Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mpacz78 pisze:A może licytację obrazu od Joanny Niezgody zrobić na stronie internetowej pkdt, porozsyłamy link do wszelkich znajomych i uda się osiągnąć jakąś sensowną cenę.
mpacz78 pisze:Kurde, byłam dziś z kotką po sterylce aborcyjnej na zdjęciu szwów i okazało się, że ma przepuklinę, we wtorek bedzie miała zabieg znów, naprawienia tej przepukliny.
Ta kotka co ją Marlena przywiozła w środę do Łukucia z pyszczkiem w starsznym stanie, w czwartek rano została uśpiona, była nie do uratowania. Koszt diagnozy, badania eutanazji i utylizacji zwłok - 150zł![]()
Dziewczyny, czy nie należałoby opisać nowych zasad i procedur - ponieważ zmieniły się od tego czasu:
viewtopic.php?f=26&t=107299
Ja się gubię już w tych procedurach, których mamy coraz więcej ... chciałabym więc zobaczyć je napisane czarno na białym abym wiedziała co należy do moich obowiązków jako DT oraz jako koordynatora lecznicy.
Owszem, dostałam maila z którego wynika, że faktury rozliczamy do dn. 10 następnego miesiąca, oraz podany jest sposób opisywania faktur.
Chciałabym aby spisac w punktach co i jak mamy robić.
1. Karty adopcyjne - przekazujemy/przesyłamy Sabinie w 3 egzemplarzach?
2. Rejestr tymczasów zgodnie regulaminem DT (zawierający datę przybycia, datę kastracji, zabiegów wet, datę adopcji) - komu przesyłamy? Sabinie? 2 razy w miesiącu? Czyli? 15 każdego mies. i ostatniego dnia mies.?
3.Rozliczenia w lecznicach:
Tu mam manóstwo wątpliwości?
Więcej napisałam na zamkniętym - bo nie chcę zanudzać wszystkich gości tego wątku jakimiś procedurami ...
sabina skaza pisze: CHCIAŁABYM PRZEZNACZYĆ TE PIENIĄDZE NA STERYLKI KOTÓW KTÓRE NIE ZAŁAPAŁY SIĘ NA AKCJE Z UM. czy możemy to zrobić? pytam dziewczyn będących na zbiórce i kwestujących.
mpacz78 pisze:sabina skaza pisze: CHCIAŁABYM PRZEZNACZYĆ TE PIENIĄDZE NA STERYLKI KOTÓW KTÓRE NIE ZAŁAPAŁY SIĘ NA AKCJE Z UM. czy możemy to zrobić? pytam dziewczyn będących na zbiórce i kwestujących.
Ja jestem jak najbardziej za!!!
Każda złotówka wydana na sterylkę nie jest zmarnowana.
Wiem, że Aga L. i Marlena mają kilka kotek do wysterylizowania od kobiety, która się nie załapała na akcję UM.
Ja jadę dziś z Joanną Niezgodą na Skwer Kosciuszki obadać sytuację, 3 kotki mogą być jeszcze wysterylizowane na konto akcji finansowanej z UM.
Mam kolejne 2 kotki do wysterylizowania we wrzeszczu - czy mogę wziąć fakturę od Zaleskich w listopadzie na nie? (to będzie 200zł).
ssb pisze:Bry.
Żeby nie powtarzała się taka sytuacja że przy zmianie murzyna od internetów zmienia się też adres pocztowy tegoż informuję że założyłem konto na gmailu na które należy wysyłać teksty do wstawienia, uwagi dotyczące strony, itp. Dotychczas wysyłaliście na moją prywatną pocztę. W przypadku zmiany admina konto zostanie to same.
pkdt.root@gmail.com
P.S. nie wiem kto zajmuje się kontem pkdt.biuro (ja nie mam dostępu, zresztą nie potrzebuję), chcę tylko przypomnieć żeby ustawić dobre hasło (nic w rodzaju "tania123", zresztą widuję jeszcze prostsze).
sabina skaza pisze:tak tak tak jak najbardziej tak i weź też fakturkę za te kotki na które wyłozyłaś ze swojego portfela, jestem naprawdę za tym żeby pomóc jak najwiekszej ilości kotów przed zimą, żeby nie rodziły. łap monika co wlezie w ręce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości