Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 25, 2011 10:36 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Robic. :ok: napisz o ujemnych testach :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon kwi 25, 2011 10:42 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Obrazek
chlapu, chlapu..........
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon kwi 25, 2011 10:42 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

PRzepraszam,za bardzo sie rzadze. O :1luvu: czywiscie decyduje horacy7 i ACHA13
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon kwi 25, 2011 12:32 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

To znowu ja :)

Odezwał się do mnie pan w sprawie trikolorki, podał numer telefonu pod którym jest (wysłałem PW do horacy 7). Napisał nawet dosyć sympatycznie. Nic nie pisał o mailu, którego dostał od Basi, więc nie wiem jak zareagował na informacje o kotce.

Będę informował jak coś nowego się wydarzy, wieczorem porobię nowe ogłoszenia :)

Adam
aburacze

Post » Pon kwi 25, 2011 12:38 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

:ok:
wolę jak oni :wink: dzwonią najsajpierw
ale kciuki mocne
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon kwi 25, 2011 18:14 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Wetka kazala kontynuowac sobotnie zalecenia oraz zrobic bad kalu ogolne i w kierunku lambli i kokcydii. Wizyta kontrolna 14 maja i po niej zapadnie decyzja o robieniu usg.

Marzenia11

Post » Pon kwi 25, 2011 18:47 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Marzeniu oczywiście ,ze ogłaszać teraz Wy bardziej decydujcie bo więcej o koteczce macie informacji a my będziemy Was wspierać.Pan nie telefonował ,ja przyznam szczerze jestem za tym by to osoby zainteresowane dzwoniły po to jest podany nr tel w ogłoszeniu.Niestety często te rozmowy trwają po kilka minut na koniec nic z tego nie wychodzi a rachunki bajońskie.Niestety telefonując czułabym sie jakbym komuś wciskała kota ,jeżeli ktoś żałuje na telefon to według mnie źle to o nim świadczy.Dzisiaj znajoma znalazła zagłodzoną bernardynkę i musiałyśmy umieścić ja w schronisku.Świąteczne porządki ludzie porobili.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon kwi 25, 2011 19:02 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

horacy 7 pisze:Pan nie telefonował ,ja przyznam szczerze jestem za tym by to osoby zainteresowane dzwoniły po to jest podany nr tel w ogłoszeniu.Niestety często te rozmowy trwają po kilka minut na koniec nic z tego nie wychodzi a rachunki bajońskie.Niestety telefonując czułabym sie jakbym komuś wciskała kota ,jeżeli ktoś żałuje na telefon to według mnie źle to o nim świadczy.

Słusznie. Ja temu panu odpowiedziałem koło 13, ale potem się już do mnie nie odezwał. Zapytałem go czy dostał informacje o kotce e-mailem i podałem numer telefonu pod który ma dzwonić.

Adam
aburacze

Post » Pon kwi 25, 2011 21:02 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

No tak, ja oczywiście całkiem bezpodstawnie się wtrącam, ale po przeżyciach Mili jak najmocniej tupałabym nóżkami, zeby żadnego kotka ze schroniska nie narażać na wysłanie do niepewnego domu...
Przydałoby się nam więcej rąk i domków tymczasowych, żeby kosmaczki wyciągać (niestety czasem też leczyć) - to daje większą szansę na pozytywą adopcję, poznanie chatakteru zwierzątka. Chyba że trafiłby się taki domek jak np. ten, do kórego poszeł Makary - osób, ktore z pełną świadomością biorą zwierzęta po przejściach - i są gotowi na to żeby je wyleczyć i zadbać o nie jak najlepiej potrafią...
Niestety wiele osób nie zdaje sobie sprawy z tego, że adoptując żywe stworzenie - biorą za nie odpowiedzialnośc na dobre i złe...

Mila ma apetyt ale już widzę, że powoli jej słabnie - podawanie takich ilości leków z jedzeniem 2 razy dziennie może być coraz trudniejsze.... ale może już nei będzie potrzeby :ok:
Nadal jest spokojniutka (chyba, że ktoś usiłuje ją podnieść, wyczyścić uszy, etc. :ryk: )
dużo śpi, może to nadal przemęczenie i choroba...
Cieszę się, że testy na wirusówki wyszły ujemnie, bo nie muszę jej separować od kotów. Szczególnie z miskami jest problem, bo wiadomo, że z cudzej lepiej smakuje.
Dziś Mila w czasie nieobecności Mućki spała na jej poduszce na tym samym łóżku co Maurycy... czyli bardzo lękliwie wyraża zainteresowanie. Niestety terrorystka często psuje nam efekty wychowawcze.
Uczymy się kociej apteki i trwamy jak zwykle.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon kwi 25, 2011 21:18 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Zdjęcie z 1-szego dnia u nas
Ile nas jest?

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon kwi 25, 2011 21:22 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Piękna kotunia

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon kwi 25, 2011 21:25 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Takiej ze świecą szukać

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon kwi 25, 2011 21:28 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

spokojnych snów :kotek:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon kwi 25, 2011 21:36 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Dajcie pokierować!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto kwi 26, 2011 7:41 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Mila zaczyna coraz bardziej wybrzydzać jedzeniowo - pewnie to oznaka lepszej kondycji. Ale jak ja jej teraz będę wciskać te pastylstwa? :cry: :evil:
Dziś za to porwała kiełbasę z kanapki (nie mojej bo ja jestem bezmięsna) no i oczywiście zjadła.
Brzunio jeszcze obrzmiały ale cała postać też okrąglejsza. Spanko na kanapie. Dobrze, że daleko do wizyty, jest czas zapomniec o traumie.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]