Dyżur.
Krzyś ogarniał kuwety na ogólnym, u Psotki i u Funi więc się pewnie wypowie

Ja większość dyżuru spędziłam z Tola na rękach, ten kot mógłby tak spędzić życie chyba, w zasadzie nic więcej nie potrzebuje... Strasznie jest kochana. Dziś po wejściu do szpitala powitały mnie dwie koty biegajace luzem, Tola i.. Plamka

Plamki klatka zamknięta, rozpierducha w niej totalna (znalazłam tam miedzy innymi jakąś strzykawke, z przezroczystą zawartością, położyłam ja na koszyczku po lewej stronie od zlewu, może ktoś rozpozna zgubę), a Plamka poza klatką.. Okazało się po ogledzinach, że małpka prawdopodobnie odsunela jeden z zaczepow w bocznych drzwiczkach i przecisnela się dołem

K zabezpieczyl te drzwiczki, przywiazal je sznurkiem zrobionym z kawałka skreczu, tego chyba nie rozpracuje.. Ale to dowodzi, że biedna szału w tej klatce dostaje... Dziś na ogólnym była bardzo grzeczna, dymila za to Majka.
W szpitalu w kuwetach nieładnie, kupy plackowate, winna Tola... albo Plamka
Wypuściłam na ogólny Lucka, odnalazł się super, nikogo nie zaczepial i nikt nie zaczepial jego, umylam i zdezynfekowalam jego klatkę, umylam kuwete, po czym okazalo sie, że Lucek znaczy

K go przylapal na osikaniu kuwety, stojąc obok mnie osikal ścianę... po konsultacjach z Aneta wrócił więc do czystej klatki

Psotka miała zjedzone całe jedzonko, włożyłam jej winstona z sosem snietanowym, przy nas jadła ładnie, suchego exigenta też. Cudniasta kota

Funia miała zjedzone niecałe mokre, ale chyba co nieco pojadla, włożyłam jej whiskasa juniora i dosypalam exigenta bo miala tylko kilka chrupek, przy mnie zaczęła jeść jedno i drugie. Bardzo puchata była, widać, że wyczesana wczoraj

Koty na ogólnym oraz Lucek i Plamka dostali Winstona z puszki, wchodził tak sobie, zostało sporo, zostawiłam dwie miski na ogólnym z resztą niezjedzona, może zjedzą. Ptysiek dostał gourmeta, zjadł ze smakiem.
Podłogi pozamiatane i pomyte. W pralce rzeczy które leżały na klatce Lucka, te z klatki wyciagnelam z powrotem jak się okazało, że musi wrócić.
Ze strat - stluklam butelke z omega3
Wesołych Świąt dla wszystkich Was