymać kciuków za Milagros ;) o tak :ok:
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Od: Wto sty 04, 2011 22:40

Post » Wto kwi 26, 2011 19:44 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Zauważyłam ,że Zosia trzepie uszami i ma chyba stan zapalny ,Bryś ma nadal luźne stolce ,a ja mam znów ciężki tydzień w pracy i nie mam czasu jechać do Olsztyna.Zosi zakropliłam surolan i zobaczymy.

horacy 7

Post » Wto kwi 26, 2011 20:02 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

aburacze pisze:
horacy 7 pisze:Pan od trikolorki się nie odzywał i nie dotarła do niego moja wiadomość .

Pozdrawiam serdecznie!

Adam

raczej już bym nie pisała.Ma na was kontakt i jakby chciał to już odezwał by sie.
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 26, 2011 20:34 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

ASK@ pisze:
aburacze pisze:

Pozdrawiam serdecznie!

Adam

raczej już bym nie pisała.Ma na was kontakt i jakby chciał to już odezwał by sie.

Też tak myślę ,jeżeli ktoś jest kotem zainteresowany sam pisze i telefonuje,czuwa by kota otrzymać.Jeżeli czeka aż ktoś do niego zadzwoni jest w moich oczach niewiarygodny.

horacy 7

Post » Wto kwi 26, 2011 21:08 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Justynko, a czy nadal masz możliwość przyjęcia na DT innych kotów ze Szczytna?
Czy mam molestować Renifera o organizowanie wyprawy?
Może przy okazji zorganizowalibyśmy większy kociowóz.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro kwi 27, 2011 0:17 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

meksykanka pisze:Justynko, a czy nadal masz możliwość przyjęcia na DT innych kotów ze Szczytna?
Czy mam molestować Renifera o organizowanie wyprawy?
Może przy okazji zorganizowalibyśmy większy kociowóz.

No mam nadzieję że garderoba czeka na nowego kociastego :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bez Twojej garderoby jakiś kocisaty zostanie bez szans..... :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 27, 2011 7:30 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Rany!!!

Milunia chyba zdrowieje
Co prawda z uszami, brzuszyskiem nadal walczymy, ale...
Zaczęła się bawić :1luvu:
Ja już popłakuję, że ma pewnie objawy neurologiczne, bo nie "widzi" ani turlanego orzeszka, ani ciągniętej nitki...

A ona dziś
Orzeszka poturlała
Stanęła na dwóch łapkach i podrapała ścianę.

Kilka razy zrobiła "tupot białych mew" aż się Maurycy wystraszył.
Może nam malusia zdrowieje.
Zabawek na sznurku jeszcze nie rozumie, ale po raz pierwszy zobaczyłam jak biegnie. :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro kwi 27, 2011 7:42 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

:ok:
Obrazek

ASK@

Post » Śro kwi 27, 2011 7:47 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Jest u Ciebie 5 dzień i takie zmiany ,czyli miłość do kotów działa cuda.Otrzymuje leki ,ma spokój ,nikt jej nie męczy i dochodzi do siebie.Dziękuję :1luvu: Moja tymczasowiczka szylka szaleje, codziennie ze mną śpi i budzi o 4 rano, zagląda w oczy ,liże ,gryzie w bose nogi ,które muszę ukrywać pod kołdrą ,jest strasznie upierdliwa.Chodzi ze mną jak pies ,ostatnio przycięłabym ją drzwiami od łazienki bo jest dosłownie wszędzie,odpoczywam tylko gdy wyleguje sie na parapecie na słońcu. :lol: :lol: Po powrocie z adopcji siedziała na szafie i syczała.

horacy 7

[poprzednia][następna]