Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marzeniu trudno mi powiedzieć jakie mają szanse na DT bo po prostu nie ma w tej chwili żadnego chętnego DT by zabrać jakiegokolwiek kota.Były dwa telefony w sprawie ciężarnej -nie ciężarnej kotki ,zobaczymy co z tego wyniknie.Ja nic nie mogę zabrać bo mam Brysia i dwie pozostałe panienki na DT ,ew.Falusia pojedzie znów do mojej pracy.Bryś zajmuje piwnice ,a bezpośrednio ze schroniska nie dołączę kota do swojego stada bo maja mnóstwo chorób.Boję się iść do schroniska by nie zobaczyć maluchów bo co z nimi?Otrzymałam zdjęcia Agenta z kolegą -ma super domek ,pani Makarego się nie odzywa lecz czekam ,ze zda relacje.Marzenia11 pisze:Co slychac u pozortalych kotow? Jakie szanre na dt maja kolejne? Mam nadz ze Justinek Warszawa powroci na watek..
horacy 7 pisze:Pan od trikolorki się nie odzywał i nie dotarła do niego moja wiadomość .
Marzenia11 pisze:Co slychac u pozortalych kotow? Jakie szanre na dt maja kolejne? Mam nadz ze Justinek Warszawa powroci na watek..
aburacze pisze:horacy 7 pisze:Pan od trikolorki się nie odzywał i nie dotarła do niego moja wiadomość .
Do mnie też się nie odezwałNapiszę jeszcze raz kontrolnie do niego.
W wolnej chwili zrobię ogłoszenia dla Mili, podeślę tutaj.
Pozdrawiam serdecznie!
Adam
ASK@ pisze:aburacze pisze:horacy 7 pisze:Pan od trikolorki się nie odzywał i nie dotarła do niego moja wiadomość .
Do mnie też się nie odezwałNapiszę jeszcze raz kontrolnie do niego.
W wolnej chwili zrobię ogłoszenia dla Mili, podeślę tutaj.
Pozdrawiam serdecznie!
Adam
raczej już bym nie pisała.Ma na was kontakt i jakby chciał to już odezwał by sie.
meksykanka pisze:Justynko, a czy nadal masz możliwość przyjęcia na DT innych kotów ze Szczytna?
Czy mam molestować Renifera o organizowanie wyprawy?
Może przy okazji zorganizowalibyśmy większy kociowóz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości