;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 22, 2013 22:51 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Szukam, pisałam na wątku...ale wiesz...
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie lut 24, 2013 0:15 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Jeszcze nie zrobiłam mojemu imennikowi ogłoszeń :oops: fstyd mi doprawdy, szkoda, że na żadnym bazarku nie można dokupić czasu...
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Nie lut 24, 2013 11:25 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Cypisku, ogromne,, przeogromne DZIĘKI :1luvu: za znalezienie domu dla kotka z FIV :piwa: Chłopak już niedługo będzie grzał doopkę w swoim nowym domu, ze swoim nowym kumplem :D Trzy dni - jeszcze nigdy tak szybko nie udało się znaleźć domu dla kota z FIV, bez Twojej pomocy byłoby to niemożliwe. Jeszcze raz ogromne DZIĘKI!
Obrazek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie lut 24, 2013 13:06 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Cypisek działa w myśl zasady:

Obrazek
te trzy dni to właśnie...cuda, panie, cuda :piwa:
Obrazek

Bumiś

Post » Nie lut 24, 2013 13:53 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Cypisku 8O :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lut 24, 2013 22:35 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Dostałam dziś zdjęcia z domu Kikusi. Zobaczcie sami czy jest szczęśliwa. :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Nie lut 24, 2013 22:43 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

:1luvu:
I jest prześliczna :)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie lut 24, 2013 22:59 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Żeby co nudno nie było to, zgarnęłam wczoraj zajezdniaka. Cały zafumflony, z wyżartym od kk oczkiem. Był swego czasu mega ogromnym kotem. Oczko od zawsze mu dokuczało, ale antybiotyk i jakoś szło. Zajezdniak miał być podleczony i poddany odjajczeniu. W TDT okazało się ,że ...siku robi na czerwono. :strach: . Szybko do weta, podane ma leki, dziś też byliśmy. Plany legły w gruzach , gdyż ...zajezdniak wymaga dłuższego leczenia. Eh, nie miała baba kłopotu i zgarnęła kota na kastracje...

Kot dużo pije, nawet bardzo dużo...dziś już mniej ale wisi nad miską. Dużo pije i dużo sika , to chyba dobrze ..
Mało tego w paszczy ma taki bałagan , że głowa mała. Tu powstaje znowu następny schodek, gdyż, nie ukrywam zabieg taki to koszt 150 zł. I tak to wyglada, że jeśli to zapalenie pęcherza/ nie nerki/, się wyleczy kk też i odjajczy , to bezcelowe będzie go wypuszczenie znowu na zajezdnie, bez zrobienia porządku w paszczy. Ogólnie kot jest proludzki, dobrze mu w domu, ma ciepło wpakował się na poduchy i sobie śpiewa. :roll: Chyba się zastrzelę , kot miał być góra parę dni na tdt , a tu wyszło co innego. Nie wiem co dalej..póki co je
Obrazek

cypisek

Post » Nie lut 24, 2013 23:42 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Kika :D teraz dopiero widać jakie ona ma śliczne futerko.
Co do tego biedaka...z bazarku są widoki na 120 zł z lektur na dvd więc byłoby prawie akurat na zabieg, może szczęście nam dopisze i będzie więcej, bądźmy dobrej myśli :ok:
Zgaduję, że z ogłoszeń w sprawie chętnych na prowadzenie dt nie było odzewu?
Obrazek

Bumiś

Post » Nie lut 24, 2013 23:47 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Tu wklejam biedaka.

Obrazek
Obrazek
barankuje :)
Obrazek

Bumisiu :1luvu: dzwoniła pani z Warszawy, zmarła jej koteczka. Ma się odezwać ...nie zapeszam. Kikunia, ma odcienie wrzosu.
Obrazek

cypisek

Post » Nie lut 24, 2013 23:56 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Sterany życiem, wyczuł, że może przyłożyć głowę do poduszki w spokoju i cieple, w dt zmieniłby się w piękne kocisko, nie ustajemy w poszukiwaniach
Obrazek

Bumiś

Post » Pon lut 25, 2013 0:09 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Matko jaki biedak :(
Dobrze że go wzięłaś.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lut 25, 2013 0:43 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

to wpis z 2011.
]Coś pochorowały się zajezdniowe kociaki
Wczoraj pojawił się Bazyl kotek który cały czas ma nawracające infekcje oczu dostaje antybiotyk w jedzonku co się go trochę podleczy to za jakiś czas wraca w jeszcze gorszym stanie
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Pon lut 25, 2013 7:22 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Matko, serce pęka, że ten kocurek od tak dawna w takim stanie, w milczeniu znosi swój los, nie licząc na nic lepszego, a w kontakcie z człowiekiem się łasi, całkowicie pogodzony z życiem :(
Obrazek

Bumiś

Post » Pon lut 25, 2013 20:07 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Bazylek to właściwie jeszcze wcześniej był mega dzikusem. Problem był w tym ,że te koty dopiero co mnie poznawały. Owszem podchodziły do miseczek, ale na najmniejszy ruch ręką reagowały pacaniem lub ucieczką. Dostawał antybiotyk, czasami był parę dni, potem znikał na długo, czasem tygodnie. :( właściwie nigdy nie szło go doleczyć.

Byliśmy dziś u weta, dostał zastrzyki, uszka potraktowane ordermylem, na skóre advocate. Nawet dawał sobie uszka zakropić, potem się już wkurzył i mnie pacnął , a co. :wink: W domu dużo odpoczywa, już mniej pije, oczka lepsze troszkę.
Zobaczymy co z nim dalej, wet mówi ,że szkoda było by go podleczyć i wypuścić, bo będzie znowu to samo. Tylko co tu chciec jak dom jest tylko na chwilę. :(
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]